Last news in Fakti

3 Април, 2020 10:10 2 356 17

Над 5300 починали от коронавируса във Франция

  • франция-
  • коронавирус-
  • жертви

Расте броят на починалите от коронавируса

Над 5300 починали от коронавируса във Франция - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Броят на починалите от COVID-19 във Франция се увеличи вчера с 471 нови смъртни случая в болниците, предаде AFP, позовавайки се на информация на властите.

Така общо от началото на заразата са умрели 4503 души, но към тях трябва да се прибавят най-малко 884 души, починали в старчески домове.

Затова общият брой на жертвите на коронавируса в страната е най-малко 5381. Досега властите съобщават само броя на пациентите, починали във френски болници.

Тези първи данни от старческите домове обаче са частични и събирането им не е консолидирано, каза Жером Саломон, генерален директор на националната здравна служба на Франция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киборг.

    7 7 Отговор
    Така е жертвите в Европа ще са още много откакто развитите европейски страни се напълниха с мюсюлмани хигиената е вече на нула а това са последиците нека сега мрът европейците заради мюсюлманите.

    Коментиран от #11, #15

  • 2 00000014

    0 9 Отговор
    Раздухването на истерията е добър начин за справяне със " жълтите жилетки", а? Нека някой страхлив масконосец, гледащ страхливо през прозореца поне една държава, където правителството да не е заинтересовано от ограничаване на демократичните свободи и протестите!

    Коментиран от #7

  • 3 00000014 с поправка

    2 7 Отговор
    Рaздухвaнeтo нa иcтeриятa e дoбър нaчин зa cпрaвянe cъc " жълтитe жилeтки", a? Нeкa някoй cтрaхлив мacкoнoceц, глeдaщ cтрaхливo прeз прoзoрeцa да ми каже пoнe eднa държaвa, къдeтo прaвитeлcтвoтo дa нe e зaинтeрecoвaнo oт oгрaничaвaнe нa дeмoкрaтичнитe cвoбoди и прoтecтитe!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бледоликият Джон

    3 3 Отговор
    Франция държавта на маймуните!

    Коментиран от #10

  • 7 direct

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "00000014":

    Къпят се мизерниците ами са постоянно по улиците , полиция на всякъде тук във Франция единственно в техните квартали няма контрол, все си мисля че по- този повече ще измрат ,малко гадно е да ме прости господ ама това са търтеи само с престъпност се занимават

    Коментиран от #9

  • 8 Пророкът

    2 4 Отговор
    Свърши се вече с разврата и греховните бардаци на Франция с европейската мода на СЛОБОДИЯТА и на разголените дрехи в Европа!!! Нострадамус е предсказал завладяването от исляма на Европа с въвеждането на новата строга мода на задължителното НеоМохамеданско облекло с покриване на лицето и тялото които ще завладеят не само Франция, но и цяла Европа...!!!
  • 9 Цеко сифоня

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "direct":

    Ти мáни друго, ама и вирус не я лови тая сган.

    Коментиран от #13

  • 10 direct

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бледоликият Джон":

    Тук маймуни има само в зоопарковете аверче, не се подогравай така Франция дава шанс на много емигранти да се изучат , работят.... друг е въпроса колко те го оценят това е трагедията.В България няма много шансове за бедните българи, само критики без да сте запознати с действителността

    Коментиран от #12

  • 11 Да, мюсулманите са виновни

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Киборг.":

    Че европейците са с лоша хигиена хахаха
  • 12 Бледоликият Джон

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "direct":

    Но основното дава им шанс да цоцат от една социална система която е изработена от други.
  • 13 direct

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Цеко сифоня":

    Един господ знае може и те да са пуснали този вирус, малко учудващо не са толкова умни ама знае ли човек.....

    Коментиран от #14

  • 14 Ами то се вижда

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "direct":

    Къде най-много върлува вирусът. Все сред "най-умните"
  • 15 Хасан

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Киборг.":

    Абе идиот ..какво общо имат мюсюлманите ..в Западна Европа средната възраст е висока ,там не е имало задължителна ваксина за туберколоза,шарка както при соца а и много от тия старци са били хипита през 60 те и 70 те ..много секс,трева,алкохол ..

    Коментиран от #16

  • 16 direct

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Хасан":

    Всички сме в една лодка както каза папата.За дрога не говори в България мисюлманите са по дисциплинирани благодсрение на бате Бойко , ела във Франция братята араби дилари ,,грабежи , насилие няма ми само те заедно с африканците тандем, кошмар .Не съм расист уважавам всяка националност ,за съжаление Маринка няма да дойде на власт да ги вкара в правия път.Има един филм по истинска история 24 jours, la vérité sur l'affaire Ilan Halimi , 24 Days (France) .....не е зле да го гледаш

    Коментиран от #17

  • 17 Цеко сифоня

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "direct":

    Абе тя кака Мара беше на косъм, ама гадните ротшилди и подлеха вода. Ше и стискам палци за следващия път.