Last news in Fakti

6 Април, 2020 13:15 45 256 179

Строго секретно! Ужасът тръгнал от лаборатория в Ухан

  • китай-
  • ухан-
  • коронавирус-
  • пандемия

Информацията идва от член на британския комитет за справяне с извънредни ситуации “Кобра”, който се ръководи от премиера Борис Джонсън

Строго секретно! Ужасът тръгнал от лаборатория в Ухан - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Пандемията от коронавируса може да идва от китайска лаборатория в град Ухан, съобщи в. “Дейли мейл”.

Изданието се позовава на информация от член на британския комитет за справяне с извънредни ситуации “Кобра”, който се ръководи от премиера Борис Джонсън.

Последните разузнавателни данни на Великобритания не оспорвали информацията, че вирусът има произход от животни, но и не изключвали възможността заразата за първи път да се е разпространила сред хората след изтичане от лаборатория в Ухан. Досега се смяташе, че смъртоносният вирус е бил предаден за първи път между хора от пазар за живи животни в Ухан. Британските власти обаче вече не са сигурни в тази теория.

Ухан е дом на Института по вирусология, най-модерната лаборатория от този тип в Китай. Той се води едно от най-сигурните съоръжения и струва над 40 млн. евро. Лабораторията обаче се намира на километри от пазара за диви животни. През 2018 г. бе обявено, че в института може да се провеждат експерименти със силно смъртоносни вируси като ебола.

Но въпреки репутацията му на висока сигурност има непотвърдени местни съобщения, че работниците в института се заразили, след като са били напръскани с кръв, а след това пренесли заразата в местното население.

Смята се също, че във втория институт в града - Центъра за контрол на заболяванията в Ухан, който е само на 4 км от пазара, са се провеждали експерименти върху животни като прилепи. Целта е била да се изследва предаването на вируси върху хора. Американският експерт по биосигурност проф. Ричард Ейбрайт заяви, че макар доказателствата да показват, че COVID-19 не е създаден в лабораториите на Ухан, той лесно би могъл да “избяга” оттам, докато е бил анализиран.

Същевременно учени твърдят, че тежките случаи на болестта при здрави и млади хора са заради гените или вирусния товар. Според някои изследователи важен фактор е количеството вирус, постъпило в тялото на заразения. Колкото е по-голяма дозата, толкова по-неблагоприятен е и изходът. Други смятат, че това е свързано вероятно с генетичната предразположеност. С други думи, има хора, чиито гени ги правят по-уязвими на вируса, докато се разпространява в тялото. Според италианския професор Клаудио Мастрояни коронавирусът поразява не само белите дробове, а и останалите органи, разпространявайки се на микроциркулярно ниво в последния стадий на заболяването.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 98 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tost

    336 85 Отговор
    М5и ЦРУ това ли успяха да измислят?

    Коментиран от #5, #40, #71, #77, #129

  • 2 Тя историята - теорията има две страни.

    228 18 Отговор
    Надали ще се разбере от къде точно е тръгнал.
  • 3 zeus

    272 35 Отговор
    Дейли Мел е нещо като нашето ПИК, никой не му вярва.
  • 4 Hess

    65 32 Отговор
    Има нов вирус-КУРуна вирус,опасен е само за възрастни мъже

    Коментиран от #116, #123, #177

  • 5 Рошко

    224 33 Отговор

    До коментар #1 от "tost":

    Просто прехвърлят топката и вината както винаги, гейтса и ротшидовците това им е тактиката, чисто по еврейски

    Коментиран от #14

  • 6 Конфуциий

    237 24 Отговор
    Според нашите разследвания такива експерименти се правят и в Солсбъри. Британците да не се правят на улави.

    Коментиран от #113

  • 7 Бачо Киро

    212 25 Отговор
    Дрън дрън... Затова арестуваха Декана на химическия факултет в Харвард, а? Уж бил крил доходи... Въобще не е, понеже работи с МО на САЩ, а евентуално е подал информация към Китай. Ама хич. Бил крил доходи от китайците... Да бе... А тъпите британци са вече толкова смешни с техните "открития", че фактите от типа "една жена каза" приличат на аксиома пред тях...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 режисьор

    70 10 Отговор
    Да бре, като в една книга от 80-те. Вирусът идва от тъпотата на страховете на хората.
  • 10 Новобранец

    136 12 Отговор
    Четох строго секретен доклад в който пишеше, че трябва спешно да се пишат всевъзможни глупости и хипотези, за да се натопят"враговете". Целта е непрестанно да се сочат "лошите държави".
  • 11 смяяяяхх

    147 21 Отговор
    Смяяяяяяхххх, смях, смях ! Както се казва "гузен негонен бяга" ! Тичат преди вятъра англетата за да прикрият , че вирусът е създаден в техна ллаборатория, в Солзбъри. Същия град дето преди година наравиха неуспешен експеримент с забраненото бойно вещество "новичок" а там са го произвеждали но не са го направили точно поради некадърност .

    Коментиран от #16, #27, #75

  • 12 КралиМарко

    150 14 Отговор
    Вервам Им на М6 и на ЦРУ - масонската ложа!!!
    Квото кажете - ТВА ще да Е!Па нали си имате ГЛАШАТАИ - медии , та целиот прост свет ще Ви слуша лъжите със отворена уста и опулени очи!!Информационната Война се води с пълна сила!!!..а първото което убиват е ИСТИНАТА!!!
    Имахте късмет, че Хитлер излезе леко глупав, да се захвана с Руснаците..Ако беше спрял до там..сега немаше да има нито ВИРУСИ нито проблеми, нито Мошета -еврейй, нито хамерикански тюлени.

    Коментиран от #19, #91

  • 13 Факт!

    70 6 Отговор
    Е че количеството постъпил вирус е правопропорционално на степентта на заразяване е логически ясно.Същият принцип е и при радиацията количество доза степен на лъчева болест
  • 14 Дейли Мейль

    25 66 Отговор

    До коментар #5 от "Рошко":

    А ти като си фен на катай чии го чиниш в Европа?

    Коментиран от #24, #31, #63

  • 15 Сто

    107 25 Отговор
    Сто процента гаранция , че коронавирусът е създаден в Английския град Солзбъри.

    Коментиран от #155

  • 16 Дейли Мейль

    24 39 Отговор

    До коментар #11 от "смяяяяхх":

    Ти между лаборатория за вирус и бов правиш ли разлика?Между Химия и Биология правиш ли разлика?

    Коментиран от #141

  • 17 Робот

    60 8 Отговор
    Тия глупости са от преди три месеца, а измислете нещо ново! . Комитет "Смок", Джеймс Бонд, Путин , Северна Корея !!!!

