7 Август, 2020 11:18 2 043 9

Тръмп ще се бори на живот и смърт за нов мандат

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • джо байдън

Американският президент Доналд Тръмп отправи лична нападка срещу oчаквания кандидат на демократите Джо Байдън

Тръмп ще се бори на живот и смърт за нов мандат - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският президент Доналд Тръмп отправи лична нападка срещу oчаквания кандидат за президент на демократите Джо Байдън. В Охайо - един от ключовите за изборите щати - Тръмп постави под въпрос вярата на Байдън. 

Коментарът на Тръмп загатва една изключително нажежена обстановка през следващите няколко месеца преди изборите. За бившият вицепрезидент Тръмп каза “Той е срещу Господ. Той е срещу оръжията. Той е срещу енергията, нашата енергия.”

В отговор говорителят на Байдън - Андрю Бейтс, заяви, цитиран от Вашингтон Поуст, че религията e “в центъра на същността му.”  За Бейтс подобна нападка е признак на слабост на кампанията на Тръмп.

През ноември американците гласуват като вотът ще се разглежда и като  референдум за това как президентът се е справил с пандамията от коронавирус.

Победата за Тръмп зависи до голяма степен от това той дали ще успее да убеди едновременно ревностните си защитници и голяма база от нерешили за кого да гласуват, в това че действията му за справяне с Covid-19 са били ефективни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 пророк Исай

    8 0 Отговор
    до смърт .........за мандат .
  • 3 Сезам

    7 4 Отговор
    Ми то кат наш Ганя
  • 4 qwe

    6 3 Отговор
    Хахаха. Следното е показателно за слабоумието на сащ-ианците...

    "Американското правителство издава предупреждение към сащ-ианците да не пътуват до Нова Зеландия, поради наличието на 23 случая на Covid-19 в страната" (New Zealand Herald)

    Пак да си изберете Камачо имбецилчета!
  • 5 Нищо ново

    2 4 Отговор
    И той като българската мутра
  • 6 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ДА СЕ БОРИШ ЗА ВЛАСТ НАД ОБЕДИНЕНИТЕ КОНГЛОМЕРАТИ ОТ ХОРА Е ПСИХИЧЕСКА ДЕФОРМАЦИЯ !!! "ИСКАМ ВЛАСТ НАД ХОРА "- Е ПОСЛЕДИЦА -ОТ ВЛИЯНИЕТО НА МАЙКАТА НАД ДЕТЕТО /СЕМЕЙНАТА СРЕДА И БАЩАТА СА САМО ДОБАВКА / !!!!!! ИМА ДВА ВИДА АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ :- ЕДИН НА ВОЕННАТА ПРОМИШЛЕНОСТ ... И ЕДИН НА ХУМАНИТАРНАТА !!!
  • 7 Давай

    3 0 Отговор
    Дони, иначе джото ще разгони фамилията на много държави.
  • 8 Сух

    4 0 Отговор
    Е ми да му пожелаем успех..
  • 9 Удри Бай Дончо

    4 0 Отговор
    Удри и се не бой!