Last news in Fakti

21 Септември, 2020 21:30 2 096 2

Кръчмите без консумация на храна в Ирландия отварят врати

  • ирлания-
  • кръчма-
  • пъб

Според изискванията всички заведения в града могат да осъществяват само доставки за вкъщи или да обслужват ограничен брой хора в зоните на открито

Кръчмите без консумация на храна в Ирландия отварят врати - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кръчмите в Ирландия, които не предлагат храна на клиентите си, отварят врати след шестмесечна карантина, съобщава националната телевизия.

Във връзка с пандемията от коронавирус обаче те ще трябва да прилагат определени правила. За всяка кръчма е въведен лимит на клиентите, които задължително трябва да поръчват на маса и да спазват социална дистанция.

Въведени са също ограничения за нивата на шума и движението на персонала.

Изключение от правилата са баровете в Дъблин, където беше обявена трета степен на опасност във връзка с коронавируса и там бяха въведени по-стриктни ограничения.

Според изискванията всички заведения в града могат да осъществяват само доставки за вкъщи или да обслужват ограничен брой хора в зоните на открито.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Битов алкохолик

    5 0 Отговор
    Голям праз. Ще ядат и пият вкъщи както и през последните 6 месеца...