14 Март, 2020 09:18 1 759 15

Бивш шеф на НАТО има коронавирус

  • хавиер солана-
  • коронавирус-
  • испания-
  • нато

Той е хоспитализиран в Мадрид

Бивш шеф на НАТО има коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившият генерален секретар на НАТО Хавиер Солана е бил приет в болница, след като дал положителна проба за новия коронавирус, предаде "Ройтерс", като се позова на свой източник.

Според него здравословното състояние на Солана се подобрява и той е бил поставен под наблюдение като предпазна мярка.

77-годишният политик е бил хоспитализиран в столицата Мадрид в сряда, предаде Би Ти Ви. През годините Хавиер Солана е бил външен министър на Испания, генерален секретар на НАТО и върховен представител на Европейския съюз за външната политика и сигурността.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 слаботоков

    18 6 Отговор
    Чудесно! Направо да му палят свещите и тамяна!
  • 2 Само питам

    18 6 Отговор
    А нашият премиер кога???? Кво се ослушва още??
  • 3 Случаен

    18 4 Отговор
    ХА ДА МУ Е ЧЕСТИТО, И ШОФЬОРА МУ С ТРАБАНТА АКО ЦУНКА И ЦЯЛОТО НАТО 😂😂😂😂😂
  • 4 натовското оръжие се обърна срещу тях

    14 4 Отговор
    Шампанско за всички,бонбони за всички.
  • 5 Гербер натовец

    2 12 Отговор
    Българи, горди натовци, мразещи Русия, да потънем в дълбока скръб и да се молим за здравето на господин Солана! Не мога да разбера коментарите преди мен. Какво ви става? Та нали единодушно влязохме в НАТО?! Опомнете се! Всеки един българин трябва да обича натовските народи и да мрази Русия. Какво ви става, хора?
  • 6 ТРОПЧО

    11 1 Отговор
    ПРОКОБА НЕКА ГИ ЗАСТИГНЕ НАТО И АМЕРИКА СИЧКО ЛОШО ИДВА ОТ ТЯХ МАИКА ИМ ДОЛНА ДА ГИ ЗАТРИИ ТОЯ ВИРУС ОТ ЛИЦЕТО НА СВЕТА АМИН
  • 7 сноу

    7 0 Отговор
    Въртя хавите Соланата ама Господ не забравя ,и го направи СОПОЛАНА...

    Коментиран от #8

  • 8 сноу

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "сноу":

    ...къде са закопали оная мушмула Сорос ,че ковидите не могат да го барнат...
  • 9 Питсшт

    3 0 Отговор
    И кво от тва ? Требва ли да ревна ?

    Коментиран от #10

  • 10 По скоро

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Питсшт":

    Това е повод за радост.
  • 11 факт

    5 0 Отговор
    Кристиан Андерсен, еволюционен биолог от Научния институт на Скрипс, също споделя същата теория. Според него вирусът не просто няма нищо общо с пазара на морски дарове в Ухан - изобщо не е възникнал в Ухан. Всъщност той беше докаран в Китай от друга страна. Този факт се потвърждава от факта, че геномните разновидности на вируса в Иран и Италия не са били идентични с китайските проби. С други думи, те трябваше да дойдат от други места. Разбира се, обобщава Лари Романов, невъзможно е да се каже с пълна сигурност, че именно американският форт Детрик е станал източник на разпространението на коронавируса COVID-19 - за това ще е необходимо да се получи поне информация от недрата на тази американска база. Като се има предвид обаче фактът, че между 2005 и 2012 г. САЩ са регистрирали 1 059 случая (средно на всеки три дни) на изтичане на патогени от тайни лаборатории, тази възможност става все по-вероятна. По-рано бразилският анализатор Лукас Лейрос заяви, че САЩ използват огнището на коронавирус 20nCoV като оръжие за хибридна война с Китай
  • 12 Дзъндзи

    5 0 Отговор
    Това ти е за Сърбия куче отровно
  • 13 ДедоДъррр

    1 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=IhR-YgHdzuw Казаха го НАЙ-ПОСЛЕ: - БИО-ИНЖИНЕРЕН ТЕРОРИЗЪМ...
    Който има глава и сиво в нея да мисли сам, а да не чака недоучените - крачещи ганьовци по жълтите каманяци, да бабаитчат по тъпо-визиите дето съм им слуги, подлоги и ония платените булю..булю...булю....
    Китай бе удобен на капитала когатао му бе евтина и покорна работна ръка. Жълтите леко-полеко се ограмотиха и образоваха и разбраха че ориза е само гарнитура към основното ястие. Започнаха да произвеждат евтиния, която зъдръсти световните пазари а приходите потекаха обратно към Китай и от там последва желание за намеса във световното господство - оръжия, армия, космос... Не върви такава държава да и хвърлиш две атомни бомби като на Japan щото ще се опариш. Нанотехнологиите и биоинженерните лаборатории тайничко пръкват вируси и болести които евтино и бързо могат наужким да решат кой-кого! ДА ама НЕ!!! Сметките не всеки път излизат вярни а изпуснатия дух от лабораториите не се знае кого ще ухапе най-лошо. Фармацевтичните концерни бълват псевдо-илачи за създаваните ежегодно модификации на грипна гад а и болести унищожаващи животните с които един народ се препитава. Всякаква гад мина през България и комшиите ама ние го отнесохме така че сега във моловете месото ни фляка на инглиш, полски, сръбски, турски, гърцоляшки... Плодовете и зеленчуците отдавна нямат вкуса на родния чернозем и са толкова безвкусни и направо отвратителни като нашите политици!
    Като радиолюбител
  • 14 ели

    1 0 Отговор
    Да същият бе "шеф" на легалната престъпна организация наречена "НАТО " а по-късно и шеф на Европейския съвет човек който вярно и покорно "служи" на господарите си на Американците а Не на Европейците.
  • 15 ели

    1 0 Отговор
    От тези престъпници може да се очаква всичко няма да е чудно след някоя година да наградят шефа на ЦРУ с най-висока държавна награда защото в далечната 1982 година на Газопровода по-точно на помпената станция която бе произведенав в Западна Германия беше купена от Финландия (поради забраните да не продават об.на СССР) е било монтирано взивно устройство със закъснител (газопроводитеа работиха с 25 атм налягане пламъците бяха достигнали близо 200 метра височина и 10 дни горя докато свърши газта ) който избухна след 6 месеца от датата на експлотация и тогавашния шеф на ЦРУ А.Хейг бе награден с най-висока държавна награда заради " проведена успешна операция ".