Last news in Fakti

27 Юли, 2020 13:00 1 747 8

Русия отчете най-малкия брой нови случаи от април

  • москва-
  • русия-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • жертви

През последните 24 часа в Русия са починали 85 души с коронавирус

Русия отчете най-малкия брой нови случаи от април - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Русия съобщи за 5635 нови случая на коронавирус през последните 24 часа. Това е най-малкият брой за денонощие от 23 април, информира Националния оперативен щаб за борба с инфекцията.

С новите заразени общият броя на потвърдените случаи в страната стават 818 120, което я нарежда на четвърто място в света. Шест поредни дни ръстът на новите случаи за денонощие не надхвърля 0,7 процента, отбелязва щабът.

Активните случаи в Русия в момента са 201 437, съобщиха ТАСС и "Ройтерс". През последните 24 часа в Русия са починали 85 души с коронавирус и така смъртните случаи от началото на епидемията стават 13 354. Оздравелите през изтеклото денонощие са 3079, с което хората, възстановили се от заразата, стават 603 329.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сороснята е в шок

    3 3 Отговор
    Не знаят какво да пишат и цапат гащурите, щото халчоците им са разхлабени.

    Коментиран от #4

  • 2 Жоро

    4 4 Отговор
    Герб са единствени които правят нещо за България докато управляват - при другите само разграбване и обедняване. Колкото и да не ви се вярва - това са фактите. Герб са за народа, а тия фейсбукарчета и платени провокаторчета от Божков - те проасто не знаят какъв автогол искат да си вкарат.
  • 3 Емил

    2 5 Отговор
    Как така "велика" Русия, пък най-малък!!! Нещо сте сбъркали! Вероятно - най-великият малък брой!!!
  • 4 Емил

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сороснята е в шок":

    Защо мислиш, че някой иска руснаците да умират?! Кой ще копа в Сибир?! Да не мислиш, че ще отидат европейци?! Глупчо!!!

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 мразя руските говеда

    1 1 Отговор
    Повече им пожелаваме на говедарите !
  • 7 Емиле дебиле

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    руснаците си копаят и си пълнят тяхната кошничка,а на нас ние го копаем,а западните и отвъд голямата локва "братя" ни го измъкват под носа,а и заповеди раздават как и какво да казваме и крещим срещу кого.Гледай си твоята кошара не надничай в чужди,когато твоята е пред закриване и изчезване.

    Коментиран от #8

  • 8 факти

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Емиле дебиле":

    Това ,че теб някой те копае отзад не е никакъв критерии.Именно русия е държавата която изнася и краде най-много от България и до ден днешен ! Колкото до ресурсите на русия ,те се точат в голяма степен от запада и по-специално от американски фирми,защото руснаците все пак са недоразвита нация и ,за да си стигнат ресурсите трябва ползват машини с които не разполагат.