Last news in Fakti

10 Април, 2020 20:20 11 624 81

Тръмп и Путин спешно по телефона

  • петрол-
  • сащ-
  • русия-
  • владимир путин-
  • доналд тръмп-
  • коронавирус

Двамата президенти отново обсъдиха пазара на петрол и ситуацията с коронавируса

Тръмп и Путин спешно по телефона - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп разговаря по телефона днес с руския си колега Владимир Путин. Двамата обсъдиха ситуацията на световните пазари на нефт и мерките за борба с коронавируса, съобщиха Белият дом и Кремъл, цитирани от Асошиейтед прес и ТАСС.

"Обменени бяха мнения за ситуация на световния нефтен пазар, включително за подготвяното в рамките на ОПЕК+ споразумение за намаляването на добива с цел стабилизиране на световните цени на нефта", каза Кремъл, цитиран от БТА.

Обсъдени са и въпроси, свързани с пандемията от коронавируса, както и аспекти от двустранните отношения, в това число сътрудничеството в Космоса.

Кремъл изтъква, че разговорът е бил по инициатива на американската страна, а АП отбелязва, че двамата лидери разговарят за втори път за последните два дни.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Неделко

    66 28 Отговор

    До коментар #1 от "русия е джудже":

    Двете държави са богати и е нормално в тежки времена да си помагат , все пак правят нещо за обикновените хора .

    Коментиран от #10

  • 4 Дедо ви

    87 15 Отговор
    Верно е, че Путин никак не е снажен, но тази снимка си е провокация.

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 az #Победа75

    76 18 Отговор
    Вашингтон, Москва и Пекин командват парада и те ще определят новите зони на влияние в света!

    Коментиран от #19, #21, #23

  • 8 внучето

    55 20 Отговор

    До коментар #4 от "Дедо ви":

    Нормална снимка. Просто. Тръмп е на втория ред /в масовката при статистите /.
  • 9 Много гадна снимка,

    39 84 Отговор
    Лицето , на Путин, изразява подчиненост и радост, че е удостоен с вишочайшата чест, да се ръкува с господаря си! Нищо лично, просто факт.

    Коментиран от #41, #70, #76

  • 10 Китаец от Сибир

    38 78 Отговор

    До коментар #3 от "Неделко":

    Русия е богата ? С икономика колкото тази на Холандия и с държавен бюджет колкото този на Белгия и със стандарт на живот колкото този на Ливан е минала покрай богатите страни.

    Коментиран от #27, #29

  • 11 Не е от ръста

    22 45 Отговор
    Й.В.Сталин не е бил ръстов, но такова падение не е имал.

    Коментиран от #28

  • 12 Оги

    64 24 Отговор
    И пак рижия отчаяно звъни и се моли за помощ на Император Влад. Короната треби, Влад фалира петролната индустрия, моля те, императоре, смили се над америте и този път...
  • 13 сггсгс

    49 21 Отговор
    айдеее соросоидите пикаят газ от яд ! Хехеххее
  • 14 Дали от Посолството на РФ

    24 15 Отговор
    Ще помолят Факти да снеме снимката?!

    Коментиран от #18, #49

  • 15 котопакси

    45 18 Отговор

    До коментар #2 от "Руско джудже":

    Абе гледам аз че бай ти Тръмпи се кланя на императорът на света . ами така е тя Тръмпи се моли на Путин да спре да фалира петролните американски компаннии че му отидоха изборите на жълтокосият паун .
  • 16 Някой

    2 4 Отговор
    Откога фамилията на Доналд е...Путин...ало журналистчетата. :)
  • 17 Лицата

    18 6 Отговор
    На втори план, от ляво, на дясно изразяват пренебрежение и великодушно снисхождение, като към БГ политик.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 котопакси

    35 14 Отговор

    До коментар #7 от "az #Победа75":

    Искаш да кажеш че край на едно полюсният либерален модел .Тук съм съгласен със теб COVID-19 окончателно разби либералното статукво Със светкавична бързина си отива един свят, който смятахме за вечен. Светът, в който властваха пазарният фундаментализъм, мултикултурализмът, разколебаните сексуални идентичности, една-единствена суперсила и прислужващата й брюкселска еврокаста, вече е в миналото. Почитателите на либералното статукво и глобализацията са в шок и "тичат с изменени лица" без дори да знаят къде точно отиват. Връща се уважението към националната държава. Нарастват симпатиите към държави, които се противопоставят на глобалната американска хегемония и които доскоро биваха наричани "авторитарни" и "недемократични".

