Last news in Fakti

24 Юни, 2020 11:50 2 616 6

Няма да се допускат граждани на САЩ в ЕС

  • ес-
  • сащ-
  • коронавирус-
  • забрана-
  • граждани

САЩ са страната в света с най-много заразени и жертви

Няма да се допускат граждани на САЩ в ЕС - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Европейският съюз смята да не допуска на територията си граждани на Съединените щати, когато отвори границите си за трети страни, предаде bTV.

Вестник "Ню Йорк Таймс" цитира два списъка със страни, чиито граждани ще имат право да пътуват в Европа. Американците засега са изключени и от двата списъка, заедно с тези на Бразилия и Русия.

За последното денонощие в Съединените щати са установени над 32 000 новозаразени и близо 800 нови смъртни случая, показват данни на университета "Джонс Хопкинс". В южните и западните щати се наблюдава значителен ръст на новите случаи. Тексас регистрира вчера 5000 инфекции - рекорд от началото на пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шекспир

    16 3 Отговор
    Хироу Мустафа ще се разсърди

    Коментиран от #2

  • 2 Херо Мустафа

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Шекспир":

    Ааас не смятааа се сълдиии застотооо откааак Сорооос додеее в Българиаааа вецеее я смятаам за амеликанскиии стааат.
  • 3 Тотална Изолация

    5 3 Отговор
    Тръмп отмени здравната реформа на Обама и другите въведени от него социални придобивки за американците, затова сега САЩ са страната с най-многото заразени и жертви в света, затова Тръмп трябва да се съобрази с Европа и Света и да ги изолира американците като им затвори границите и да не ги допуска да излизат никъде извън САЩ...!!!
  • 4 Правилно е да НЕ се допускат

    7 2 Отговор
    В Aмeрикa вече не за пътуване и отиване, защото повече не е свободна страна, А e в плeн мeжду пaндeмиятa с най-много заразени и жертви с прoизтичaщия oт това бъдещ икoнoмичиcки cрив водещ до обезценяване на долара и расистките размирици и повсеместни народни бунтoвe обхванали САЩ, изходът от които ще бъде рaждaнeтo нa нoв вид ТОТАЛИТАРИЗЪМ...!!!
  • 5 Марио Кроненберг

    3 0 Отговор
    Правилно! Докато има страни от ЕС с визи за САЩ, ВСИЧКИ АМЕРИКАНЦИ ТРЯБВА ДА СА С ВИЗИ!!! 😡😡😡
  • 6 000

    1 1 Отговор
    Тотален фалит за САЩ до края на 2021г.Размириците тепърва ще се увеличат след края на Коронавируса. Обама нищо добро не е направил за САЩ. По-скоро е отделял доста средства за да се спонсорират мафиот ски организации и терористи. Каквато и здравна реформа да е създал в случая тя нямаше да помогне. Всеки 3-ти американец е на антидепресанти. Тази мода я има и в БГ. Всеки човек употребява тая помия е потенциално луд до една година след употребата им. Така, че тепърва предстои най-интересното. Ксанакса е общото зло за САЩ и Бг