Last news in Fakti

19 Юни, 2020 11:54 1 352 1

Сингапур отмени строгите мерки

  • сингапур-
  • коронавирус-
  • мерки-
  • фитнес-
  • ресторанти-
  • азия

Моловете, парковете и фитнесите отвориха отново

Сингапур отмени строгите мерки - 1
Снимка: Shutterstock

Сингапурските власти отмениха повечето карантинни мерки, въведени заради пандемията от коронавирус, съобщи AP. В световен мащаб случаите на коронавирусна инфекция вече са над 8 милиона и петстотин хиляди.

Сингапурците вече могат да се хранят в ресторанти, да посещават фитнесите и да се събират на групи, не по-големи от петима души. Сингапур е една от държавите в Азия, които регистрираха най-голям брой случаи на заразяване с коронавируса - 41 473. Правителството заяви, че случите на заразяване намаляват и няма нови огнища на епидемията.

Моловете, фитнес залите, масажните салони, парковете и други обществени места възобновиха днес работата си при спазването на строги правила за социална дистанция и опазване на общественото здраве. Възобновени бяха и учебните занимания, с изключение на тези по пеене.

Продължават да действат някои забрани във връзка със спортовете, при които спортуващите имат контакт помежду си, и груповите религиозни церемонии. Киносалоните, караоке баровете и баровете все още са затворени. Действаща е и забраната за големи събития като търговски изложения и концерти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Ее тия много закъсняха брее ние вече публика по стадионите имахме