    Коментиран от #29

  • 18 Факт

    103 11 Отговор
    Стивън Кинг в романа си Сблъсък описва подобна ситуация. Звучи правдоподобно, а няма да се изненадам ако се окаже, че спонсорът на лабораторията е Бил Гейтс например.
  • 19 SS man

    22 72 Отговор

    До коментар #12 от "КралиМарко":

    За съжаление си прав-руснаците имат грях и са длъжници на цялото човечество

    Коментиран от #118

  • 20 ПЕНКО

    36 8 Отговор
    " ДЕЙЛИ-МЕЙЛИ"- НАПОМНЯ НА "БЕЛИНГКЕТ";ШПИГЕЛ И "ЦИ-ЦИ-ЕБИ -СИ" ;МОНД И ЕДИН ИТАЛИАНОС ,ЧЕ НЕ "ИЗРАБОТВАТ" НИЩО СРЕЩУ ИЗТОКА И ЩЕ СИ ЗАГУБЯТ ФИНАНСИРАНЕТО ОТ ЗАПАДНИТЕ -"МАММА МИЯ -ПАРАЛИИТЕ " !!!!!!!!!!!!!!
  • 21 яко ни лъжат управляващите и фалшивият щ

    98 11 Отговор
    КРАДЕЦА ДЕТО Е ИЗМИСЛИЛ И ПАТЕНТОВАЛ КОРОНАТА ОЩЕ ПРЕЗ 2015 ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.
  • 22 ело

    75 9 Отговор
    Тези надменни,високомерни,коварни,хитри,лицемерни и подли(черти кото са характерни за англичаните) колонизатори Винаги са прави и Винаги някой е виновен .Последни години (Русия или Китай) и няма нищо чудно в това доказателства дали има или тези никому ненужни щом така мислят тези надмени свине значе е вярно.

    Коментиран от #67

  • 23 Някой си

    75 8 Отговор
    Някой е казал “Опа, май нещо объркахме!” и запали света ........
    Аз на това лично вярвам, тия измишльотини с прилепи и разни други пернати нещо издишат!
    Птичи грип - от Китай ; свински грип - от Китай;
    Сега коронавирус - пак от Китай!
    Едва ли е случайно!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Жоро Павето

    81 13 Отговор
    Истината е много различна.Действителната работа по разработването на Covid-19, както е описано по-долу, е извършена в Университета на Северна Каролина, Харвардския университет и FDC.
    „Тук изследваме потенциала на болестта на вируса, подобен на ТОРС, SHC014-CoV, който в момента се разпространява в популациите на китайски подкови прилеп.Използвайки системата за обратна генетика SARS-CoV, ние генерирахме и характеризираме химерен вирус, който експресира върха на коронавируса на SHC014 прилеп в адаптираната от мишка гръбнака на SARS-CoV. "
    За провеждането на това противоречиво проучване за 2015 г. е необходимо финансиране.Повечето от средствата обаче идват от секретен източник USAID, който е свързан с ЦРУ-заемодател за изследователски институции за биологично оръжие по света.
    ЦРУ не финансира профилактика на болести и със сигурност не е неправителствена организация.ЦРУ води тайни войни.

    Коментиран от #140

  • 26 Руснак

    45 11 Отговор
    И защо на китайчетата им е да правят биооръжие.Тия са за съд за престъпление против човечеството.
  • 27 гОсТ

    21 31 Отговор

    До коментар #11 от "смяяяяхх":

    Бе не знам колко ти е смешно, ама на мен ми е ясно че изобщо не правиш разлика м/ду химическа ( каквато е в Солзбъри) и биохимическа лаборатория( каквато е в Ухан). Но иначе няма лошо да изкажеш мнение..поне грамотните ще ти се посмеят на акъла... Според теб-новичок, зарин , зоман и чума, грип или ебола са едно и също.Така излиза ...

    Коментиран от #69

  • 28 Бай Манчо

    67 16 Отговор
    Това ли успяха да измислят "британските учени и разузнаване" , както обикновенно те са целите в бяло , да вземат да си затворят лабораториите по границите на Китай и Русия ще е най-добре и престанат да ни отклоняват вниманието защото и Китайското и Руското разузнавания не спят и не е далеч момента когато ще ви "заковат" с факти както става винаги .

    Коментиран от #33

  • 29 КралиМарко

    98 13 Отговор

    До коментар #17 от "Робот":

    като биохимик , ми се вижда смешно, някой да си мисли, че може да се скрие от вирус, които е под 1микрон.Още по-смешно ми е , като мисирките и глашатаите обясняваха, че дивите прилепи,които са яли китайците са причина за заразата!!!Те това ме изумява - пълна простотия!Този вирус е изкуствено създаден - това значи в лабораторни условия!!Този вирус съдържа в себе си активни звена - части от няколко свръх вируса,които няма КАК да СЕ СЪДЪРЖАТ в ПРИРОДАТА по естествен начин!Той има силна вирулентност..което само показва, че няма как прилепите, които са се консумирали от векове да не са заразявали до сега китайците нали!!Това което е създадено и пуснато сред хората , гарантирано има и антидот!!Няма как онзи, замислил и поръчал този синтез на отличен биохимик-вирусолог във лаборатория , да не държи решение в своите ръце!!Чака се да настъпи нужната масовост на заразяването..и ще се види кой и как ще излезне от ситуацията - кой ще продава и измисли ваксината, кои ще са най-бързо излекуваните - за под 5дни!!!
    Жокер ви двам - Принц Чарлз..и милиардерите..много леко го изкарват!!!

    Коментиран от #38, #39

  • 30 Путин

    39 9 Отговор
    Рецептата от мен: Слюнка от прилеп, кръв от змия, от камила кокъл стрит на прах, залива се с Новичок и се слага да поври на тих огън, по една супена лъжица три пъти дневно.
  • 31 Рошко

    19 11 Отговор

    До коментар #14 от "Дейли Мейль":

    По прости сте и от галоши, или си чифутче
  • 32 Орбан

    32 16 Отговор
    Има информации че най-голямата биологична лаборатория в Ухан е на Сорос. Кво работи?
  • 33 Гаргамел

    11 21 Отговор

    До коментар #28 от "Бай Манчо":

    Бай Манчо, ти оня пeдaл от филма ли си ве, дърт пезевентино? Що не си въртиш дудуците, ми са праиш на много умен тука?
  • 34 ФАКТ

    15 30 Отговор
    не е нужно да ни казва Кобра-11 4е вирусът може би е тръгнал от там..всеки нормален 4овек може да си направи това предположение..което е най достоверно от вси4ки останали...реално...от там тръгва вирусът..от там тръгват първите болни..и явно там има лаборатория за вируси...едва ли е съвпадение 4е вирусът тръгва от място в което има център за правене на вируси..ясно е 4е по един или друг на4ин е изпуснат...дали е 4рез опити върху прилепи или върху кокошки или някой се е заразил слу4айно..фактите са такива 4е това е първия град в света от който тръгва вирусът...така 4е едва ли има логика да е тръгнал от италия ама първо да е отишъл в Ухан :)поне за мен логиката со4и 4е той тръгва то4но от там..няма друга логика.затова и китайците се справиха така бързо защото както са го създали така са създали и ваксина за него..затова и бяха побесняли от страх защото явно са разбрали каква грешка са допуснали..затова и сега пращат лекари по италия и по други държави..защото само те знаят какъв е на4ина за лекуване на този вирус..нормално е когато правиш вирус..да имаш и антивирус...

