Last news in Fakti

15 Юли, 2020 11:43 2 174 9

Гръцки медии: Продават фалшиви PCR тестове на "Кулата"

  • гърция-
  • граница-
  • карантина-
  • туризъм-
  • кулата

В южната ни съседка вече говорят дори за фабрики за производство на фалшиви тестове

Гръцки медии: Продават фалшиви PCR тестове на "Кулата"  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Гръцки телевизионен канал разпространи информация че на граничен пункт „Кулата” се продават фалшиви PCR тестове за COVID-19.

В репортаж на метсна медия се съобщава, че на пункта тестовете се търгуват за 40 евро, направени са в несертифицирана лаборатория и резултатите са написани на кирилица.

„От събота, когато беше обнародвана новата заповед за преминаването на границата с отрицателни PCR тестове, правителството обяви, че те ще бъдат само от сертифицирани лаборатории и на английски език. За мен това е един голям пропуск в новината и смятам, че тази информация е малко пресилена”, смята кореспондентът на Nova в Атина.

Гръцките медии вече говорели дори за фабрики за производство на фалшиви тестове.

Гръцкият здравен министър също е изразил мнение по темата. Той е заявил, че ако наистина съществуват фалшиви тестове и се увеличи броят на заболяванията, тогава, независимо от разпоредбата за влизане с отрицателни PCR тестове, отново ще се наложи на границата да се взимат проби от туристите.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    12 2 Отговор
    Ей от това по-българско НЯМА... бай ти Ганя няма оправия

    Коментиран от #3

  • 2 QR Виза

    10 1 Отговор
    Ами продават, поискайте и кръщелно и кръвна проба от бабите им ! 3-ти закон на Нютон!
  • 3 s7un7

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    В повечето случай са гнусни м*нгали, а не Българи, същото като при фалшивите фактури на Илиенци преди години, само манг*сари ги предлагаха
  • 4 барабус

    3 2 Отговор
    Тая година гърчулята ме загубиха като турист!Даже и не искат да върнат капарото ,ами ваучер за догодина да ми давали!Ще ходя на нашето лайноморие колкото и да не ми се иска.

    Коментиран от #5

  • 5 s7un7

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "барабус":

    По-добре да не ходя никъде отколкото на нашето, да храня мутри и комунисти

    Коментиран от #7

  • 6 Ахахахаха

    1 0 Отговор
    Добро утро палячовци
  • 7 Аз пък вече ходих

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "s7un7":

    и беше толкова прекрасно и чисто и топло,че ми се иска пак да повторя. Не съм нахранил нито мутри,нито "комунисти",а обикновени хора с къща за гости от което съм много доволен.

    Коментиран от #8

  • 8 s7un7

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Аз пък вече ходих":

    Тва, че си спал при обикновенни хора е ок, но дали на плажа или някъде в град, заведения, чадъри всичко е на комунисти и мутри, така, че съзнателно или не пак си ги хранил
  • 9 Ами да ... ; D

    1 0 Отговор
    Важното е да се демонстрира че си бъркаме с клечки в носовете и гърлата да се отчита дейност. Това се очакваше, както има менте фирмени дрехи, менте алкохолни напитки ,така ще има и менте тестове за ковид.