Last news in Fakti

24 Юни, 2020 11:24 1 205 1

Южна Корея: Десетки заразени през последното денонощие

  • южна корея-
  • коронавирус-
  • заразени-
  • азия

Броят на смъртните случаи в Южна Корея остава 280

Южна Корея: Десетки заразени през последното денонощие - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

51 нови заразени с коронавируса са били потвърдени в Южна Корея през последното денонощие, предаде ТАСС, като се позова на здравните власти.

Това е най-високият брой тази седмица. В понеделник южнокорейските власти съобщиха за 17 нови случая, а вчера - за 46. Голяма част от новорегистрираните заразени живеят в Сеул и предградия на столицата.

Общият брой на потвърдените случаи в Южна Корея достигна 12 535. Днес властите не съобщиха за нови починали от коронавируса. Броят на смъртните случаи в Южна Корея остава 280. В понеделник властите констатираха началото на втора вълна на разпространение на коронавируса в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    0 1 Отговор
    Ах бедните корейци! Колко са зле ! Това щото не слушат албиносите от острова на кръвосмешението или потомците на проститутките и тестват масово за ранна диагностика и лечение с отровния хидроксихлорохин !