    Коментиран от #57, #147

  • 35 MADE IN USA COVID-19👑

    60 11 Отговор
    „Ричард Ейбрайт заяви, че макар доказателствата да показват, че COVID-19 не е създаден в лабораториите на Ухан, той лесно би могъл да “избяга” оттам, докато е бил анализиран.” Значи си признават, че все пак вирусът е създаден в лабораторни условия, макар да не е точно в лабораторията в Ухан. А къде ли е създаден COVID-19, можем да се сетим и сами - в секретните биологични лаборатории на Пентагона!

    Коментиран от #80

  • 36 Появи

    19 5 Отговор
    Съобщения за действащи лекарства, тестове и евентуални ваксини и започнаха да ни пропагандират от къде била тръгнала заразата. Започва вълната от медийни брътвежи за промиване на мозъци.
  • 37 ссср

    45 15 Отговор
    По логично е да са го подхвърлили краварите или англичаните за да сринат икономиката на Китай .

    Коментиран от #50

  • 38 гОсТ

    21 7 Отговор

    До коментар #29 от "КралиМарко":

    Виж, с тебе съм съгласен, предполагам че това ти е работата, поне по аргументираното( в голяма степен) мнение...Не съм съгласен обаче с мненията на неграмотни хора, като '' Конфуций'', ''смяяях'' и др. илитерати, които показват висока степен на глупост.За мен лично, такива неграмотни хора са по-опасни и от коронавирусът.

    Коментиран от #46

  • 39 Codeina

    8 30 Отговор

    До коментар #29 от "КралиМарко":

    Изкуствено да се създаде днк или рнк е невъзможно тоест и вирус няма как да се създаде.Поне на тоя етап.

    Коментиран от #51

  • 40 Разузнавач

    37 8 Отговор

    До коментар #1 от "tost":

    Вирусът е тръгнал от форт " Детрик" - САЩ!! Точка.!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ФАКТ

    11 17 Отговор
    това са фактите има една две опция..едната е 80 процента 4е вирусът е изпуснат от там..другата е на базата на конспирация от друга държава която е запозната с този факт 4е там има институт за вируси...и умишлено го е пуснала там..да изглежда така 4е са го изпуснали от Ухан..от института...но 4есно казано..въпреки 4е по4ти вси4ко което ни казват и се слу4ва е конспирация..все пак си мисля 4е този път вирусът наистина тръгна от там..и този извод го правя на базата 4е просто те го усетиха моментално този вирус..бяха много изплашени..и се излекуваха доста бързо..явно са знаели какво са изпуснали с какво си имат работа..и бързо са намерили и лек за този вирус..за съжаление европа и другите държави подцениха ситуацията 4е вируса по един или друг на4ин може да се разпространи насам...като например чрез хора които просто са били там по работа или на екскурзия..тези хора никой не ги е преглеждал..теса си се прибрали по домовете..и без да осъзнават са разпространили вируса...по техните родни места..само 4е явно много заразени са били допуснати да се приберат по домовете си..без да им се обърне внимание..
  • 43 киро

    42 9 Отговор
    А за 3-мата АНГЛИИСКИ учени , които са патентовали COVID-19 през 2014г какво каза ? Разследвали ли са ги ? Те на кой са го продали ? На ПЕНТАГОНА ЛИ ? ПЕНТАГОНА имат лаборатории по цял свят включително и в Китай за производство на био оръжие ! А от лабораториите периодично излита по някой вирус и се получава БУМ на смъртни случаи !

    Коментиран от #44

  • 44 Факт!

    6 27 Отговор

    До коментар #43 от "киро":

    Вируса не е тефлоново покритие на тиган че да се патентова в патентно бюро.Българите са олигорени.
  • 45 ФАКТ

    6 10 Отговор
    още пове4е 4е вси4ки казват 4е този грип може да мине без симптоми..отиваш до китай..заразен си..но не знаеш защото си си добре...прибираш се..заразяваш друг той трети..и когато някой бъде засегнат по тежко..са установили 4е има този вирус..и 4ак тогава са осъзнали..4е реално може да има много други заразени..но да не си направили труда да отидат на лекар..защото просто не са били толкова зле 4е да ходят на такъв...а и съвсем нормално е..днешно време да те е страх да отидеш здрав на лекар..защото като нищо може да се окажеш заразен..и да те забутат в някоя болница 20 дена да не мърдаш никъде...защото просто хората не им пука за другите..пука им за себе си най ве4е..да не вземе да ги затворят някъде под карантина..така 4е хората предпо4итат да си разнасят вируса насам и на там...вместо да ходят да ги ззаклю4ват по болници само защото му те4е носа или кашля...това е истината..това сме ние хората..егоисти..пука ни единствено и само за нас самите.!
  • 46 КралиМарко

    31 6 Отговор

    До коментар #38 от "гОсТ":

    Гладам само фактите - толкоз!
    Този вирус е нов , следователно е поръчан за синтез в близките 10години!Този вирус е бил готов, много преди Ухааан!/тестването му на поле е друга работа, и къде избират само производителите/
    Вирусът не е супер опасен като ЕБОЛАТА , но е достатъчно ефективен и постигащ най - нужното срив на Държавните системи!!!Смъртността не е 5% -повече е , защото никой не отчита реалната заразеност на хората и домашната смъртност при изолацията!Факт е , че не е повече от 15% , защото щеше да бъде масова леш повсеместно, и нямаше как да се овладее ситуацията в последствие!Щеше да се порази и загине огромна част от човечествот - без да е ЕКСПОАТИРАНО дълго!!Вирусът има цел, и тя не е да ликвидира човешката популация!!Спокойно - важно е да не сме в тези 15%!Другото важно е , да се молим да не се видоизменя - мутира вътре в организмите на новозаразените/там протичат реакци на ДНК-РНК ниво/ и новозаразените разнасят ли старият щам на Вируса или нещо различно/!Ей това е важното и опасното!!Ако това не са го обмижлили добре създателите...то може да не им свърши работа Антидотът им!След време ще имаме не този вирус , които са създали, а нещо друго..за което и те няма да са подготвени..нито пък антитеалат на вече излекуваните от стария Коронавирус!Тогава може да има повтроно заразяване - при това свободно движение със самолети по Планетата, при тоталната свобода на Военните...не ми се мисли, с какво си играят хор, дето нищо не отбират от Кутията на
  • 47 ЪРП

    33 9 Отговор
    ЖАЛЪК ОПИТ ЗА ПРО-ГОВЕДАРСКА ПРОПАГАНДА!!!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ФАКТ

