Last news in Fakti

24 Юни, 2020 12:30 1 670 1

Северна Македония взе решение за отваряне на всички ГКПП

  • северна македония-
  • граници-
  • коронавирус-
  • движение-
  • гкпп

Решението влиза в сила от 26 юни

Северна Македония взе решение за отваряне на всички ГКПП - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

На заседание на служебното правителство на Република Северна Македония е взето решение за цялостно отваряне на всички ГКПП, с което се осигурява безпроблемно движение на територията на страната. Решението влиза в сила от 26 юни 2020 г. (петък).

В тази връзка, от 26 юни 2020 г. се отменят условията за представяне на негативен PCR тест с валидност до 72 ч. на влизане в страната, както и за задължителна 14-дневна самоизолация или държавна карантина.

В допълнение, служебното правителство на Република Северна Македония взе решение за отваряне на Международното летище в Скопие и Летище „Св. Апостол Павел“ в Охрид, от 1 юли 2020 г. (сряда), съобщиха от Министерство на външните работи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Гошо

    6 3 Отговор
    Супер новина!Най-после евтина нафта,евтини и качествени хранителни продукти.Сбогом на млечните български продукти с палмово масло.