Last news in Fakti

9 Март, 2020 10:10 1 488 3

Първи случаи на коронавирус в Албания

  • коронавирус-
  • албания-
  • вирус-
  • пациент

Заразени са двама мъже

Първи случаи на коронавирус в Албания - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Първи два случая на новия коронавирус са установени в Албания, съобщи "Ройтерс", позовавайки се на информацията на властите.

Вирусът е установен при двама мъже, баща и син, които са се завърнали от Италия. Двамата са в стабилно състояние и нямат усложнения, съобщи албанското министерство на здравеопазването малко след полунощ днес.

Преди да бъдат установени положителните проби на двамата албанци, здравните служби са тествали около 60 проби, в които не е открит новият коронавирус. Около 400 хиляди албанци живеят в Италия на отсрещния бряг на Адриатическо море. Във Великобритания трети пациент с положителна проба за новия коронавирус е починал в неделя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митко

    2 0 Отговор
    ✅ Ниската хигиена е в основата на Covid-19, това е!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Факт!

    1 2 Отговор
    Сега е момента сърбите да ударят.
  • 3 Лупи

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Митко":

    Каква ниска хигиена бе момче недоносено с недоразвит мозък? Китайските лекари видя ли ги по снимките? Дай да ти се изкашля някой в лицето и да видим тогава как ще те предпази миенето на ръце...