Last news in Fakti

30 Август, 2020 11:44 2 538 23

Протест срещу мерките заради коронавируса се състоя в Лондон

  • лондон-
  • великобритания-
  • протест-
  • коронавирус

На протеста имаше и противници на ваксините

Протест срещу мерките заради коронавируса се състоя в Лондон - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Хиляди хора от цяла Великобритания се събраха в Лондон, за да протестират срещу ограниченията, налагани заради Covid-19 и против масовото ваксиниране. Не бе съобщено за инциденти, предаде БНР.

Протестът събра на площада „Трафалгар“ хора с различни виждания: скептици по отношение на заплахата от коронавируса, подкрепящи конспиративните теории за мобилната 5G мрежа и противници на ваксините. Издигайки лозунги срещу Световната здравна организация, Бил Гейтс и правителствените ограничения за намаляване разпространението на вируса, демонстрантите призоваха да се премахнат ограниченията за движение и задължителното носене на маски. На много плакати пандемията от коронавируса бе заклеймена като „измислица“ и „фалшификат“. 

Сред говорителите на протеста бяха Пиърс Корбин – синоптик и по-голям брат на бившия лидер на лейбъристите Джереми Корбин, бившият журналист по здравни въпроси доктор Върнън Коулман и писателят и общественик Дейвид Айк – автор на конспиративни теории. Макар и протестът да бе посветен на Covid-19, участниците повдигнаха и други въпроси като процеса срещу Джулиан Асандж и ширещото се сред елита сексуално посегателство на деца. 

По принцип демонстрацията бе планирана като огледално събитие на големия протест в Берлин. Подобен, но по-скромен като посещаемост протест, се състоя и във втория по големина британски град Бирмингам. Протест срещу ограниченията заради пандемията от коронавирус има и пред парламента в канадската столица Отава. В акцията участват няколко хиляди души. Тя протича мирно и без проблеми. Според недоволните мерките не само пречат на свободата на хората, но и затруднява икономиката на страната. 


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това вече

    3 2 Отговор
    Го писахте вчера

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Антиваксър

    39 0 Отговор
    Цялата тази истерия около този далеч по безобиден от останалите грипни вируси е към своя край.Някой да е чул да има починали у нас от обикновен грип? Спря и циркулацията на различните му щамове,като Калифорния свински и пр.СЗО се компрометира тотално.

    Коментиран от #8

  • 3 Eeee

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Това вече":

    Повторението,майка на знанието.😂
  • 4 Мария Атанасова

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Това вече":

    Повтарям го пак, да го запомниш.

    Коментиран от #10

  • 5 НАДИГАТ СЕ ПЛАНЪТ РАБОТИ

    19 1 Отговор
    СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОИТО ПУСНАХА ЛЪЖАТА КОРОНАВИРУС СЕГА ТЕ И ЩЕ ВИ НАПРАВЯТ ГРАЖДАНСКИТЕ ВОЙНИ ВСИЧКО СИ Е ПО ПЛАН,УМНИТЕ ДА СЕ ВРАЗОМЯВАТ И ДА НЕ ПОДЛАГАТ НАРОДИТЕ СИ НА ГЕНОЦИД!ИМА ШАНС НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА ЛЪЖАТА КРОНАВИРУС ЗАБРАНЕТА ЛЪЖАТА КОРОНАВИРУС ОСВОБОДЕТЕ НАРОДИТЕ СИ !
  • 6 ***********

    29 0 Отговор
    Аз не си слагам ваксина срещу обикновен грип камо ли срещу този!

    Коментиран от #11

  • 7 Последния Софиянец

    29 3 Отговор
    България се събуди първа.Сега и Германия и Великобритания.Ще изринем цялата европейска мафия.
  • 8 Дельо Хайдутин

    24 1 Отговор

    До коментар #2 от "Антиваксър":

    И починали от инфаркт вече няма у нас. ?????
  • 9 Грейс

    27 0 Отговор
    Човеците осъзнават, че ги манипулират и навсякъде започват да се бунтуват!
  • 10 Това вече

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мария Атанасова":

    Ние не сме малоумни. Госпожо
  • 11 ВАКСИНКА

    14 2 Отговор

    До коментар #6 от "***********":

    АМИ ТО КАКВО ДА СЛАГАШ ВСЕКИ ВАКСИНЕИРАЛ СЕ ПРОТИВ ГРИБ ВИНАГИ Е БОЛЕН ТЕЗИ ВАКСИНИРАНИТЕ ГРИПОЗНИ ТЕ РАЗНАСЯТ ЗАРАЗИТЕ ПОСЛЕ,А ТОЗИ ИЗМИСЛЕНИЯ ГРИП НАРИЧАН КОРОНА Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ГРИП ВИДЯХМЕ ВИ КОЛКО ВИ СЕЧЕ ПИПИЕТО И ЕДНА ЛЪЖА НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПО ДОСТОВЕРНА ХИЛЯДИ ПРОТИВОРЕЧИЯ В ЛЪЖАТА КОРОНАВИРУС!
  • 12 Охо Бохо

