Last news in Fakti

5 Октомври, 2020 11:39 2 009 4

Племенницата на Тръмп: Той гледа на заболяването като на слабост

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • коронавирус-
  • мери тръмп-
  • заболяване-
  • слабост

САЩ са страната в света с най-много жертви и заразени

Племенницата на Тръмп: Той гледа на заболяването като на слабост - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Мери Тръмп, племенница на президента Доналд Тръмп, коментира, че САЩ са на "най-ужасното място" в момента заради семейството ѝ, включително държавния глава. Тя отбеляза, че той гледа на заболяването с коронавирус като на "проява на непростима слабост", пише "Гардиън".

В интервю за Националното обществено радио Мери Тръмп, която наскоро публикува книгата "Твърде много, но недостатъчно: Как семейството ми създаде най-опасния човек на света", сподели: "Заради това ние сме на най-ужасното място, защото той не може да приеме слабостта, че е болен или че други хора са болни", предаде News.bg.

Тя даде коментар за радиото, докато президентът на САЩ бе остро разкритикуван от лекари за ненужното излагане на опасност на екипа му и охраната от заразяване с COVID-19, след като излезе за кратко от военната болница "Уолтър Рийд", за да се разходи с автомобил и да поздрави поддръжниците си пред здравното заведение. Мери Тръмп съди президента и други двама роднини, защото тя смята, че са я излъгали с милиони долари, взети от бизнеса на семейството.

В неделя тя каза, че президентът и баща ѝ Фред Тръмп са гледали на болестта като "слабост". "Което звучи невероятно жестоко, но е истина", поясни Мери Тръмп и добави, че поведението на американския лидер е продиктувано от това, че баща му "никога не е боледувал". Фридрих Тръмп, прадядото на Мери Тръмп и дядо на президента, е починал от испанския грип по време на пандемията през 1918 г., което според Мери нейният чичо "изглежда е забравил".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Behemoth

    2 4 Отговор
    Абе тоя е луд за връзване....Ко да го коментираш...
  • 4 Племенницата

    2 1 Отговор
    му се чуди, как да спечели още популярност, ползвайки името на чичо си. А и още парички...