Last news in Fakti

15 Септември, 2020 14:12 2 038 3

Отбой! Вътрешните полети и броят на пътниците на летището в Ухан възстановиха нивата си преди епидемията

  • ухан-
  • китай-
  • ковид-19-
  • коронавирус

Международното летище „Тиенхъ“ е обслужило 64 700 пасажери и 500 вътрешни полета миналия петък, което е най-високото ниво за 1 ден

Отбой! Вътрешните полети и броят на пътниците на летището в Ухан възстановиха нивата си преди епидемията - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Летището в Ухан е успяло да възвърне броя на полетите и пътниците си до нивата преди епидемията, стана ясно от съобщение на авиопревозвача в събота, предава Радио Китай.

Международното летище „Тиенхъ“ е обслужило 64 700 пасажери и 500 вътрешни полета миналия петък, което е най-високото ниво за 1 ден откакто летището поднови услугите си на 8 април, съобщи компания Hubei Airports Group.

Представител на компанията каза, че летището ще продължи да придвижва възстановяването на международните пътнически полети между Ухан и дестинации като Сеул, Сингапур, Куала Лумпур и Джакарта.

Междувременно летището е подновило и отворило девет нови карго маршрута за чужбина.

Скоро се очаква да стартира карго услуги от Ухан до Амстердам през Лондон, както и Дака и Делхи.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ггщщ

    3 2 Отговор
    като се има предвид че в Ухан ковид 19 стартира декември 2019 г....смятайййй до 15 септември 2020 г....10 месеца епидемия в Ухан! Гледам още ходят с маски на закрито в Ухан 10 месеца вече!!!! Значи в Европа и на балканите поне до Коледа с маски и в епидемия минимум.

    Коментиран от #2

  • 2 коко

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "ггщщ":

    да де,ама в китай дисциплината не е като тук, за добро или лошо, така че ще се влачим още доста..
  • 3 Ковид Сарсов

    2 3 Отговор
    Ще има още случаи и в Китай. Затварянето на градове заради 2-3 случая няма да работи вечно за тях. Ще трябва да спрат всякакво движение на хора през границите и да се изолират от останалия свят. Не могат вечно да се крият. От друга страна Швеция, Беларус и половината щати вече имат обществен имунитет и няма от какво да се боят. Да му мислим ние и най-вече - Китай.