    Коментиран от #69

  • 20 ВЛАСТЕЛИНЪТ

    33 18 Отговор
    На първия ред са най-влиятелните. Така е, Путин върна Русия на международната сцена и показа, че без нея не могат да се решават глобалните световни въпроси.
  • 21 котопакси

    23 11 Отговор

    До коментар #7 от "az #Победа75":

    Много преди появата на тази епидемия беше ясно, че светът на ненормално високите печалби, на несмущавания от никакви държавни регулации капитализъм, на арогантността на глобалния полицай, няма как да просъществува прекалено дълго. Защото е крайно неестествен. Трябваше обаче да дойде коронавирусът, за да се отворят очите и на най-заслепените, на тези, които безкритично приемаха дитирамбите на глобализацията, звучащи по официозните медии. В продължение на десетилетия ни убеждаваха, че глобализацията е нещо прекрасно, защото ни позволявала да пътуваме, да учим и да работим, където си искаме. И премълчаваха негативните страни на същата тази глобализация. Това, че от нейните предимства се ползват почти само привилегированите елити. Че благодарение на нея транснационалните корпорации унищожават местното производство, опоскват като хищни скакалци ресурсите на отделните държави, експлоатират безжалостно работниците, след което безнаказано се местят другаде. Вече виждаме, че тези прехвалени отворени общества, които облагодетелстваха най-вече богатите, са идеалната среда за разпространението на епидемии. А от тези епидемии вече страдат всички.

    Още един, дълго насаждан мит, се срутва през последните дни. Този за прословутата "евроатлантическа солидарност". За "вечната дружба" между Съединените щати и държавите от Европейския съюз. Това е прекрасен словесен локум, предназначен за дъвчене по време на безкрайните конференции, обеди и вечери в Брюксел и Вашингтон. Но
  • 22 Опампулено руфосилче

    15 16 Отговор
    Кажете другари сега на къде да се завъртя, искаме ли сделка или не искаме...
  • 23 котопакси

    21 12 Отговор

    До коментар #7 от "az #Победа75":

    А липсата на европейска солидарност се разкри най-добре от един, на пръв поглед маловажен, но всъщност дълбоко символен епизод. Помощ от Китай за Италия беше буквално открадната от Чехия. Чешките митничари се оправдаха с безумното обяснение, че според тях, ставало въпрос за контрабанда. Естествено, не върнаха помощта, защото вече я бяха разпределили в чешките болници. А Китай просто изпрати още самолети с маски и респиратори за Италия.

    Да, либералите по цял свят обичат да ругаят Поднебесната империя. Защото китайските практики не се връзват с учебникарските им клишета. Именно тези практики обаче позволиха на Китай да се справи с последствията от COVID-19. Първоначално големите "разбирачи" осъждаха Пекин, заради "неспазването на човешките прави" и "строгата карантина". Твърде скоро и останалите държави видяха, че либералните лиготии няма да спрат епидемията. И че е задължително да приложат същите тези мерки, които смятаха за антилиберални.

    COVID-19 ни показа от какъв свят имаме нужда. От свят, в който наднационалните институции отстъпват място на националните държави. Свят, в който либералната слободия е заменена от усещането за общност. Свят, в който доминацията на една суперсила изчезва и на нейно място идва многополюсният модел. Този свят е за предпочитане пред отиващия си.

    Коментиран от #67

  • 24 петролен шейх

    35 15 Отговор

    До коментар #1 от "русия е джудже":

    Бе перчема що реве всеки ден на Путин за петрола бе ? Нали уж бяха най големия производител на петрол. Какво ги бъркат некакви си руснаце ? Що не реве на камиларите да оправят нещата. Май на тоя свят всичко от Путин зависи.
  • 25 Рошко

    28 7 Отговор
    Каква беше каква стана, довчера от путин и ердоган по лоши нямаше, сега помощ говедата почнаха да вият като чакали на умряло, в краварника май ротшидовците взе да им изтича срока на годност, а дано дай боже
  • 26 Kjl

    18 3 Отговор
    Май единия е стиснал топките на другия и се забавлява.
  • 27 папурко

    23 14 Отговор

    До коментар #10 от "Китаец от Сибир":

    Холандия и Белгия някой брои ли за фактор на международната сцена ?! Някой има ли ги за фактор в някоя област ? Някой пита ли ги за нещо ? Колкото питат Албания или Ангола !
  • 28 Тито

    21 16 Отговор

    До коментар #11 от "Не е от ръста":

    Да Сталин не е бил висок , ама аргасва такива тарикати като Хитлер и тури по местата им Рузвелт и Чърчил !