    10 34 Отговор
    виждам 4е тук доста хора обвиняват американците..в това 4е умишлено са пуснали вируса в ухан...да изглежда 4е е тръгнал от там..само 4е в момента в америка има 10 пъти пове4е заразени от колкото в китай имаше..така 4е..не виждам логика да пускат вирус..който ще избие и техни хора..може и да е русия...която по принцип си се слави с изобретения за хими4на оръжия...може да е всяка друга развита държава в това отношение..може и да е америка..не го изклю4вам..но все пак си мисля 4е..от китай реагираха прекалено бурзо...ако е пуснат от друга държава едва ли щеше да се окопиттят така бързо...затова най много се съмнявам 4е вирусът са си го изпуснали те..затова и така бързо намериха на4ин за справяне с него..но...винаги може да има и друга теория..която да се окаже вярна..ама за съжалание ние никога няма да разберем каква е истината..:)така 4е..е напразно да си развиваме наши си теории..:)

    Коментиран от #56, #66, #84

  • 50 един друг

    14 23 Отговор

    До коментар #37 от "ссср":

    Добре,че ссср се срина,та сега имаш право да изразяваш публично мнението си.
  • 51 КралиМарко

    22 5 Отговор

    До коментар #39 от "Codeina":

    Ето защо се създава нещо изкуствено в лабораторията - режат се сегменти от веригите на вече съществуващи висруси и се монтират на една нова верига - това е.Последното се пази в епруветка докато не се засели в организъм, за да съществува там и да се разнася и самовъзпроизвежда!Умението и уникалността на всяка наука са в условията , които се създават за да съществува това нещо!Да, в природата такова нещо няма как да се синтезира от САМО СЕБЕ СИ!

    Коментиран от #61

  • 52 Пандемия

    39 7 Отговор
    Военни биологични лаборатории на САЩ създават фатални за човечеството епидемииАко приемем, че САЩ имат ръка в създаването на вируса в изследователския институт във Форт Детрик, Мериленд, най-вероятно Израел е бил партньор в този проект. Помощта в развитието на вируса също може да обясни как израелските учени толкова бързо са постигнали успех в разработването на ваксината - най-вероятно става въпрос за паралелно развитие на вируса и лекарството за него.Не забравяйте за възгледите на Вашингтон и Йерусалим относно външната политика и националната сигурност. Трудно е да се обясни защо коронавирусът засегна толкова сериозно само една държава, освен Китай. Тази страна е Иран, често определян както от Израел, така и от САЩ като враг. Броят на заразите в Иран продължава да расте, членовете на правителството също се заразяват. Неофициалните източници в иранските болници твърдят, че действителният брой смъртни случаи от пандемията надхвърля официално обявените данни с повече от два пъти, което поставя Иран на първо място по брой на смъртните случаи.
  • 53 Юсуффф

    51 7 Отговор
    В началотона годината имаше един благотворителен тенис турнир в ЮАР организиран от Федерер където участват и Надал и Бил Гейтс. След един мач на двойки Гейтс казва на Надал да се пази щото скоро ще има пандемия от коронавирус. Гейтс и Сорос са зловещи хора и болни мозъци.

    Коментиран от #55, #163

  • 54 Японеца

    18 6 Отговор
    Лабораторията в Ухан е френско- китайска!
    Факт премълчаван от факти.

    Коментиран от #58

  • 55 дофтура

    7 11 Отговор

    До коментар #53 от "Юсуффф":

    А Иван Костов не е ли ?

    Клиника Св. Наум те зове да се прибираш ,че не си си пил медикаментите

    Коментиран от #60

  • 56 Paco

    11 4 Отговор

    До коментар #49 от "ФАКТ":

    Нормално бе мистър Фактолог,който зло мисли ,зло намира. Що се чудиш и се маеш ?
  • 57 Бачо Киро

    28 4 Отговор

    До коментар #34 от "ФАКТ":

    Пълни глупости си написал. Там гръмна заразата, познай защо... Виж и кого арестуваха американците февруари месец. Удариха китайците като стой та гледай, ама се получи бумеранг и не очакваха толкова бързо да реагират. Отделно излезе, че всички западни страни са по бели гащи и непълно неподготвени. Какво мислиш е споделяш Деканът на химическия факултет на Харвард с китайците и каква лаборатория в Ухан уж бил построил? При условие, че работи за МО на САЩ. Заедно с него бяха арестувани още двама китайци, единият е военен, правещ се на студент. 21 епруветки са опитали да изнесат към Китай. Февруари месец вирусът вече беше пуснат, според теб кое е най-логично да опитат да изнесат, освен антидот? Деканът е арестуван за.... укрити доходи, които бил получавал от Китай... Значи е бил гений, работи за МО, декан на университет, а пък го представят като пълен идиот? Няма как да стане това...
  • 58 Кореец

    10 23 Отговор

    До коментар #54 от "Японеца":

    И викаш у Франция немат лек и мрат кат мухи.Нема логика.Работата е чисто китайска.

    Коментиран от #62

  • 59 Верно ли уа

    1 2 Отговор
    А сиктир
  • 60 Бачо Киро

    42 4 Отговор

    До коментар #55 от "дофтура":

    Бил Гейтс от години пропагандира за контролирано избиване на населението чрез ваксини, понеже било много. Иван Костов, макар че е осрал много неща у нас, в световен мащаб е като плюнка до Бил Гейтс.

    Коментиран от #164

  • 61 Хехе

    2 6 Отговор

    До коментар #51 от "КралиМарко":

    То така става все едно режеш сирене.

    Коментиран от #64, #73

  • 62 Бачо Киро

    36 2 Отговор

    До коментар #58 от "Кореец":

    Кой ти каза, че лекът ще бъде даден ей така? Ваксината ще излезе, когато преценят. Как е Принц Чарлз между другото? Май доста добре... за годините си... Що си мислиш, че всички са равни?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Бачо Киро

    6 3 Отговор

    До коментар #61 от "Хехе":

    Айде излез от 1683та година.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 КралиМарко

    43 4 Отговор

    До коментар #49 от "ФАКТ":

    Най-силно засегнатите държави ще са тези със най-слаба имунна система и лош начин на живот.Най-болните и амортизираните екземпляри ще са най-уязвими - това е!Факт е, обаче и силата и дозата на вируса за единица време и площ..САЩ са логично най-податливите и увредените като нация - гъстанаселеност в мегаполиси, затлъстяване,лоши навици - дрога,алкохол,фитнесхимия и други.Това е очаквано и от правителството - напълно наясно е , че САЩ при тоталната липса на елементарна грамотност и самоконтрол да има масова заразяемост - демокрация е все пак не е Китай!Жертвите ще са много, а те са нужни и предвидени!Само така ще имат извинителна бележка за пред света..че уж те са поели най много щети!Напротив - така се елиминират тежестите на обществото - за държавната машина!Най - важно е , че като потърпевши те ЩЕ ТЪРСЯТ и НАКАЗВАТ ВИНОВНИТЕ, които са им причинили това!!!Е, това е нужното - Лайсънс то Кил! по техно му!

