Last news in Fakti

5 Юли, 2020 16:48 4 092 8

Ето защо бащата на британския премиер се е промъкнал през България

  • стенли джонсън-
  • гърция-
  • българия-
  • коронавирус-
  • пътуване-
  • борис джонсън

Той искал да подготви вилата за отдаване под наем в условията на пандемия

Ето защо бащата на британския премиер се е промъкнал през България - 1
Снимка: Instagram

Бащата на британския премиер Борис Джонсън защити решението си да пътува до Гърция в условията на пандемия въпреки съветите на правителството британците да не ходят в чужбина, ако не е необходимо.

В четвъртък гръцките власти потвърдиха, че Стенли Джонсън, който другия месец навършва 80 години, е пристигнал в страната, вероятно през България. Бащата на британския премиер, който се намира в областта Пелион, Северна Гърция, където има вила, уверил репортери, че е пътувал по бизнес. "Не зная каква е реакцията на британската общественост. Дойдох тук, за да внеса ред в къщата на спокойствие", казал Джонсън. Той уточнил, че иска да подготви вилата за отдаване под наем в условията на пандемия.

Препоръката на британското правителство към гражданите на страната да не пътуват до Гърция без важна необходимост отпадна чак от днес. Попитан вчера за поведението на баща си, Борис Джонсън лаконично препрати репортера да пита лично него, предаде Блиц. Министърът на транспорта Грант Шапс от своя страна коментира, че Стенли Джонсън е имал право да пътува до Гърция, тъй като правителството само е отправило съвет, а не е наложило забрана. Броят на починалите от Covid-19 във Великобритания се е увеличил през последното денонощие с 67, съобщиха здравните власти.

С това общият брой на смъртните случаи в страната от причиняваното от новия коронавирус заболяване достигна 44 198. Великобритания е на трето място в мрачната статистика след Съединените щати и Бразилия. Броят на потвърдените заразени с коронавируса в страната е нараснал днес с 624 до общо 284 900. Великобритания е на осмо място в света по този показател. Страната премина към нов етап от нормализирането на живота, с отварянето на пъбовете, хотелите, фризьорските салони, кината и музеите.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Как защо

    12 1 Отговор
    Сигурно да си вземе и туристите от България!
  • 2 Тая русата

    12 2 Отговор
    му е внучка ?

    Коментиран от #3

  • 3 Толиати

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тая русата":

    Не, не му е внучка, а е малката му сучка. Може да си го преведеш сам от руски )))
  • 4 дърт птеродактил

    8 2 Отговор
    Лъже дъртия джендър, тая вила не се дава под наем !

    Коментиран от #5, #6

  • 5 ясно

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "дърт птеродактил":

    a ..внучкатa?
  • 6 irobot

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "дърт птеродактил":

    Вилата е негова собственост от 20 години
  • 7 ПЕНСИОНЕР

    5 1 Отговор
    БРАВО СТЕНЛИ !!!!!!! СТЕНЛИ е ПИЧ.....и то богат !!!! БРАВО СТЕНЛИ ! Дай боже и тези след мен......да са като ТЕБ ! защото ни КРАДЯХА.....КРАДЯХА....КРАДЯХА ...ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛ-ци !
  • 8 Кьоравия

    3 0 Отговор
    Освен, че е преминал през България в сатията не се пояснява каква е връзката на нашата страна с пътуването на бащата на премиера на Великобритания. Много тъпа статия!