Last news in Fakti

29 Април, 2020 10:15 2 012 3

Берлинските зоопаркове отново отвориха

  • германия-
  • зоопаркове-
  • коронавирус-
  • животни

Броят на билетите е ограничен

Берлинските зоопаркове отново отвориха - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

След като в продължение на няколко седмици берлинските зоопаркове бяха затворени заради пандемията, във вторник те отново бяха открити за посетители, предаде ТАСС.

Продажбата на билети обаче се извършва само в онлайн каси. Зоопаркът в района на Тиргартен и зоопаркът Берлин-Фридрихсфелде бяха отворени в 9 часа сутринта. Повечето им питомци вече са на открито и на свежия въздух се радват жирафи, слонове, маймуни и много други животински видове.

Но някои от популярните обекти остават затворени за посетители. Сред тях е Домът на Алфред Брем в зоопарка Берлин-Фридрихсфелде, където се държат големите котки и където е разположена тропическата зала. Затворени са самият дворец Фридрихсдфелде, градината на пандите в Тиргартен и аквариумът.

Забранено е храненето на животните. При покупка на билетите от онлайн касите трябва предварително да се заявят денят на посещението и часовият интервал. Броят на билетите е ограничен. Посещенията могат да се извършват максимум по двойки и при спазване на дистанция от 1,5 метра.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2233

    4 0 Отговор
    А нашия зоопарк с 240 много редки животни кога ще отвори
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ✔️Pompev ®️

    0 0 Отговор
    A Тъй булиу Марио,повече хубави новини,че ше ми фалира главата.