Last news in Fakti

3 Юни, 2020 16:09 2 419 10

Собственичка на дом за възрастни крила COVID-19

  • сърбия-
  • дом за възрастни-
  • старчески дом-
  • коронавирус-
  • неготин

Собственичката на дома може да бъде осъдена на 12 години затвор

Собственичка на дом за възрастни крила COVID-19 - 1
Снимка: Shutterstock

Собственичката на дома за възрастни хора "Радост" в Неготин, в който по време на епидемията от коронавирус се разболяха 49 възрастни, а шестима починаха, е била арестувана, съобщи Танюг.

Тя е задържана за 48 часа по подозрение, че е убеждавала директорката на този дом да не сигнализира на здравните власти, че при някои обитатели на дома са се появили симптоми на COVID-19, което е довело до смъртта на няколко души.

Собственичката на дома за възрастни хора "Радост" може да бъде осъдена на до 12 години за тежко престъпление срещу здравето на хората, пише в. "Вечерне новости". Директорката на този дом бе арестувана по подозрение, че не е предприела необходимите мерки за предотвратяване на разпространението на коронавирус в дома за възрастни хора. В Сърбия има над 11 хиляди заразени.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е положението

    3 1 Отговор
    Жената иска пари , нови места , а не болни старци (лоша реклама) !
  • 2 Процесор Кучков

    1 0 Отговор
    След възрастни къде е запетаята????

    Коментиран от #5

  • 3 Кедми

    2 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: че при някои обитатели на дома са се появили симптоми на COVID-19, което е довело до смъртта на няколко души.Абе Денисе Джамбазов,дето си го писал или преписал това,посочи ми само един симптом на тоя вирус,който да е характерен само за него.Защо не дадат статистика преди това има ли умрели хора и колко???Или всичките баби там са на по 300 години.От статията става ясно,че и там има идиоти,както и тука и по цял свят.
  • 4 Eeee

    1 3 Отговор
    Къде го е скрила тоя вирус под чергата ли?😂
  • 5 Запетая?!

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Процесор Кучков":

    Какво имате предвид??
  • 6 Шегичка

    2 4 Отговор
    Вирус няма не разбрахте ли ?

    Коментиран от #8

  • 7 До 6

    6 2 Отговор
    Като няма вирус и всичко е лъжа, защо не отидохте доброволци в болниците, където търсеха такива и к дето дори лекари, сестри, санитари намираха 10 причини да не влезнат в екипи в Ковид отделенията, ако,че обещаха по 1000 лв допълнително ????? Благодаря и браво на младите ентусиазирани лекари, студенти по медицина , сестри, които първи се отзоваха в екипите сред болните от "лъжливият"вирус !!!

    Коментиран от #9

  • 8 Лена

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Шегичка":

    Пожелавам да се заразите и да разберете лично дали го има или не Коронавируса.....успех ! 🤔🤔🤔

    Коментиран от #10

  • 9 Софиянец

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "До 6":

    Ей,като искаш ходи си с наморника цял живот.Най-добре не излизай от вас да дразниш нормалните хора.На такива като тебе неможе да се помогне.Гледай измисления щаб по цял ден и не се бой.
  • 10 Почни да чуваш петела

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Лена":

    Три месеца в Ломбардия, около Милано, Австрия, Швейцария... Никви маски никви тъпотии.. Всичко е точно! Ко казваш?? Ко ко..
    Овце-добитъка да се маскира!