Last news in Fakti

21 Март, 2020 16:21 7 496 20

Над 6100 са вече заразените в най-богатата държава

  • швейцария
Над 6100 са вече заразените в най-богатата държава - 1

Федералното управление по здравеопазване на Швейцария съобщи, че към 21 март броят на заразените с коронавирус в страната вече е 6113 души, а на починалите – 56 души. За последното денонощие броят на заболелите се е увеличил с 1273 души, а на умрелите – с 13.

„Положителни тестове са дали 6113 души” се посочва в съобщение на ведомството.

Първият болен в Швейцария беше регистриран на 25 февруари.

Над 6100 са вече заразените в най-богатата държава

Над 6100 са вече заразените в най-богатата държава


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 София

    25 18 Отговор
    да им се заразят сметките в банките дано
  • 2 Факт!

    11 10 Отговор
    Следващатабчрефалена западна държава която ще стане за смях пред това вирусченценце.
  • 3 Факт

    9 14 Отговор
    От нормалния грип на година умират над 600.000 човека ! При смъртност 2.8% ! А короната 3% сами преценете !

    Коментиран от #13

  • 4 Криско

    7 4 Отговор
    Е голяма работа
  • 5 Coronata

    21 5 Отговор
    Пандемията прочисти въздуха и водите
  • 6 Швейцарец

    22 18 Отговор
    Колки сте жалки радвате се на чуждото нещтастие :) радвам се че се махнах от тази пасмина България само злоба и завист ! Да ама на пук на такива като вас тук са парите на СВЕТА! И от как светува свет е така и така ще е ! А вие зависливите и без мозаци ще си останете с злобните коментари :) айде успех с Бойко и мнгото ви излишак в бюджета !

    Коментиран от #7, #18

  • 7 Факт!

    13 7 Отговор

    До коментар #6 от "Швейцарец":

    Не само парите но и албанците са там заедно с всякакви мароканци конгоанци и тн.А и на вируса от пари не му пука Какъв уджъс за богаташите.
  • 8 Schweizarka

    7 8 Отговор
    Po povod na komentarite...
    Horata rabotjat i imat. Az stavam vav 5 casa i ponjakoga se vrastam v 19. Vav 5:30 vlaka e palen s hora koito otivat na rabota. Parite ne padat ot nebeto. Plastam i golemi danazi, no si struva.
    6veizarija njama da stane za smjach a za pouka na drugite.
    Virusa idva kam balgarija. I pri nas taka zapochna zarasenite bjaha 40, 100, sega sa 6000. Pravitelstvoto vseki den izliza c novi prizivi. Nai vagnoto e horata da ogranichat kontaktite si s drugite hora i da spazvat distanzija kogato se nalogi da srestnat Chovek - 2m distanzija ! Po balgarskata presa nikade ne vidjah takiva prizivi. Haide mnogo zdrave i ne se pla6ete - pite sok ot limoni dgingifil i kasmet!!

    Коментиран от #11, #12

  • 9 Една софиянка

    9 0 Отговор
    Тоя вирус стресна "Метрополитен" да организира чистачките, които да измият вагоните. Голяма мърсотия беше. Само, че последните са си пак калпазанки - с очите си видях как една дебеланка стоеше до ескалатора, за да избърше гумената ръкохватка на ескалатора с парцал, напоен, надявам се с дезинфектант. Когато лентата се "извървя", без да препере парцала тя отиде да избърше и ръкохватката на стълбите. Каква полза има от мърлянето?
  • 10 Чичковите червенотиквеничковчета

    11 2 Отговор
    Швейцария без да е държава от ЕС прибра емигранти, които и "натресоха" и други болести. А България мяма емигранти, пък има вирус. Чудна работа?
  • 11 Абориген БГ

    6 8 Отговор

    До коментар #8 от "Schweizarka":

    Ставам в 6, един хубав масаж от девойката до мен.
    8 Извеждам кучето в парка.
    9 отивам на плуване.
    От 11 до 14 00 работя, от къщи.
    От 14 до 16 спя.
    От 17 работя до 20 00, след 20 00 се миждам с приятелите според деня на пиано бар, спорт, и др.

