Last news in Fakti

30 Март, 2020 19:30 5 525 7

Франция: Първи резултати за лечението на Covid-19 ще има до края на седмицата

  • франция-
  • коронавирус-
  • ковид-19-
  • пандемия

В момента тестването включва лекараствата Remdesivir, Lopinavir-Ritonavir, Hydroxychloroquine и interferon-beta

Франция: Първи резултати за лечението на Covid-19 ще има до края на седмицата - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Първите резултати относно възможните медицински лечения на Covid-19 ще бъдат предоставени по-късно тази седмица, заяви в понеделник френският министър на научните изследвания Фредерик Видал.

"Смятаме, че ще имаме първата обратна връзка в края на тази седмица относно ефективността на леченията, които се тестват, за да можем да разширим тези тестове, да спрем някои лечения, да добавим други", заяви Видал.

В момента тестването включва лекараствата Remdesivir, Lopinavir-Ritonavir, Hydroxychloroquine и interferon-beta, посочи той.

Междувременно директорът на Националния институт по алергии и инфекциозни болести в САЩ д-р Антъни Фочи заяви, че вероятно до края на месеца ще се определи дали лекарството Remdesivir може да се използва за лечение на коронавируса Covid-19.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    6 7 Отговор
    Никой не ви вярва за жалост
  • 2 Госあ

    9 3 Отговор
    Китайците обявиха, че Lopinavir-Ritonavir не е ефективно. Между другото, Китай е на първо място по научни публикации в lifesciences последните години. Нелепо и смешно е да се повтарят техните резултати и да се губи време.
  • 3 тариката

    8 1 Отговор
    алоу, китайците преди доста време ги казаха тия лекарства че дават положителни резултати, тия чак сега втасаха ......(интерферон алфа 2б)
  • 4 Православен свещеник в софийските гробища

    7 5 Отговор
    Антихристът вече стъпва по Земята!! Той-Тя-Дяволът вече посети няколко дестинации на планетата Земя в развитите държави, където настана хаос и смърт!! Молете се да не дойде и в България, защото вие атеистите, комунистите, атакистите, нео-нацистите и некръстените русофили ще срутите здравната система на Република България, ще напълните всички полеви и неполеви болници, ще гушнете букетите масово десетки и стотици хиляди и ще направите гробарите и погребалните агенции от милионери в мултимилионери само за два месеца... И повярвайте ми тук ужасът ще е по-голям от този в Италия и Испания... Бог да пази чедата ни кръстени в Исуса Христа!!! Знам, че модераторчетата тук сте мюсюлманчета и еврейчета, и този сайт е на Ахмед Доган, но ако не искате да приемете Христовата Вяра, то поне не го трийте, може да спасите някоя и друга душа...

    Коментиран от #7

  • 5 900

    5 0 Отговор
    Спрете да говорите глупости Китай крие много неща не казва всичко....Не са намерили ако имаше лекарство Италия и Испания щяха ли да са на този хал
  • 6 едн който знае

    0 1 Отговор
    лекарство ще има чак през юни
  • 7 Христо

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Православен свещеник в софийските гробища":

    Изпий си хапчетата!
    Един истински християнин не би всясал омраза в такъв момент. Пъкела е пълен с такива като теб!