    20 0 Отговор
    От толкова спазване на хигиена прави впечатление, че и хепатита изчезна от гетата. Вече няма други болести, всички са преброени, само от КОВИД умираме навсякъде по света.
  • 13 Прометей

    22 0 Отговор
    Измамата не е само за България а за целия свят. Тя не е нито първата и няма да е и последната. Докато човечеството не натрупа достатъчно критична маса от интелигентни хора, които осъзнаят кой и как управлява света,това ще продължава. Няколко извратени фамилии с педофилска и садистична същност от доста време причиняват на хората всичко това в ролята на господари на света. Докато малцина само осъзнават и протестират срещу това така ще е....

    Коментиран от #18

  • 14 Противогрипните

    16 0 Отговор
    Ваксини не са направени да те предпазят от заразяване, а ти вкарват вируса и организма се бори с него! Аз мога да не се зарязя от някои болен човек, но от ваксината си 100 % заразен! Имат някаква цел с това масово ваксиниране по цял свят! Дано тук не стане задължително не бих се съгласил доброволно да ми вкарат вирус или Бог знае какво!
  • 15 Бурканбанк

    19 0 Отговор
    Както написах и вчера - това е подгрявка за това, което ще стане зимата. Всеки управник, който се изгаври с хората заради измисления вирус ще бъде пометен. Започна се с Меркелица, която унищожи германската икономика и най-голямата ѝ гордост - автомобилната индустрия. "Дойче банк" е във фалит. Сега са Великобритания и Канада. Зимата идват Италия, Испания, Франция, Гърция, Унгария и другите, които затвориха държавите си. Не може масово да ограничаваш основни човешки права в продължение на месеци и да очакваш да ти се размине. Ще хвърчат управленски глави. И буквално и преносно.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Обикновен овчар

    7 0 Отговор
    Джулиан Асанж ,такива като него вече са милиони!
  • 18 Така е

    7 0 Отговор

    До коментар #13 от "Прометей":

    Кажете им и имената да се знаят. Орсини, Палавичини, Алдобардини, Конте, Колона, Борджия, Медичи и още няколко. Ротшилдите са ясни. Сорос, Гейтс и останалите от веселата дружина са само инструменти!

    Коментиран от #19

  • 19 Всички тези хубостници

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Така е":

    са в Ордена на Йезуитите, който контролира всички "тайни" общества. Центъра им на управление е познайте къде...Ватикана! Ама това са теории на конспирациите, защо трябва да четем история и да се образоваме. Да си носим маските, да си гледаме тиуивизурите и да чакаме да ни острижат.
  • 20 Прометей

    13 0 Отговор
    Ротшилд са на върха на пирамидата а ако някой иска да научи кои са другите просто да проучи кои са собствениците на единствената в света частна фирма за печатане на пари Федерален резерв. Когато Кенеди поставя въпроса пред Конгреса,че е крайно време печатницата на световната валута долара да се национализира следва убийството му в Далас.

    Коментиран от #22

  • 21 Прометей

    10 0 Отговор
    Те имат много маши и марионетки. Освен Сорос и Гейтс това са почти всички световни лидери. Всички са под една шапка. Абсолютно всички без разлика изпълняваха опорните точки на Господарите.Тезата за противопоставяне между Америка и Русия или който и да било е театър.Основните лостове за контрол на всичко което се случва са тайните служби и тайните общества. Наричат всичко това Световна Конспирация за заблуда а то е Световната Истина.
  • 22 САМО ДА ВМЕТНА

    6 0 Отговор

    До коментар #20 от "Прометей":

    ПОНЕЖЕ ТЕРОРИСТИТИТЕ НИ ОБЕСНЯВАТ ЧЕ ИСТИНАТА БИЛО КОНСПИРАЦИЯ ХУБОВО Е ДА ЗНАЕТЕ ,ЧЕ БНБ БЪЛГАРСКА НАРОДНА БАНКА Е ПРОДАДЕНА ОТ КОСТОВ НА РОТШИЛД,Е ТОВА Е КОНСПИРАЦИЯ ЩЕ КАЖАТ ТЕРОРИСТИТЕ ПРОПОВЯДВАЩИ КОРОНАВИРУС ПРОВЕРЕТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ ИСТИНАТА!
  • 23 Банда бели престилки

    2 0 Отговор
    Здравната мафия ще затрие света ако не се обуздае. Те са в конфликт на интереси със здравето на хората.