    Коментиран от #54

  • 29 ха ха ха ха ха

    34 13 Отговор

    До коментар #10 от "Китаец от Сибир":

    цитирам; "В хазната не остана нищо,освен дългове", това е реплика на Барак Обама в самия край на мандата си. Колкото до Русия....харесва ни или не,там са природните ресурси на нашата планета.Факт! А да сравняваш Русия с Холандия или Белгия,чийто дългове надхвърлят БВП ,сиреч живеят на вересия ,е несериозно.
    Все едно да ми даваш за пример някоя фалирала компания...
  • 30 Васил Левски

    15 16 Отговор
    Путин е готов да смуче дядо си
  • 31 ****

    16 14 Отговор
    На перчема му пари под за..ка,и се скъса да звани и да се моли, щото иначе сащ изтичат в канала ако продължи агонията която путин му спретна.
  • 32 Страничен

    20 23 Отговор
    Русия издиша с ниските цени на петрола! Време е спешна молба към Запада !

    Коментиран от #34, #36

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 хи хи хи

    14 16 Отговор

    До коментар #32 от "Страничен":

    И Запада какво да направи? Той е в мозъчна смърт;))) Освен да дрънчи от Русия тензухени маски ,че нЕма,друго кво?
  • 35 ManOfSteel

    9 11 Отговор
    Хапете се и се заяждайте колкото искате, но това са 2мата лидери на света.
  • 36 Бачо Киро

    15 11 Отговор

    До коментар #32 от "Страничен":

    Е що Тръмп звъни тогава...
  • 37 123

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "русия е джудже":

    Путин винаги се е разбирал добре с Републиканците
  • 38 RRRRR

    16 12 Отговор

    До коментар #33 от "Anadolu Manafesi":

    1- Руска нация има ,както и българска,въпреки,че има и други етноси в Русия ,съответно и в Бг. ,но американска нация няма.Америка е континент. А населението на САЩ не са американци а са граждани на САЩ .Това не е нация,защото всеки е от някъде-Куба,Мексико,Китай и пр. Макар и роден там,във вените на всеки тече различна кръв-българска,китайска ,кубинска и пр.и съответно със своя бит и култура.
    2- Не можем да кажем,че руснаците са паразитна нация,при положение,че 50 години издържаха Източния блок . Изграждаха цели градове в Русия след ВСВ,издържаха и соц.блока. Това е истината и не можем да си кривим душите.
    3- Не можем да кажем и,че гражданите на САЩ,както ти ги наричаш нация са паразити,тъй като те дори нямат своя валута милите. А какви решения можеш да вземеш ти,когато нямаш пари?Това е позната реплика предполагам и на теб,и е много вярна. САЩ са окупирани и използвани. В по- голямата си част от гражданите на САЩ живеят тежко. Ограбвани от олигарси и корпорации.Живеят един живот под наем.
    Така ,че нито руснаците са паразити,нито гражданите на САЩ.
    Търси паразитите другаде....

    Коментиран от #42

  • 39 Йахаха

    19 14 Отговор
    Пичове вие явно не сте гледали тази сбирка. Тя се състоя в Париж до триумфалната арка по покана на Макрон. Поне 50 световни лидери чакаха вовата под дъжда ако не се лъжа 40 мин. Голям смях ви казвам. Та не знам кой на кого прави свирки и се гъне но това си беше живо извращение от страна на вовата.
  • 40 реалист

    14 10 Отговор
    Да ама не!!! По-скоро, лицето на Путин изразява следното: Оййй...душица, защо трябва да ти напомням...кой кара влака?!? Как е? Ще продължим ли играта или в обора започна да ви присяда?
  • 41 Ха ха

