1 Август, 2020 12:13 1 944 3

Русия може да отмени забраната за международни полети

  • русия-
  • коронавирус-
  • полети-
  • самолети

Руските власти забраниха международните въздушни пътувания на 27 март

Русия може да отмени забраната за международни полети - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Русия обмисля идеята за възобновяване на международните полети до всички страни от 11 август, съобщи агенция ТАСС, като се позова на двама свои източници от авиационната индустрия.

"Сега се обсъжда възобновяването на полетите до всички страни след 11 август", заявиха източниците на руската агенция, но подчертаха, че окончателното решение тепърва ще бъде взето.

Руските власти забраниха международните въздушни пътувания на 27 март, за да ограничат разпространението на коронавирус в страната. По последни данни Русия е на четвърто място в света по брой заразени с коронавирус лица - те са над 845 хиляди.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Антимилиционер

    0 4 Отговор
    Руските власти обмисляли:))) северно-корейските власти обмисляли.цар путин и ким чен ун обмислят в тези страни.
  • 3 соларис

    0 0 Отговор
    пак неточни статии.жена ми е рускиня.русия отменя полетите само за учащи,студенти,болни които се нуждает от лечение.всички други подлежат на 14 дневен карантинен срок за своя сметка.