Last news in Fakti

17 Август, 2020 07:33 6 066 5

По-строги мерки срещу Ковид-19 в Гърция от днес

  • гърция-
  • ковид-19-
  • пандемия

От влизащите пътници през сухопътните граници на страната се изискват PCR тестове, направени до 72 часа преди пристигане

По-строги мерки срещу Ковид-19 в Гърция от днес - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

От днес в Гърция влиза в сила нов пакет от мерки за борба с разпространението на новия коронавирус.

От влизащите пътници през сухопътните граници на страната се изискват PCR тестове, направени до 72 часа преди пристигане.

Тестът трябва да е направен в страната на произход, а не в Гърция.

От днес пътниците, които пристигат на гръцки летища от Швеция, Чехия, Белгия, Испания и Нидерландия, също ще трябва да представят отрицателен PCR тест за коронавирус, направен до 72 часа преди пътуването, за да влязат в страната.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 One1

    18 2 Отговор
    Абе досега да не беше по различно? Нали тестовете се искаха още от преди повече от месец. Какво ново има в това. Впрочем понякога се минава и без тест, но зависи от много моментни фактора; това е друга тема обаче.
  • 2 Истината

    12 0 Отговор
    Ама защо само с това ни занимавате, че Гърция искала тестове - ами тя и преди си ги искаше и не е спирала да ги иска от както падна забраната да се пътува в другите страни. Нищо ново не ни информирате с тази "новина".
  • 3 Сливи за смет

    5 3 Отговор
    Гърчолята ще изпълняват всичко което им наредят , защото много парици прибраха. Сега трябва да си ги отработят - заслужат.
  • 4 4КСДВЗ

    2 7 Отговор
    СТИГА С ТКАЯ ГЪРЦИЯ ВЕЧЕ.ДОСТАТЪЧНО СМЕ ГИ ГУШИЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.ИМА МНОГО ПО ХУБАВИ ДЕСТИНАЦИИ КАТО НАПРИМЕР ХЪРВАТИЯ И СЛОВЕНИЯ.
  • 5 умно село

    4 0 Отговор
    Европа издиша, като дърта амортизирана партийна лачена чанта!
    Това със свободното движение дето толкова се биеха в гърдите в близките 5 години няма да го видим, но за капиталите проблем няма!
    Каналът е FREE'