    14 6 Отговор

    До коментар #9 от "Много гадна снимка,":

    Давид и Голиат.Според гейберастите за да те уважават в света трябва правителите ни да са от 150 кила нагоре.Тикви,шкембета,фидосовки.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 До 10 тъпия китаец

    15 5 Отговор
    А ти къде видя че икономиката на Русия е колкото на Холандия? Щото аз отворих Уики и там пише че Русия има 1,637,892 милиона УСД ГДП а Холания около 900 000 милиона. Ама само си ги повтаряте едни мантри, ми кажете им на шефовете да ви дадат некви други опорки, по-актуални

    Коментиран от #48

  • 44 ВНИМАНИЕ

    12 12 Отговор
    Алооооу, Путин не е балама, и за протокола, КАРА Тръмп ДА МУ СЕ КЛАНЯ....ТОВА Е.
  • 45 Дон Чико

    16 8 Отговор
    Нещо не схващам. Кой е тоя Путин, че Тръмп да му се обажда, преди да е звънял на наш Боко? Нали всички се съветват с Бокич и му копират мерките срещу вируса? Сигурно Тръмп е набрал джиесема на Боко, но е станала някаква грешка и е звъннало при Путин.

    Коментиран от #46

  • 46 🐷 Боко ТИКВАТА

    9 9 Отговор

    До коментар #45 от "Дон Чико":

    Абе американския кравар първо на мен се обади, и тогава звънна на Путин.Всички контактуват първо с мен-селянина от село Банкя, и тогава с останалите.Аз съм великия международник БОКО ТИКВАТА.
  • 47 Опумпалено руфосилче

    6 6 Отговор
    Кажете де другари ние сега против сделката ли сме което по думите на пухлер ще доведе до фалит на краварника и още по ниски цени с изпразване на нашия бюджет или сме против нея което ще доведе до намаляване на приходите ни и също изтъняване на бюджета. Хайде спуснете ни опорките вече....
  • 48 странгер

    12 4 Отговор

    До коментар #43 от "До 10 тъпия китаец":

    Само че - Русия население: 147 милиона. Холандия: 17 милиона

    Коментиран от #58

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 кочината се рути

    13 6 Отговор
    Утре чакам статия " Русия скочи на САЩ за наркотиците "


    Маша Захарова се е запенила, щото им спряха и наркотиците от Венецуела


    Малииии разцепиха ги - сега и наркотиците им спряха
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 RRRRR

    15 18 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    В кое ти ограничи развитието на теб? Преди 1944г България не е била електрифицирана. На свещи! С керпичени къщурки. Единствено със земеделие са се занимавали българите. Към 89-та по енергийни мощности сме наравно с Белгия,Австрия и далеч пред Гърция,Дания,Португалия...
    До 1950г Бг няма металургия,към 89г България е 27-та металургична страна в света. До 1950г Бг няма химическа промишленост.Към 89-та отрасълът осигурява 20% от постъпленията на Западна валута.Към 1945г Бг има всичко на всичко 10 предприятие.Към 89-та са 730 завода-20% от общия продукт и 56% от износа на Бг. Към 70-те години Бг заема първо място в света по износа на тютюн .През 70-те год.Бг разполага с 300 модерни за времето си бойни самолета. 6-та космическа сила в света .Човече,в светът ,разбираш ли? И водеща икономика в Европа-4-та икономика е били в Европа!
    Ако това е ограничаване и окупиране,тогава сега 30 години след 1989г ? Сега България къде е? Бунището на Европа ли? Да си изхвърлят боклука в двора ти ,и ти пляскаш с ръчичките си и викаш "демокрация";))) Това което ви построи Съветска Русия още го крадете... А развитието на Западния свят се свеждаше и още се свежда основно на колонизиране ,да не говоря за цял континент и кражби и въпреки това вкараха цял свят в дългова криза......