    Коментиран от #86, #153, #165

  • 67 Аз съм

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "ело":

    Що щеш от инциста ?
  • 68 Алфа Вълкът

    5 23 Отговор
    Добро утро, всички го говорят от от втория ден на заразата, дори и кремълските джуджета.
  • 69 Bingo

    23 3 Отговор

    До коментар #27 от "гОсТ":

    А пък на мен ми е ясно, че ако се запознаеш по-подробно с дейността на лабораторията Porton Down в Солсбъри, (лабораторията за наука и технологии в областта на отбраната-DSTL), ще разбереш, че там работят не само с химични бойни отровни вещества, а и с биологични като ебола и SARS. Нормална реакция на британските служби да се опитат да насочат вниманието към лабораторията в Ухан поради все повечето разкрития и обвинения за ролята на британската лаборатория в сглобяването на вируса. Твърдението на британските служби затвърждава тяхната роля в заговора на триото Великобритания-Япония-Израел. Наличието на биологична лаборатория съвпада идеално с местоположението на Световните военни игри на CISM в Ухан, проведени на 18-27 октомври и в които игри изброените три държави не взимат участие.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ЕДИ КОЙ СИ

    7 22 Отговор

    До коментар #1 от "tost":

    Не е случайно, че първи за Италия хукнаха китайците и руснаците !!!!
  • 72 popo

    35 5 Отговор
    Това са глупости- заразата идва от Англия, САЩ и Израел.

    Коментиран от #115, #166

  • 73 КралиМарко

    34 2 Отговор

    До коментар #61 от "Хехе":

    Всичко става..даже и мозъкът ти не е в състояние да си представи какво могат ГЕННИТЕ ИНЖИНЕРИ и БИОХИМИЦИТЕ , когато са МАНИѝЦИ - фанатично луди на науката, обезпечени със страшно много пари - и всичко необходимо до себе си!!!За тех е Удоволствие да се докажат - а за работодателите им е удоволствие да ги Манипулират!!!
    Само да ти кажа.. че много неща ядеш които са ГМО..ма що да се замисляш , важно е че имаш последен модел смарт фон, и това е за простолюдието..и 5Ж мрежа.., а за секретните, а за Военните...не може да ти го осмисли мозъка, то и моят де,ама поназнайвам ги нещата по-отблизо..
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ЕДИ КОЙ СИ

    5 25 Отговор

    До коментар #11 от "смяяяяхх":

    Няма що голям смяяяххх, ама разпространението тръгна от Китай, а не от Великобритания ?????

    Коментиран от #82

  • 76 Един Маргинал

    18 8 Отговор
    Интересно.Изчетох всички коментари до тук и сега имам един само въпрос: ''Защо достъпът до Интернет ви кара да се мислите за много по-умни, отколкото сте?''..Лек ден ви желая.

    Коментиран от #100

  • 77 стоян

    3 20 Отговор

    До коментар #1 от "tost":

    До 1 ком -Другарю =тия от тоя комитет направо са ви разбили пропагандата спусната от руското посолство
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Бесен Язовец

    29 5 Отговор
    СОРОСОИДНИ ИНСИНУАЦИИ!!! UK слугите на Сорос и техната воняща пропаганда!
  • 80 ЕДИ КОЙ СИ

    11 27 Отговор

    До коментар #35 от "MADE IN USA COVID-19👑":

    ПРОСТ, ПРОСТ ама много ПРОСТ. От къде тръгна заразата бе мунчо. Те затова САЩ ще дадат май много жертви защото те си го пуснаха.

    Коментиран от #83, #95, #96

  • 81 оня

    27 3 Отговор
    Крадеца вика, "дръжте крадеца"
  • 82 Стойчо

    33 6 Отговор

    До коментар #75 от "ЕДИ КОЙ СИ":

    Тръгна от Китай защото английските служби са го пуснали вируса там за да срине държавата и заради проблемите в хонконг. Но е известно , че анличаните са многотъпи парчета и не са предвидили, че ща се разспространи по света

    Коментиран от #98, #167

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ФАЛШИВА ГЕРБЕРСКА НОВИНА

    5 3 Отговор

    До коментар #49 от "ФАКТ":

    трябва да те изпратиме за изследване в Китай те там ще те разнищят до последното влакно.
  • 85 Паралелен

    35 3 Отговор
    Eгoцeнтричният Тръмп нe oбърнa внимaниe и докато през ноември и декември, далеч на Изток в Китай тайно се претопляше подготвения световен бульон забъркан от "прилепи и гущери" за света, В същото време на Запад, внезапно и изведнъж от НИЩОТО се появи и набра огромна популярност едно аутистично и психоболно шведско момиче, внимателно подбрано и богато спонсорирано незнайно от кого и вместо да си учи уроците, яхна "метлата на вещиците" и стигна чак до ООН за да рони сълзи от световната трибуна и да е загрижено повече от учените за свръхпроизводството в Света и да отправя закани и заплахи към човечеството, които случайно веднага след срещата в Давос през януари 2020г изведнъж набраха скорост и станаха реалност за света и САЩ....!
  • 86 яко ни лъжат управляващите и фалшивият щ

    16 3 Отговор

    До коментар #66 от "КралиМарко":

    най-точния коментар досега но няма икономически аспек закупуване на всичко фалирало с напечатани без покритие долари.

    Коментиран от #102

  • 87 гост

    24 2 Отговор
    В америка какво им пука че ще умрат половин милион американци,ще увеличат зелените карти и готово.
  • 88 Бесен Язовец

    14 1 Отговор
    СТРОГО СЕКРАТНО!!! ПА ИЗТЕКЛО В МЕДИИТЕ ПХААААХААА ПХАААААА И ПАК ПХАААААА 🤪🤪🤪😅😅😅
  • 89 Рита

    18 1 Отговор
    Американците, заразени с коронавирус, може да им потрябват десетки хиляди долари, за да платят лечението си, съобщи CNBC.

    „Тези хора, които попаднат в болницата с коронавирусна инфекция, трябва да бъдат подготвени, че ще трябва да платят от 42 486 до 74 310 долара, ако нямат здравна застраховка или ако застрахователната им компания реши, че получените медицински грижи не са включени в списъка на услугите, заложени в тяхната застраховка”, заяви CNBC, позовавайки се на данни от независимата организация FAIR Health.
  • 90 rolur

    8 8 Отговор
    Строго секретно! Ужасът тръгнал от лаборатория в Ухан под пряк контрол на В. Путин
    ха ха ха - лошите комунисти преди просто нищо не ни съобщаваха но днешните хитреци прескочиха всичките със техните лъжи измислици фантазии и други щуротии
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Kole

    6 14 Отговор
    За мен беше ясно още от самото начало, че има връзка между най-голямата лаборатория в Китай в Института по вирусология и заразата, която тръгна именно от Ухан. Тук съвпадения са изключени.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ко, нее

    23 5 Отговор

    До коментар #80 от "ЕДИ КОЙ СИ":

    Май не си чуал поговорката „Вола рие, на главата му пада”, та в Краварника говедата са същата работа - пуснаха вируса в Китай, но им се върна на кравешките глави в последствие. Схващаш ли, глупи, с тъпата си краруна?!

