Last news in Fakti

31 Март, 2020 09:15 2 032 5

Черна гора въведе комендантски час

  • черна гора-
  • коронавирус-
  • комендантски час

Властите в балканската страна затягат мерките

Черна гора въведе комендантски час - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Правителството на Черна гора съобщи вчера, че въвежда комендантски час заради коронавируса, предаде ТАСС.

"Въвежда се нова временна мярка за защита на гражданите: забранено е излизането от жилищните сгради от 19:00 до 05:00 ч. от понеделник до петък и от 13:00 ч. в събота до 05:00 ч. в понеделник", заяви вчера правителственият пресцентър.

Регистрираните случаи на заразяване с коронавирус в Черна гора са 91, регистриран е и един смъртен случай. Черногорските власти по-рано взеха и други мерки срещу разпространяването на коронавируса, като преустановяване на движението на транспорта от и до чужбина и вътре в страната и забрана за събиране на повече от двама души на обществени места.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Урко

    10 1 Отговор
    Който не го хване вируса ще го стрелят?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Умен

    3 5 Отговор
    ЩО?! Да не би вируса да ходи само през нощта?

    Абе що се будалкате с Овцете бе, Фашистки ПСЕТА!? Кажете си го простичко - тъй и тъй... вие си знаете от 1938-1944, нищо ново...
    Ами се правите на палячовци с тия измислени вирусологии... Или то понеже мафиот книга не чете пък чул у "некое яко филме, страшната думичка вирусче" и дай да сме модни.
  • 4 по света и у нас

    7 1 Отговор
    Безумие, което Годжи и Боко нищо чудно да въведат до дни, просто, ще изчакат джендърите да им го предложат по фейса, като с маските !
  • 5 Tate

    5 6 Отговор
    Само така !! Никаква аванта ,размотаване и подобни !!!!