5 Май, 2020 10:17 2 105 11

Фараж нарушил карантината! Докладвал за нелегални мигранти

  • найджъл фараж-
  • великобритания-
  • пандемия-
  • карантина

Ръководителят на британската партия "Брекзит" е бил посетен от служителите на реда, които го посъветвали да се съобразява с наложените правила

Фараж нарушил карантината! Докладвал за нелегални мигранти - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ръководителят на британската партия "Брекзит" Найджъл Фараж е бил посетен от служителите на реда, които го посъветвали да се съобразява с наложените правила за национална карантина, след като той пътувал далеч от дома си до Доувър, за да докладва за "скандал, свързан с нелегална миграция", пише британското издание London Evening Standard.

Лидерът на Партия "Брекзит" по-рано заяви, че полицията е била "бомбардирана" от оплаквания, свързани с него и факта, че не спазва карантината. Тогава се предполага, че той е пътувал до крайбрежието на Източен Съсекс.

Фараж е бил докладван и за това, че е пътувал до Доувър, за да отрази "скандал, свързан с нелегална миграция" на 4 май, допълва Фокус.

Според него самия полицаите са почукали на вратата му същия ден и са го посъветвали да спазва препоръките на здравните служби, които важат за всички британци по време на извънредното положение, свързано с пандемията.

"Лудост по време на карантина. Двама полицаи току-що почукаха на вратата ми, за да ме посъветват (да) пътувам само с изрична причина. Те са получили оплакване, че съм бил в Доувър, за да докладвам за скандал, свързан с нелегални мигранти", написа Фараж в "Туитър".

По-рано той публикува видеоклип в Youtube, в който заяви, че полицията е била "бомбардирана" от оплаквания, свързани с него и факта, че нарушава карантината. Там той оправдава решението си с нуждата да изпълнява задълженията си като журналист и също така описва себе си като "ключов работник".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хари и Меган да копат

    3 1 Отговор
    Берачи на ягоди ?

    Коментиран от #3, #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иван

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хари и Меган да копат":

    Нещо парад за 9-ти май??

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 плевен

    1 1 Отговор
    Дай Боже повече такива "нарушители". Решението за Брекзит също има силата на закон. Той защо се нарушава?
  • 6 ?!?

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Иван":

    А вас, какво ви интересува парада, вие нали се интересувате само от прайда ???

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Мечтай си

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хари и Меган да копат":

    докато мама ти спре кранчето после ще копАш не ами и Оро ще играеш.
  • 8 Иван

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "?!?":

    Прайда го забранихме в България, както ви забраниха военния Москва??
  • 9 Мелез не англичанин

    1 1 Отговор
    Този мелез и карашък между унгарец и англичанка докладва виждаш ли за нелегални мигранти
  • 10 Манго

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "?!?":

    Тази година, за разлика от преди, нормалните хора искренно се надяваха че прайда ще се състои и на едно място ще се събера стотици хюмнета и ще прекарат няколко часа зедно в близък контакт, но тъй като заради КОВИД19, в турция има забрана за пътуване и турските "туристи" няма да могат да дойдат, за това ще го отложат. А хората толкова се надяваха....
  • 11 Точен

    0 0 Отговор
    Човек е тоя разхожда се из плажната ивица и снима как корабите докарват кафявите, бреговата охрана им носят даже багажа. Докато хората си стоят у тях паразитите незабелязано се промъквст. Британските медии се правят на заспали и никой не отразява тихото нашествие.