    Коментиран от #99, #168

  • 96 Аз съм

    12 4 Отговор

    До коментар #80 от "ЕДИ КОЙ СИ":

    МалАумуник , на чифутите им дреме за наследниците на каторжниците точно толкова , колкото им дремеше за индианците !
  • 97 дада

    6 6 Отговор
    Като чета мненията тук и си мисля на какво чудо се е обърнал интернет. Дава платформа на всякакви изкукали многознайковци.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 ЕДИ КОЙ СИ

    5 10 Отговор

    До коментар #95 от "Ко, нее":

    Прочети пост 98 същото се отнася и за теб. Явно мисленето не е характерно за теб. Всите комунета като, че ли една майка ви е раждала.
  • 100 Комунист

    6 9 Отговор

    До коментар #76 от "Един Маргинал":

    Поради съвсем същата причина, която кара и теб да се мислиш за такъв. Принципно всички сме еднакви. Комунизмът е природен закон, колкото и да не им се иска на някои.

    Коментиран от #101, #160

  • 101 Комунист

    5 3 Отговор

    До коментар #100 от "Комунист":

    Не исках този коментар да прозвучи толкова грубо, но ми е трудно да си извъртя езика да го натамъня по-завоалирано. Истината винаги е по- простичка от уйдурмите.
  • 102 КралиМарко

    20 4 Отговор

    До коментар #86 от "яко ни лъжат управляващите и фалшивият щ":

    Мислиш ли , че няма икономически аспект?!Замисли се , как може да си върнеш лидерската позиция в света , като имаш работни пчелички на всички континенти в твои заводи с творй ред!Ти решаваш на каква ставка ще работят..ти решаваш колко ще работят..ти получаваш продукцията, ти я разпределяш , ти я отценяваш и продаваш - ти с прибираш печалбата от всичко това, като на същите тези твои роботчета им продаваш всичко , което им е нужно в живота им!Те естествено си плащат зверската ти надценка..и трудът им се обезценява тотално!А, за да се рестартира - раздаваш напечатаните трилиони хартиики на всички преживели работни-пчелички кредити.. , които естествено те няма как да върнат, при планираното от теб плащане и моментално събиране на платеното за да съществуват!!Така затваряш един пълен цикъл!Те на тази въртележка ще се качи икономиката на дребните и малките страни, че даже и на средните, защото те са тотално зависими!!

    Коментиран от #169

  • 103 готвачката Цеца

    7 3 Отговор

    До коментар #91 от "Русофил пита спешно":

    Престани да питаш тук. Питай санитаря или колегата си по легло-Наполеон.
  • 104 Криеш името си страхливец

    12 2 Отговор
    Китайците ядът прилепи, змии и плъхове от хиляди години. При великото преселение на народите не се преселват в Европа. Те си стоят на тази географска територия и не мърдат. Исторически се борят със завоеватели. Има симбиоза в "новичок" - Солзбъри - Русия и Covid 2019 - Ухан - Китай! Какво е общото? Трудно е да се каже, но посоченият враг е само един и това не е Русия! Защо е Китай и кога ще е Иран?
  • 105 пак ли се опитват да се измъкнат

    23 0 Отговор
    Тия постоянно хвърлят вини без доказателства.Да не прикриват нещо което те самите са направили?Защото имат точно такова поведение.
  • 106 Чепатия чеп

    42 1 Отговор
    Да,от лаборатория е,но не китайска! Истинската се казва „Р–4“, помещаваща се във Форт Дитрих ,щата Мериленд! Между другото там създават и СПИН!За тези,които се интересуват как се създава СПИН...ето рецептата-. Те комбинират вирусите: bovine leukemia virus с sheep visna virus и ги инжектират в човешка тъкан. Резултатът е вирусът на СПИН!!! А вие още си вярвайте в маймуни ,прилепи и караконджули🤔🤔🤔

    Коментиран от #170

  • 107 Какво става и защо

    6 2 Отговор
    Пеочетете „Комитет 300. Йерархия на конспирацията”.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 волен сидеров

    17 0 Отговор
    каквото и да си пишем-ОТВОРЕТЕ СИ СЪЗНАНИЕТО-СЪБУДЕТЕ СЕ-ОПИТВАТ СЕ ДА ЛИКВИДИРАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО-НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА СТРАХ...бъдете разумни
  • 110 хайли лайкли

    8 3 Отговор
    Не виждам участието на Русия и лично на товарищ Путин. Айде малко!
  • 111 Карвирус

    6 0 Отговор
    Със сигурност този вирус е измислен в някоя лаборатория,но никога няма да разберем къде
  • 112 Анатема краваре!

    21 4 Отговор
    Щом краварете казват,значи са замесени СеРеУ-то,МИ-6,а вероятни и Цион(МОСАД),и то яко.
  • 113 😄😄😃

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Конфуциий":

    Солабъри е от времето на ВСВ. Нали сега само в Лондон се знае за 3 Едната както казаха по нУвините е на 15 метра от тоя с навичока, къв беше там.
  • 114 Наблюдател

    17 2 Отговор
    Естествено че е създаден в лаборатория. Това което също е сигурно е че никой няма и да си признае! Че вируса изведнъж решил и мутирал на пазара за диви животни декември месец миналата година в Ухан след хиляди години са точно "Бабини дeветинини...", радост за наивници.
  • 115 Алфа Вълкът

    8 4 Отговор

    До коментар #72 от "popo":

    Беше Бил Гейтс, после правителството на САЩ от 1 седмица Великобритания, от 2-3дни Израел. А днес вече от всичките на куп.

    Коментиран от #156, #159

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Кой68

    13 1 Отговор
    Само като видя МИ-1,2,3,4,5 и 6 ми е ясно какво ще пише.Подкрепено от службите на САЩ .И в Европа се почва в едно със техните "заключения"?Рано или късно ще се разбере истината и мисля че няма да е приятна за вдигащите врява.....

