Last news in Fakti

6 Април, 2020 10:18 4 039 9

Намалява броят на новозаразените с Covid-19 в Германия

  • германия-
  • коронавирус-
  • ковид-19-
  • пандемия-
  • ангела меркел

Смъртните случаи са се увеличили с 92 и вече са 1434

Намалява броят на новозаразените с Covid-19 в Германия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

В Германия за последните 24 часа потвърдените случаи на заразени с коронавируса са се увеличили с 3677 и към днешна дата са общо 95 391.

Вчера новите случаи за едно денонощие бяха 5936. Това показва, че за четвърти пореден ден в Германия има намаляване на новите случаи, регистрирани за един ден, предаде Ройтерс. Агенцията се позовава на данни на Института за заразни болести „Роберт Кох“.

Смъртните случаи са се увеличили с 92 и вече са 1434, уточнява БТА.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 от Щаба

    1 10 Отговор
    Кво лекувате по болниците като още не са измислили лекарство?
    Тествайте наред и заразените растрелвайте на място.
    Нема кво да си играем на БАЙ БРАДЪР с приложения и досиета!

    Коментиран от #2

  • 2 Добре тогава.

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "от Щаба":

    Искам да те гръмна бе куко и да те ползвам за тор в градината.

    Коментиран от #4

  • 3 Рошко

    6 2 Отговор
    Утре ше пишете пак, броя се увеличи, да се уморят още малко болнави и стари, аман, сакати роби фед и сзо не ще, хеле пък нашите тиквуни
  • 4 от Щаба

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Добре тогава.":

    Питай кога ще измислят лекарство,че сега само тестват и лекуват с магии и заклинания като едни истински Шамани!
  • 5 Geo

    8 1 Отговор
    Имаше един статистик тук дето изчисляваше че 25% щели да измрат. Защо не дойде да изчисли 1434 какъв процент са от 80 милионна Германия където без корона вирус на ден умират над 2000 човека.

    Яко ни вкараха в матрицата с този "страшен" вирус.

    Коментиран от #7

  • 6 Математиков

    2 0 Отговор
    Всеки относителон грамотен човек знае, че е важно да се сравнява в относителни величини, а именно колко са заболелите спрямо населението на страната. Например, към днешна дата България с 541 случая, или 0,0078% от населението, изпревари Китай където е заразено 0,0057% от населението. Ако разгледаме Германия, там положението е по-добре, заразени са 0,1195% от населението в сравнение с Швейцария - 0,2438%, Белгия - 0,1699%, изпреварена даже от Австрия с 0,1338%. Знам, че журналистите не са силни в математиката, но вече ила Ексел, който се справя прекрасно.
  • 7 Аааааа

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Geo":

    Имаше и един друг, повярвал на думите на другарката Меркел, че ще се разболеят около 56 млн. или 70% от населението. И спореше кухата лейка, че положението било " ужасно сериозно "
  • 8 гост

    1 0 Отговор
    "Тук вcичкo e вce eднo нищo нe ce e cлучилo и живoтът прoдължaвa дa cи тeчe нoрмaлнo. Улицитe ca пълни c кoли. Грaдcкият пaрк бeшe пълeн прeз уикeндa при 6 грaдуca, a oт тaзи ceдмицa вeчe щe e тoплo."Това е от друга статия за Германия и да се чуди човек при това положение как намаляват новозаразените,а при нас строга карантина и очакваме голямо нарастване.
  • 9 Ръмпези

    0 0 Отговор
    ТОВА Е ОТ СЪВЕТА, КОЙТО БОРИСОВ ДАДЕ НА МЕРКЕЛ..САМОХВАЛСТВОТО НЕКА ЗАПОЧНЕ СЕГА....