    Щастлив съм, не се тъпча като сардела в метрото, съботя и неделя съм на планина, винаги съм се наспал, и се чувствам щастлив.

    Мило момиче, не си първоото, не си и последното обиколило света, но е смешно, да се хвалиш колко работиш, и колко получаваш - тъжни и навяващи скука разговори, да не кажа провинциални, жива и здрава.

    Бог да ви пази!
  • 12 Бушмен от БГ

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "Schweizarka":

    А Вие госпожо освен с влак до работата си, от която се връщате в 19, къде другаде ходите? Забравихте да напишете, как след това се виждате с приятелките Ви (швейцарки) и докато си пийвате “бейлисът” с тортичка, обсъждате гледания вчера филм(късна кинопрожекция), пак с швейцарските си приятели. Пропуснахте съботно-неделния воаяж до германския Констанз, където се любувате на езерото Бодензее, а всъщност сте отишли на по-евтин пазар! Забравихте и за петъчно-съботния тур по ресторантите, дискотеките и ски-курортите да напишете, запознавайки се с тях от брошурките в пощенските кутии. Пожелавам Ви здраве и късмет!
  • 13 Eistee

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Факт":

    Ами преценили сме. От нормален грип 600 хиляди годишно. Делено на 365 за да стане дневно: 1645 на ден. За цял Свят. А днес само в Италия са си заминали 793 човека. Т.е. държава, чието население представлява 0,67% от световното население, вчера се е разделила толкова човешки живота, колкото са 48,2% от починалите от сезонен грип в Света за деня. Повтарям за бунаците и пълните тъпанари: 0,67% от населението на Света вчера е загубило от COVID-19 толкова човешки животи, колкото е 48,2% от дневната загуба на животи от сезонен грип за ЦЕЛИЯ СВЯТ. Правите ли съпоставка: 0,67%
  • 14 Eistee

    0 1 Отговор
    Правите ли съпоставка: 0,67%
  • 15 Смешници от Факти

    0 1 Отговор
    ...Правите ли съпоставка: 0,67%
  • 16 Смешници от Факти

    0 1 Отговор
    Правите ли съпоставка: 0,67процента към 48,2 процента. Още някой подкалибрен интелект да има да каже нещо за сезонния грип, заушката и мазолите по стъпалата? Как пък въобще не си използвате мозъците, ето това ми е чудно. Как може да не схващате една елементарна, простичка, семпла мисъл - изпусне ли се положението смъртността вече няма да е като в Китай. Смъртността ще като при лигави мърлячи със слаба воля и хигиенните навици глисти. За да постигнете смъртността на Китай, трябва да сте дисциплинирани като китайците и да има кой да ви построи болници за седмица. Като не сте - дръжте се поне като разумни хора и си стойте по домовете.
  • 17 ФАКТ !!!

    2 1 Отговор
    СТОЙТЕ СИ ВКЪЩИ !!!! Гледайте ТЕЛЕВИЗИЯ - ЕВРОПА !!!
  • 18 Еййй

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Швейцарец":

    Прав си и то много.
    Те за туй пред кацата с байганйовци и лайната нема пазвантин.
    Злобно робско племе.
    Все някой им е виновен,че си избират таквиз управници,и са на таквоз дередже.
    Па после само плямпат САМО ПЛЯМПАТ
  • 19 незнайко

    1 0 Отговор
    Статистиката показва на 100 човека заболели почива 1 .
  • 20 Иванчо,живял в Шв-я 11 год.

    0 1 Отговор
    Швейцария.тази тиранична,деспотична диктатура- Севе,рна Корея в Европа,трябва да бъде затрита от света.като изключително вредна и тъпа държава-управлявана от най-тъпите швейцарски простипростаци-свинар и п. ианистка.Държава.която води най-тъпата политика в света.Мъст и всички шв-ци и цялото правителство да измрат от коронавируса.Проклинам ги -Аз Бог.