    Коментиран от #119

  • 118 йога

    17 2 Отговор

    До коментар #19 от "SS man":

    Ако ги нямаше тези руснаци вие нямаше да се казвате Есесман, а Сюлейман. Да здравствует Вликая Русь! Слама, слава России!! Кор за фащ и винету..
  • 119 Така е

    18 3 Отговор

    До коментар #117 от "Кой68":

    Точно Великобритания и САЩ са създателите и разпространителите на вируса по поръчка на ЦРУ. Облъчване с подвеждащи новини.
  • 120 Васил

    14 0 Отговор
    То и малките деца го знаят че е от лаборатория
  • 121 IDIL

    18 1 Отговор
    ЦРУ-Аве ние смятахме като го пуснем че ще остане само в Китай,Русия и С.Корея но короната взе че се върна у дома си в САЩ а дебилите прости нека си мислят че е от Китай...
  • 122 Крадеца вика дръжте крадеца

    20 1 Отговор
    А кой е носител на патента?-Май не е китайска лаборатория,а британска.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 селянин 1

    11 0 Отговор
    Он и Бил Гейтс има мешания..фондацията на жена му,е дала огромна сума на,,пирбрайт,,който правят експерименти с различни вируси.
  • 128 гларус кръстоносец

    5 1 Отговор
    Смешни ингилизи. МОЖЕ ДА Е ПОЧНАЛ.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 МИХАЙЛОВ

    25 3 Отговор
    ....СЕГА СЕРИОЗНО...,
    КРАТКО, ЯСНО, ТОЧНО....
    ....И КАТЕГОРИЧНО -
    ...2015Г. - САЩ - ФОРТ ДЕТРИК, СЕКРЕТНА
    БИОЛАБОРАТОРИЯ
    НА ПЕНТАГОНА...
    ...СТОТИЦИ УЧЕНИ И ЛАБОРАНТИ
    ИЗПЪЛНЯВАТ УСПЕШНО
    ПОРЪЧКА НА ЦРУ И ПЕНТАГОНА
    И СЪЗДАВАТ БОЕН
    СУПЕРВИРУС
    ЗА СВЕТОВНА БИОЛОГИЧНА ВОЙНА.
    ....НО ВЪЗНИКВА И ПРОБЛЕМ...
    ....КЪМ КРАЯ НА 2015Г.
    ЗАПОЧВАТ ДА СЕ РАЗБОЛЯВАТ
    МНОГО СЛУЖИТЕЛИ
    УЧАСТВАЛИ В РАБОТАТА
    ПО СЪЗДАВАНЕТО НА COVID 19...
    ...СКОРО СТАВА ЯСНО,
    ЧЕ СА ЗАРАЗЕНИ С COVID 19
    И ЧЕ ВИРУСА ВЕЧЕ ЦИРКУЛИРА
    ИЗВЪН ЛАБОРАТОРИЯТА
    И ЗАРАЗЯВА И МНОГО ГРАЖДАНИ...
    ...В СЛЕДВАЩИТЕ 2016, 2017, 2018Г.
    УМИРАТ НАД ДВЕСТА
    ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ
    ТОЧНО ОТ ЗАРАЗАТА
    С ТОЗИ ВИРУС...
    ...УМИРАТ И МНОГО ДРУГИ ГРАЖДАНИ С КОИТО СА КОНТАКТУВАЛИ...
    ...ЦРУ И ПЕНТАГОНА
    ПОТУЛВАТ И КРИЯТ ТОВА...
    ...А ПРЕЗ 2019Г.
    ВНЕЗАПНО И БЕЗ МНОГО ШУМ
    ТАЙНАТА БИОЛАБОРАТОРИЯ
    ВЪВ ФОРТ ДЕТРИК
    Е ЗАКРИТА...
    ....ИМА ЗАРАЗЕНИ И МНОГО
    ВОЙНИЦИ ОТ ОХРАНАТА...
    ...ЦРУ И ПЕНТАГОНА
    ИЗПРАЩАТ ПЕТИМА
    ОТ ТЕЗИ ЗАРАЗЕНИ ВОЙНИЦИ
    ЗА УЧАСТИЕ В СВЕТОВНИТЕ
    ВОЕННИ СПОРТНИ ИГРИ
    ПОЗНАЙТЕ КЪДЕ.... В УХАН КИТАЙ...
    ....ЦЕЛТА НА САЩ
    Е САЩ ЗА НЕ ПРИЗНАЕ ВИНАТА СИ
    ЗА СЪЗДАВАНЕТО
    И ИЗПУСКАНЕТО НА КОРОНАВИРУСА
    И ЗА ОБВИНИ КИТАЙ... ТОЧКА...

    Коментиран от #134, #171

  • 131 ехаа

    2 1 Отговор
    Ухан и Охайо?
  • 132 Дръвчо

    4 5 Отговор
    Ако помислим реално над нещата Китай почти не е засегнат от вируса. Най-много са засегнати държави с развит зимен туризъм, Австрия,Италия,Швейцария,Франция и Норвегия. После се разпострани и в държави клиенти на курортите. Е според вас откъде е тръгнал този вирус. Най-вероятно от някоя лаборатория на Швейцария в услуга на банкерите, само те ще спечелят от кризата.

    Коментиран от #172

  • 133 Hess

    1 0 Отговор

    До коментар #123 от "Питам само":

    Не,на тебе,нещо против?
  • 134 Anadolu Manafesi

    8 10 Отговор

    До коментар #130 от "МИХАЙЛОВ":

    Благодаря ти че ни осветли за "бойният супервирус за глобална война" , който безмилостно избива тук там по някой дъртак с комбинация от лимфом , високо кръвно , тромбофлебит и сърдечни проблеми . Наистина супер оръжие . Радвам се че тук има хора , толкова вътре в делата на ЦРУ
  • 135 Аз ти той

    14 2 Отговор
    Лъжа две седмици преди това за /30 дни/американски военни бяха на съзтезани там след като си тръгват 15 дни започва епидемията
  • 136 пул

    8 2 Отговор
    Бил Гейтс е в основата ! Той прави изследвания в Африка и е радетел за намаляване на населението !
  • 137 Мдааа

    3 10 Отговор
    Само от Ухан е вирусът...Такъв е "номерът на китайката" и отговорът на КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ на постоянните заплахи от Тръмп и за който смъртта на няколко десетки хиляди китайци е нищо пред възможността да омаломощят САЩ и да разбият икономиките на Европа за да се наложат като новият господар на Света....!!!
  • 138 чичо

    4 0 Отговор
    Строго секретно ли!?
  • 139 Онзи

    3 1 Отговор
    Малко хляб..... защо изпускате в обсъждането Япония
    някой нещо да е чел или чувал за
    Отдел 731

    Коментиран от #173

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 хахахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Дейли Мейль":

    а ти между лъжа и истина разлика правиш ли???
  • 142 ШОП

    9 2 Отговор
    На англетата и краварите все някой трябва да им е виновен.
    Стига с тая тактика на империите им трябва външен враг щот ще се разпаднат.
    Отначало беше третия райх, след това СССР, терористите (талибаните), Северна Корея, Русия и Китай.
    Все трябва да има, кого да сочат за плашило. И да викат стойте си тук, щот навън е много страшно.
  • 143 Факт

    10 2 Отговор
    То и новичока беше близо до една английска лаборатория !?
  • 144 2659

    10 2 Отговор
    Англичаните да си палят 5G оборудването, че верно им е изпило мозъка.
  • 145 мина