    Коментиран от #55, #63

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Историк

    7 4 Отговор

    До коментар #28 от "Тито":

    Рузвелт и Чърчил обаче се смяха последни до колкото помни историята :)
  • 55 Съвсем изкукахте

    5 1 Отговор

    До коментар #52 от "RRRRR":

    В тази карантина бре.....
  • 56 Anadolu Manafesi

    8 0 Отговор
    модератора харесва кози
  • 57 Тома

    7 1 Отговор
    Когато искам да се информирам, чета 24 часа. Чета, тука коментари, когато ми се четат простотии

    Коментиран от #59

  • 58 Бачо Киро

    4 8 Отговор

    До коментар #48 от "странгер":

    БВП пък от кога е показател? Дълговете на Русия пък са няма и 14% към БВП, хем са 145 милиона човека, холандците са над 52% хем са само 17 милиона. Много харчат значи. Те тея статистики можеш да си ги въртиш както ти дойде...

    Коментиран от #60

  • 59 Бачо Киро

    5 0 Отговор

    До коментар #57 от "Тома":

    Че тук коментарите са почти винаги по-забавни от статиите.
  • 60 Че откога дълговете са показател

    4 12 Отговор

    До коментар #58 от "Бачо Киро":

    Имам два кредита по над 100000 лв. И през ден от разни банки ми звънят да ми предлагат нови. Обслужвам си ги редовно. Дълговете ми са някъде около 30-40 % от личното ми БВП. Комшията ми няма дългове. Взема пенсия 360 лв. Значи дълговете му са 0% и би трябвало да е в пъти по-добре от мен ама защо тогава се налага аз да му давам понякога пари(банките не му дават въпреки, че няма лоша кредитна история) за да изкара месеца вместо той на мене? А, имаш ли обяснение? Та същото е и д държавите ако загряваш...

    Коментиран от #62

  • 61 Нощен Наблюдател

    6 7 Отговор
    Путин е добър човек , ще се съжали над обърканият старец Тръмп .
  • 62 🐑 главо

    10 2 Отговор

    До коментар #60 от "Че откога дълговете са показател":

    Разбираш от икономика , колкото свиня от кладенчова вода .

    Коментиран от #74, #75

  • 63 Юлиан

    3 12 Отговор

    До коментар #52 от "RRRRR":

    За всичко си прав. Русия помогна за възраждането на България с пълна сила. Живях по него време и видях, какво стана след това на 10 септември и до сега. Но пропускаш същото нещо, което пропуснаха и руснаци и българи, и доведе до 30 години грабежи и насилия над български народ, след разпада на соца. Всичко това беше построено и създадено за чужденци, които всички мислеха за българи. От няколко хиляди през 1878г. Русия ни направи 8 600 000. И Русия и България си помислиха, че тези хора ще станат българи, приемайки нашия начин на живот. Ако си живял в България, през цялото време, като мен, би следвало да знаеш, кои ни загробиха отново. Както винаги, средния изток в съюз с руснаци, гърци и западно европейци. Вечните ни врагове. Бъркаш, Александър II, Брежнев и Путин със Русия приятелю. И когато дойдат следващите след Путин и Тръмп, във стил Горбачов и Обама, ще разбереш, какво се опитвам да ти обясня.
  • 64 що звъниш пак

    7 8 Отговор
    абе нещо не разбрах за какво са звъняли? да молят за помощ или да кажат че удължават санкцията на русия?
    щото някак си е унизително да молиш за помощ човек кого санкционираш
  • 65 Савинч

    4 1 Отговор
    Само по внимателно някой да не го настъпи 🎃🎃🎃🎃🎃🎃
  • 66 Психиатрична помощ

    4 3 Отговор

    До коментар #53 от "RRRRR":

    Да не би да си нормален ? Виж как си водиш диалози със самия себе си . Az#Победа 75 ,котопакси и така нататък.
    Това признак за нормалност ли е ? А да не говорим пък какви глупости си писал
  • 67 Сесесере

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "котопакси":

    Пенсионерски разсъждения !
  • 68 снимката

    4 2 Отговор
    Всички са вперили смирен поглед само в Путин а Тръмп даже и му е направил поклон.Прегърбеността на Тръмп говори за старческо безсилие,напуснали го сили и недобра кондиция.
  • 69 ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "котопакси":

    Де да беше така! Говориш така, сякаш тръмп е национализирал федералния резерв и е вкарал в затвора гейтс, сорос, рокфелер и пр. глобалисти, които управляват света! Вярно е, че се води борба, но изхода и не се види, особено след този вирус, който пуснаха и паниката, която се всява изкуствено!
  • 70 Кгб

