Last news in Fakti

3 Юни, 2020 12:35 1 819 1

Моловете в Румъния отварят

  • румъния-
  • коронавирус-
  • молове-
  • магазини-
  • кино

Ще останат затворени кината в тях

Моловете в Румъния отварят - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Моловете в Румъния ще отворят врати на 15 юни, съобщават румънските вестници. Те бяха временно затворени заради коронавирусната пандемия.

Министърът на икономиката и търговията Вирджил Попеску се срещна вчера с представители на големите търговски центрове. След срещата министърът каза, че в контекста на намаляването на новите случаи на заразяване с коронавирус в Румъния, моловете ще отворят отново на 15 юни, но ще останат затворени кината в тях и игралните зали.

Ресторантите във вътрешността на моловете също ще бъдат отворени на 15 юни, при условие в тези заведения да се осигурява безопасна дистанция между клиентите и масите. През последното денонощие в Румъния са регистрирани 119 нови случаи на коронавирус, предаде Новини.бг.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пижо

    2 0 Отговор
    Алоооооо,не ЗАвисимите медии, напишете нещо
    за протестите в Щатите,и как от “мъка”по убития
    чернокож в много страни вече протестите
    се засилват........