Last news in Fakti

18 Май, 2020 19:06 3 229 15

Повече работа за представителките на най-древната професия

  • черна гора-
  • проститутка-
  • проституция

През последните месеци в Черна гора се е увеличила проституцията, за което не е попречила дори епидемията от коронавирус

Повече работа за представителките на най-древната професия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

През последните месеци в Черна гора се е увеличила проституцията, за което не е попречила дори епидемията от коронавируса, пише черногорският портал Виести, позовавайки се на официални данни.

Единственото влияние на епидемията според портала било изместването на времето, през което се предлагат услугите.

Заради все по-голямата бедност и загубата на работни места, до които доведе разпространението на COVID-19, все по-голям става броят на предлагащите сексуални услуги и все по-често има случаи, когато жени се захващат с проституция по внушение на съпрузите си, посочва порталът, предава БТА.

В последно време сексуалните услуги се предлагат по-често денем, за да се избегнат мерките за ограничаване на движението, въведени заради епидемията.

Директорката на неправителствената организация Сигурна къща за жени Лиляна Раичевич казва, че по данни на организацията проституцията процъфтява през последните месеци с увеличаването на бедността, а повечето проститутки са малолетни или са обитателки на бежанските лагери.

Тя потвърди, че има все повече случаи, когато жената е принуждавана насила да предлага сексуални услуги, като посочи за пример жена от Никшич, майка на четири деца, принуждавана от съпруга си алкохолик да проституира, понякога само за 5 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SARS

    14 2 Отговор
    Щаба знае ли?! :)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Последния софиянец

    10 6 Отговор
    И тука се увеличиха. Ученичките като няма училище почнаха да заработват.

    Коментиран от #6

  • 4 От кога

    7 3 Отговор
    Проституцията е професия? Как професия? Има ли обучения, полагат ли се изпити, издават ли се дипломи и удостоверения?

    Коментиран от #9

  • 5 Гост

    9 0 Отговор
    Това е мечтата на всяка жена,не случайно е най древната професия.Друг е въпроса ,че не си го признават.Веднъж питах една защо го прави и тя ми каза ,че съчетава удоволствие от работата и получава доходи,за който другите само мечтаят.Това и било мечтаната работа ,и най много се радвала,като я изберат нея вместо някоя колежка.А каква хубавица беше.
  • 6 Доволен Клиент

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния софиянец":

    От дъщеря ти знам от опит, че си прав.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 criminal

    2 0 Отговор
    Само ми е интересно като нямат пари хората кой ги оножда......щото богаташите ходят по "елитните"......
  • 9 Хаха

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "От кога":

    Ти диплома или изпит за миньор да си видял да не изброявам още

    Коментиран от #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Георги Илиев Митев

    0 0 Отговор
    Това е работната седмица на "висшистите" -
    Днеска будуват, утре флиртуват, вдругиден си пазаруват, после пък празнуват и накрая пак пируват. Седмицата свърши, месецът привърши и годината завърши, а работата си... не свърши.
    Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2014).
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ма нашия

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Хаха":

    То и за овчар и кокошкар дипломи не се дават, но това не са професии. С това си изкарват парите, но за тези дейности няма тъпии, сиреч да пасеш крави не е професия. Може да си електротехник - факир, но додеш ли у Аустрията или Дойчланд, немаш ли диплома или сертификат, нема и две жички официално да свържеш на строежъ. Моеш и камион с ремарке да караш като стар дападжия, ма немаш ли категорията ке седнеш в бела дръжава зад волану коги мъ неа. Проституцията не е професия. Тя е куравлък срещу заплащане.

    Коментиран от #14

  • 14 Не знам за аустрията

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ма нашия":

    ала в италията е пълна с българки без никакви дипломи и не ги оставят без "работа" отзад, баце. Товарят ги с работа групово.
  • 15 Рошко

    3 0 Отговор
    Втората професия, политик е мн близо до първата ама те не си ги заработва щот е по лесно да крадът, та първата по честно заработване май е по почтенна, тцтцтц какво доживяхме