18 Август, 2020 16:38 1 746 6

Премиерът на Финландия ще работи дистанционно! Има симптоми на респираторно заболяване

  • финландия-
  • сана марин

Сана Марин вече веднъж се постави в режим на изолация през април, след като научи, че служител в резиденцията ѝ е контактувал с човек, заразен с коронавирус

Премиерът на Финландия ще работи дистанционно! Има симптоми на респираторно заболяване - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Финландската премиерка Сана Марин заяви днес, че ще си направи тест за коронавирус и ще премине към дистанционен режим на работа, защото е проявила леки симптоми на респираторно заболяване, предаде ДПА.

Марин, която е на 34 години, съобщи за това в Туитър.

Тя вече веднъж се постави в режим на изолация през април, след като научи, че служител в резиденцията ѝ е контактувал с човек, заразен с коронавирус, напомня ДПА.

От последвалите тестове стана ясно, че нито Марин, нито служителят са заразени, предава БТА. 

Финландската премиерка има планирано за днес заседание с министрите от правителството си, което ще протече чрез видеоконферентна връзка.

Очаква се правителството да обсъди възможното преустановяване на полетите към и от Северна Македония заради големия брой пътници, заразени с коронавирус, пристигнали във Финландия от балканската страна.

Заразените с коронавирус във Финландия са 7700, а смъртните случаи от вируса са 334.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям снеговалеж

    1 1 Отговор
    Ами ,то и без това всички евро премиери са командвани с дистанционно от Вашингтон.
  • 2 млад Китаец

    1 2 Отговор
    Ох котьоо какви дръпнати финландчета ще и направя на тая.Ние сме 1.5 млрд мъже а тия 5 млн. Красиви жени и педали леле да се прекръстват на Китайска Република Финландия ще я облечем едно кимоно и ще и се изреждаме.Бая хора сме

    Коментиран от #3

  • 3 един от стадото

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "млад Китаец":

    пробвай бе. Те и едни други преди 80г им се пробваха в зимната война и финландеца им показа как купа сняг стеля със снайпер

    Коментиран от #4

  • 4 млад Китаец

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "един от стадото":

    Ти май не разбираш 1.5 млн армия срещу 5 млн педале и женки.Ой котьооо
  • 5 123

    1 0 Отговор
    Глобалистите управляват целия свят, масмедиите и повечето правителства са избрани от тях. Срещу човечеството се води геноцид на няколко нива. Физическо унищожаване кемтрейлс, химикали в храните и водата и психическо - промиване на мозъците чрез медиите, пропаганда на извратено мислене което искат да наложат като нормално.

    Коментиран от #6

  • 6 един от стадото

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    то само на ''младия китаец'' не му е ясно какво пишеш. Кемтрейлса му е дошъл в по- вече. ''Нашия'' кемтрейлс идва от Грузия, върти над Босна, не смее над Сърбия, Гърция, Турция и пак Грузия. Финландия няма как да я пръскат, трябва да влязат в Русия, а там пръскачките не смеят. Само може да мечтаеш за живота във Финландия ''китаецо''. Извинявам се, че ползвам твоя пост..