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Много гадна снимка,":

    Малиии....😅😅😅😅😂....имаме си профайлър в темата...
    Спри ракията и мини на боза бе момче!
    Не ти се отразява добре на профила...😅😅😅😂😂😂
    Разбирачи от всякъде,ама друг им клати жените 😉😉🍻
  • 71 пламен

    3 1 Отговор
    И аз направих справка за брутния вътрешен продукт по държави и открих, че БВП на Русия е по голям от този на Холандия, но по малък от тоя на Южна Корея. По отношение на другата таблица, за БВП на глава от населението, Холандския е 5 пъти по голям от този на Русия.
  • 72 Секретар на Сорос

    3 3 Отговор
    Аз също съм висок метър и 18, но това не ми пречи да ви правя луди по 24 часа в денонощието!! Тaкa или инaчe щe мe изкaрaт coрocoид, a нe нaциoнaлиcт, тaкa чe пo-дoбрe дa cъм ''ceкрeтaр'' нa тoзи Вeлик Гocпoдин! Eднo oт мaлкoтo пoлoжитeлни нeщa нa тoзи вируc e, чe зaпoчнa дa oбръщa нaшитe кoмуниcти, aтaкиcти и руcoфили към Мaйкa Бългaрия! Тoecт, тe зaпoчнaхa дa гoвoрят oт днec, зa ceбe cи кaтo зa ''бългaри'', a нe кaтo зa ''руcнaци'', oткaктo зaрaзeнитe в Руcия oфициaлнo ca 14000, нo нeoфициaлнo ca нaд 184000, кaтo зaгрoбeнитe caмo в Мocквa ca нaд 2580 вeчe....Дaжe вeчe ce хвaлят c тoвa, чe в Бългaрия имa caмo 650 зaрaзeни и 26 пoчинaли...Дaнo тoзи вируc им oбърнe и миcлeнeтo, въпрeки, чe щe ocтaнaт бeз пaри aкo ce признaят зa ''бългaри''!
  • 73 До 71

    4 2 Отговор
    Това никой не го оспорва. Русия все още има по-нисък стандарт на живот. Въпросът е че постоянно се пишат един простотии как била като Горна Волта с ракети, как не били правели ютии и телевизори и всякакви други. A ако отидеш във Уики ще се хванеш за главата колко фирми имат в автомобилостроенето, някои самостоятелни, някои със западни фирми.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Абе пишман икономиста

    3 1 Отговор

    До коментар #62 от "🐑 главо":

    Не те питах колко разбирам от икономика, питах те защо аз помагам на бай Пешо като имам толкова много дългове, а не той, който няма такива, на мене. Вдяна ли?
  • 76 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Много гадна снимка,":

    Доколкото си спомням Кремъл бе обвинен, че е наложил Тръмп за президент, а не обратното. Нещо сороснята взе да обърква понятията.Килкото до фактите, нямаш нито един, който да потвърди, че Путин играе по свирката на Тръмп.
  • 77 фалш

    2 2 Отговор
    Дългове мългове няма никакво значение.Това е опорка на русофилските лизачи да оправдаят бедната и мизерна руска кочинка..Как става така,че всички тея с дълговете имат най-стабилните икономики ,а русия дето е без дългове има една от най рисковите икономики която е в перманентен фалит..

    Коментиран от #78

  • 78 Иван

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "фалш":

    И кой ти каза, че руска икономика е в перманентен фалит? Няма подобни мисли сред Западните икономически експерти, но ти можеш да си фантазираш колкото си искаш по темата.
  • 79 ⚡ Хрониките на Евразия

    2 2 Отговор
    Поради ниските цени на петрола и съкращаване на неговия добив , за който Путин беше принуден да подпише , Русия ще загуби през 2020 година около 130 милиарда долара .
    Това примерно е половината бюджета на Русия .

    Цената на геополитическите победи на Путин , изразена просто и разбираемо !.

    Коментиран от #80

  • 80 през ми е

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Щом казваш, хубаво! Аз сега чорапа ли да си разплета или да набъхта жената, че не ми е сложила салатата и ракията!
  • 81 ВЕДНАГА

    2 0 Отговор
    ТРЪМП И ПУТИН ПОСЛЕ СА ГОВОРИЛИ С БОКО