Last news in Fakti

12 Май, 2020 09:36 2 301 7

Оздравелите от COVID-19 в Канада са повече от заразените

  • канада-
  • ковид-19-
  • коронавирус

Към 11 май броят на възстановилите се от болестта е 32 994, докато 31 994 души продължават да се борят с коронавируса

Оздравелите от COVID-19 в Канада са повече от заразените - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Броят на оздравелите от COVID-19 в Канада за първи път превишава броя на заразените към момента, съобщава агенция ТАСС, като се позовава на данни на министерството на здравеопазването на Канада.

Към 11 май броят на възстановилите се от болестта е 32 994, докато 31 994 души продължават да се борят с коронавируса, предава БТА.

През последното денонощие в Канада са потвърдени нови 1133 случая на заразяване. Смъртните случаи от COVID-19 в страната са 4993.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Xxx

    10 8 Отговор
    Оздравейте са повече от заразените навсякъде вече освен в Русия и Сащ, която настигна САЩ вече е на второ място и предполагам скоро ще я задмине!Русофилите са съвременните чифути на планетата и колкото и да се напъват да изглеждат другояче си остават потенциал на ''бъдещите концлагери''. Ако не те сега, то децата им със сигурност. Християнството за тях е пречка, а Христос ще разпънат веднага на кръст защото ще засенчи ''кралят им слънце''. Ако сега беше времето на Фюрера то поне нямаше да има недостиг на сапун и дезинфектант, но такъв ще има винаги докато ги има тях и технитe деца и внуци, а последният от тях, който ще послужи за измиване е самият им ''крал слънце''.

    Коментиран от #4

  • 2 У нас са най малко

    0 2 Отговор
    в сравнение с другите балкански държави. Обяснения по този въпрос няма? Защо съседите се справят по-добре? С кво ги лекуват?
  • 3 Канада канала все едно

    7 2 Отговор
    А родилите са повече от забременелите-)))
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 наблюдател

    1 0 Отговор
    А заглавието е написано неграмотно.
  • 6 Браво

    0 0 Отговор
    Време беше някой да го напише правилно.Оздравели, а не излекувани.
  • 7 Тандемвидрекърс

    0 0 Отговор
    Канада са,заптиета от турското робсто,имало е канадци в турския баши бозук.