26 Март, 2020 11:56 2 638 5

„Росатом” създаде щаб за борба с коронавируса

  • русия-
  • щаб-
  • росатом-
  • коронавирус-
  • температура

Във всички предприятия се мери температурата на служителите

„Росатом” създаде щаб за борба с коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Руската корпорация „Росатом“ създаде щаб за борба с коронавируса в руската атомна индустрия, съобщи корпоративното издание „Страна Росатом“.

В „Росатом“ е създаден щаб за борба с коронавируса, като негови представители има във всяко предприятие“, пише изданието и отбелязва, че на ръководителите на структурните подразделения се препоръчва при възможност да организират работата си дистанционно.

Във всички предприятия се мери температурата на служителите и се дезинфекцират помещенията. Препоръчано е да се избягва ръкостискането. Отменени са масовите мероприятия, ограничени са командировките. Въведен е режим на изолация на работниците, които са се върнали от чужбина.

В структурата на „Росатом“ влизат около 400 предприятия и организации, включително и единственият в света флот от атомни ледоразбивачи. В тях работят общо около 250 000 души.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монгола

    6 15 Отговор
    АААА ЩАБ ЗА БОРБА С РУШКАТА НЕОБЯТНА ГЛУПОСТ КОГА.???
  • 2 СССР

    9 11 Отговор
    Какво става бе дрогари и дрогарки нали ужким братушките имаха цяр за тоя вирус … пак нещо не сме разбрали :(

    Коментиран от #4

  • 3 ттттт

    12 5 Отговор
    Нормално-все пак е една от най-големите и успешни фирми в атомната енергетика.Логично е да проследяват здравето на хората си
  • 4 Я па тоя шЕбек

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "СССР":

    Стига писахте простотии бе хора-кога руснаците са казвали че имат лекарство? Хептен отлепихте вече бе тролове
  • 5 7596

    1 0 Отговор
    Преди около месец, на 23.02.20, Нова ТВ направи разкритие за четвърт милион лева усвоени с измама от ръководството на УМБАЛ „ Св. Анна“- София от програма за развитие на човешките ресурси на ЕС. Повече от месец дни гледаме наглите усмивки на ръководството на болницата и нулева реакция на МЗ и лично на министър Ананиев. Въпроса е коронавируса дали е повод за амнистия за финансови престъпления със средства на ЕС. Дали чадъра не е от по-високо както твърди д-р Москов.