Last news in Fakti

20 Април, 2020 13:23 2 684 7

Над 200 000 са заразените с Covid-19 в Испания

  • испания-
  • коронавирус-
  • ковид-19-
  • пандемия

Жертвите на коронавируса са се увеличили до 20 852 в сравнение с 20 453 ден по-рано

Над 200 000 са заразените с Covid-19 в Испания - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Броят на диагностицираните с Covid-19 в Испания надхвърли 200 000 души, съобщи днес министерството на здравеопазването на страната, предаде Ройтерс.

Общият брой се е повишил до 200 210 от 195 944 случая в неделя. Испания е втора по заразени в света след САЩ.

Жертвите на коронавируса са се увеличили до 20 852 в сравнение с 20 453 ден по-рано, съобщи министерството.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    5 4 Отговор
    И кво?
    Пълната карантина спаси ли ги?
  • 2 Ръмпези

    6 1 Отговор
    ПРИ НАС ЗАРАЗЕНИТЕ КОЛКО СА, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ...ВАЖНОТО Е, ЧЕ НИЕ ЩЕ ДАДЕМ НАЙ МАЛКО ЖЕРТВИ...ЛОГИКАТА Е, ПОРАДИ ЛИПСА НА РИСКОВАТА ГРУПА..ИКОНОМИКАТА БОРИСОВ, ИКОНОМИКАТА..
  • 3 Gastarbeiter

    4 0 Отговор
    За вируса не знам ама от глада дето Боката спретна ще се мре! Като в Африка ще стане! Ама тъй е..
  • 4 Така

    5 2 Отговор
    смъртността в Испания 10% в съотношение заразени - починали!!!! Англия 15%, Белгия 15% Италия 12%.Франция 13.5%. Испания в същото време с най-много излекувани така, че са на прав път!!!!!! Малко по-спокойно със сензационите заглавия разликата пак си остава светлини години с Бойколенд-държавата на дрогираните мамини синчета!!!
  • 5 Васил

    1 8 Отговор
    Ако не беше карантината и ние щяхме да сме като Испания не мога да се начудя на България яденето и купоните са му по важни от здравето. Прав е премиера че сме калпава нация

    Коментиран от #6

  • 6 Димитричка

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Васил":

    Какво щяхме да сме? 47 милиона българи ли? Сега сме под 7 милиона. След тази криза, сигурно ще паднем на 6 милиона. И като се знае, че около 1.6 милиона не са постоянно пребиваващи, Боко ще е изпълнил планът Ран-Ът. Спокойно могат да идват изроди на тази територия.
  • 7 9245

    2 0 Отговор
    Преди около два месеца, на 23.02.20, Нова ТВ направи разкритие за четвърт милион лева усвоени с измама от ръководството на УМБАЛ „ Св. Анна“- София от програма за развитие на човешките ресурси на ЕС. Повече от два месеца гледаме наглите усмивки на ръководството на болницата и нулева реакция на МЗ и лично на министър Ананиев. Въпроса е, коронавируса , дали е повод за амнистия за финансови престъпления със средства на ЕС.Д-р Москов се хвали, че има чадър от най-високо. Постоянството на този коментар е протест срещу толерантността на правителството към крадците!