Last news in Fakti

27 Април, 2020 20:00 1 641 5

Тръмп възнамерява да остави заводите отворени

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • ковид-19-
  • икономика

Администрацията на президента на САЩ насочва вниманието си върху наредбите за труд

Тръмп възнамерява да остави заводите отворени - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп насочва вниманието си върху наредбите за труд, за да остави американските заводи отворени, докато страната продължава да се бори с пандемията от корованирус, каза днес съветникът на Белия дом Питър Наваро, цитиран от Ройтерс.

Опитваме се да измислим най-добрите стандарти за работа, за да оставим заводите си да работят, каза Наваро в интервю за Фокс нюз, предава БТА.

Ще трябва да използваме подходящи стандарти за труд, различна социална дистанция. Ще трябва да бъдат трансформирани фабриките. Ще трябва да се използват термоскерени, за да се проверява температурата на при влизане, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 VAG

    8 2 Отговор
    Лидерът в автомобилната индустрия Volkswagen възобнови работния процес в най-голямата си фабрика в Европа, във Волфсбург. ;)
  • 2 asd

    5 0 Отговор
    Особено за дезинфектанти и УВ ламБи (със сииииилна светлина) за лечение и профилактика Covid-19
  • 3 Шопо

    3 0 Отговор
    А Рижко пие ли си редовно белината?
  • 4 ха ха ха ха ха

    3 0 Отговор
    Тръмп като знае,че населението са тотално прости в щатите,защо си прави шеги с тия дезинфектанти ,та отидоха маса ти народ да пият и се озоваха в болниците...
    Преди време един си направи шега ,че щял да стреля урагана и ония ми ти американци като наскачаха с пушките да стрелят урагана;)))))
  • 5 КАК МОЖЕ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ

    1 0 Отговор
    С ДЕЗИНФЕКТАНТ ЛИ УПРАВЛЯВА,МАЙ ДЕМОКРАТИТЕ ЩЕ ВЗЕМАТ ВЛАСТТА С ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ МИШЕЛ ОБАМА