Last news in Fakti

25 Септември, 2020 12:23 2 747 5

По-строги мерки! Вечерен час за заведенията в Англия и Уелс

  • великобритания-
  • ковид-19-
  • коронавирус-
  • ваксина

Управители в ресторантьорския, хотелиерския и увеселителния бранш изразиха тревога, че лишаването им от късните клиенти може да бъде пагубно за тях

По-строги мерки! Вечерен час за заведенията в Англия и Уелс - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

От снощи в Англия и Уелс влязоха в сила новите ограничения в борбата срещу коронавируса, които включват вечерен час за заведенията. Първата нощ е преминала без инциденти, съобщават британските медии.

Медиите тази сутрин продължават да заливат зрителите и слушателите с подробности от оповестения вчера финансов пакет за ограничаване на безработицата, както и за рекордните заеми от 36 милиарда паунда на британското правителсво само през август, но Англия и Уелс осъмнаха тази сутрин с друга реалност – в полунощ българско време влязоха в сила новите строги мерки за избягване на втора вълна на пандемията. Една от тях е вечерния част за заведенията.

Съобщено бе, че в известния с нощния си живот лондонски квартал "Сохо" е имало малко по-засилено полицейско присъствие, но до инциденти не се е стигнало. Като цяло нощта в Англия и Уелс е протекла спокойно. Голямото изпитание обаче се очаква да бъде днес и в събота, когато по принцип нощният живот е по-бурен.

Управители в ресторантьорския, хотелиерския и увеселителния бранш изразиха тревога, че лишаването им от късните клиенти може да бъде пагубно за тях. Особено тежко са засегнати нощните клубове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Затваряйте

    2 2 Отговор
    ресторантите и тука. После да няма, кой ми се изходи в гащите.
  • 3 Наблюдател

    5 0 Отговор
    Ами нямате си Мангъров и доктор Първанова.
    Те са най-запознати с вируси

    Коментиран от #4

  • 4 Мангърка

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Наблюдател":

    Бай Ганьо Балкански само на Балканите вирее.
  • 5 Гаргамел

    2 3 Отговор
    Тези що не са се допитали до форумните специалисти да им обяснят, ами съсипват икономиката а??