    1 3 Отговор
    като няма какво да пишете и почнахте да вадите новини от преди няколко месеца
  • 146 Пепелянка

    2 1 Отговор
    Сигурно са го открили след като са намерили, както винаги личната карта на извършителя на деянието. Напоследък -винаги остава само това като доказателствен материал.
  • 147 Шекспир

    0 8 Отговор

    До коментар #34 от "ФАКТ":

    С този коментар не вървиш в този сайт.Тука се пише само че катайците са добри или много добри.Всичко друго е минуси на килограм

    Коментиран от #150

  • 148 незнайко

    6 0 Отговор
    ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ИЗПЛЮЯТ КАМЪЧЕТО, КОЕТО ВСЪЩНОСТ Е "ДИАМАНД" ЗА ХИПЕРБОГАТАШЕТЕ, РЕШИЛИ ДА ГО ПУСНАТ !!!
  • 149 Спец

    11 0 Отговор
    Тая статия е евтина сороска пропаганда. Вирусът е създаден в лабораторията в Солзбъри , Англия и е пуснат в Китай. Истината излиза на светло.

    Коментиран от #174

  • 150 Симо

    4 1 Отговор

    До коментар #147 от "Шекспир":

    Редовно ли се друсаш ?
  • 151 Интересното

    3 1 Отговор
    е,че тази вирусна подборка,"удари" нации,които имат афинитет към педерастията,визирам Италия и Испания две от страните на PIGS.
    Короната е създадена да убива бели хора в развити икономически и социално развити държави,където качеството на живот е добро и продължителността на живота е дълъг...
    ------
    Между другото,този вирус ще спре нашествието на бежанци в Европа.

    Коментиран от #158

  • 152 Отдел Смок

    4 0 Отговор
    Ние от отдел Смок Едноок разкрихме, че мислим, че тоя вирус може и да е от прилеп, а може и от мишка. Мишката може да е избягала от лабораторията, а може и да не е. Но важното е накрая на месеца заплатките да се превеждат. Чао!
  • 153 САЛАМА НЕЙКО,НА НЕЙКО САЛАМА

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "КралиМарко":

    Втори , този път Американски Холокост ,малко в повече ще ни дойде
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Басри Алиев

    2 4 Отговор

    До коментар #15 от "Сто":

    Абсолютно верно,Израел,САЩ и Англия го създават в Солзбъри но с каква цел са то взели китайците се пита в задачата....най вероятно за обезлюдяване на Сибир .

    Коментиран от #175

  • 156 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #115 от "Алфа Вълкът":

    Напиши Бил Гейтс ваксини в YouTube и ще видиш интересни видеа с него Какво говори.
    Споделя ли го тук видеото ще ми бъде изтрит коментара.

    Коментиран от #176

  • 157 Анонимен

    4 0 Отговор
    Човек няма как да не се запита в каква игра участва и може ли тя да бъде полезна за него по някакъв начин? Не е ли всичко повторение на една и съща глупост, грешка в системата, превърната по очевиден начин в норма, която незнайно защо със зъби и нокти драпаме да интегрираме в себе си? Резултат – пълна каша или пълна роботизация.
  • 158 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #151 от "Интересното":

    Вирусите са в главите на всички които не спяха да се замобирват от медиите.Човек да е здрав с това ежедневно слушане на генерала може да заболее и да умре!
    Не си ли давате сметка какво програмиране е това излизане и говорене за нещо страшно и опасно и тепърва предстои да става еди какво си?
    И като си стоите вкъщи вируса какво,не ви вижда и си отива ли?Или като сте с маски и специални облекла и ток се уплаши и бяга от вас?
  • 159 filo

    1 0 Отговор

    До коментар #115 от "Алфа Вълкът":

    Ми те са си една и съща клика и пърдят в общо гърне. Какво има тук дето да не ти е ясно?
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 t666

    1 1 Отговор
    Пълни глупости - "предполага се", "смята се", "разузнаването това", "разузнаването онова"....
    Има си научни методи, може да се секвенира и да стане ясно точно кой и какъв е първия заразен и как се е формирал вируса в сегашния му вид. Аман от публицистика по научни въпроси.
  • 163 Експерт по конспирациите

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Юсуффф":

    Бас ловя, че това ти го е казал лично Надал...
  • 164 Иванушка

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Бачо Киро":

    Баче, да вземете да се гушнете с Крали Марко, да яхтете коня Шарколия и да препуснете в галоп към Пхенян, а? То бива болни мозъци, ама това вашето счупи тъпомера бе, пич!
  • 165 Три синджира роби

    1 3 Отговор

    До коментар #66 от "КралиМарко":

    Въртиш, сучеш - все САЩ и ЦРУ са ти виновни, а? Що така бе, другарю? Да не са ти отказали виза щатите, че толкова ги мразиш? Сигурно половината ти роднини са емигрирали в западна Европа и САЩ и ти пращат пари, а ти типично по български злобееш и завиждаш... Толкова са ми ясни такива комплексари!
  • 166 Експерт по конспирациите

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "popo":

    Ама едновременно от трите или как?
  • 167 Иванушка

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "Стойчо":

    Ти обаче си адски умен и си го предвидил много преди тъпите англичани, нали?
  • 168 Ъъъъ

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "Ко, нее":

    Ти си гений, братле! Как го измисли това? Не ми казвай, че ще развалиш магията...
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Експерт по конспирациите

    0 0 Отговор

    До коментар #106 от "Чепатия чеп":

    Тия тайни откъде ги знаеш, бате? Явно си пил вода от извора... Директно от чепа...
  • 171 Иванушка

    0 0 Отговор

    До коментар #130 от "МИХАЙЛОВ":

    Евала, брат! Кратко, ясно, точно и категорично! Умният човек се колебае. Тъпакът е категоричен. Точка.
  • 172 Мръвчо

    0 0 Отговор

    До коментар #132 от "Дръвчо":

    Дръвчо, едно се чудя - с тая желязна логика, как не си се явил в "Стани богат"? Или поне в "Черешката на тортата", братле? Ще избиеш рибата, сигурен съм...
  • 173 Този

    0 0 Отговор

    До коментар #139 от "Онзи":

    Ще ти повярвам, ако напишеш 731 на японски! В противен случай ще приема, че са извънземните от Галактика 112.
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Бай Шиле

    1 0 Отговор

    До коментар #155 от "Басри Алиев":

    Или пък, за да прецакат "Мелодия на годината"... Знае ли човек?
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Дръжте крадеца

    0 0 Отговор
    ....то всичко секретно изтича в медиите,как става това???....Не виждам защо,дръпнатите ще правят опити с вируси и разни такива оръжия,като контейнерите не спират,стоката върви,всичко е ОК.Цялата работа мирише още от началото на годината на "ВКИСНАТО"
  • 179 EugeneGloff

    0 0 Отговор
    Методи за възстановяване на бани в Химки