Last news in Fakti

16 Юли, 2020 13:15 1 383 5

Заразените в Русия вече са над 750 000

  • русия-
  • коронавирус-
  • заразени-
  • жертви-
  • пандемия

Близо 12 000 души са починали

Заразените в Русия вече са над 750 000 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

През последното денонощие в Русия са открити 6428 случая на заразяване с новия коронавирус и общият брой на заразените достигна 752 797. Това съобщи националният оперативен щаб за борба с инфекцията, съобщи агенция ТАСС.

Активните случаи в страната са 209 168. Средният коефициент на заразяване с коронавируса в Русия остава към днешна дата под единица, а в Москва - 0,95, сочат данни на щаба. Този коефициент показва колко души заразява средно един носител на инфекцията, преди да бъде поставен в изолация.

Оздравелите за денонощие са 8443, а от началото на пандемията - 531 692, над 70 на сто от всички заразени. От вчера са регистрирани 167 смъртни случая вследствие на COVID-19; починалите досега са общо 11 937 - 1,59 процента от всички заразени.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    5 1 Отговор
    Вирус няма! Престанете и вие да се водите по акъла на #хунтата. Нека славния руски народ се вдигне като българския!

    Коментиран от #4

  • 2 Там няма Ковид

    1 2 Отговор
    Вирусът няма шанс срещу атомните бомби и ракети със скоростта на светлината срещу Непобедимите
  • 3 Обективно

    1 3 Отговор
    Демек 7,5 млн

    Коментиран от #5

  • 4 Славният руски народ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    има много повече акъл от теб и себеподобните ти и няма да чуе твоите простотии. А всички които стачкувяате ако мислите,че ще промените нещо,се лъжеш жестоко. Употребяват ви като изтривалки тези,които ще управляват още по жестоко от тези,които са сега. За да има ефект на изборите догодина от сега да се определят тези лица и кандидати,които народа иска да издигне и вярва на тях. Предсрочните избори и сваляне на правителството ще ни хвърлят в невиждана криза. Не съм срещу протестите,но не искам да съм употребен,като мръсна изтривалка от други мутри. А президента въобще ми падна в очите с мрънкането си през цяата пандемия и сега още повече с това излизане като тинейджър с юмрук като партизанин и приказки не отговарящи на поста му,а на един от тълпата. Загуби стойност за мен,а ми беше кумир,но е така човек по делата и думите в тежко положение и криза си проличава колко е на място.
  • 5 Обективно твоето е

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Обективно":

    измислица. Истината е,че в Русия са направени най-много тестове от всички държави. Данните и са в световната информационна агенция за ковид 19. Факт е и,че помагат на много държави,които са се оббърнали за помощ към тях. Както и е факт,че си доста неосведомен за Русия.