Last news in Fakti

4 Май, 2020 17:11 2 533 2

Контролът по германските граници ще продължи до 15 май

  • коронавирус-
  • германия-
  • граница-
  • контрол-
  • шенген

Берлин следва политиката на Европейската комисия

Контролът по германските граници ще продължи до 15 май - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Германия ще продължи до 15 май контрола по границите си, съобщи днес говорител на вътрешното министерство в Берлин, цитиран от „Ройтерс”.

По думите му мярката е в унисон с политиката на Европейската комисия. "Ние се ръководим от европейския дух да не действаме едностранно или по некоординиран начин", каза той.

Голям брой страни от шенгенската зона за свободно придвижване наложиха по изключение контрол по своите граници като мярка срещу разпространението на коронавируса. В Германия до момента има над 165 хиляди случая на коронавирус, а жертвите са 6866.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сеянин

    9 1 Отговор
    Абе Дениско базовото, нали те Германците ревнаха, че няма кой да им обере спаргелите! Пропускат тези, от които имат полза бе каун ! Тия с по 10 деца , на социялната система не ги искат!

    Коментиран от #2

  • 2 Ние ще ги вземем

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сеянин":

    И без това сме се превърнали в кувьоз за цигани и не спираме от 30 години да ги хрантутим кебапчета бири цигари кючеци да живее България и цигани ята в нея и циганското ни правителство