Last news in Fakti

14 Октомври, 2020 13:10 1 973 7

Facebook забранява реклами срещу ваксините

  • facebook-
  • ковид-19-
  • ваксина

Правилата на компанията вече забраняват реклами с дезинформация за ваксините, но досега реклами против ваксините бяха позволени, ако не съдържат фалшиви твърдения

Facebook забранява реклами срещу ваксините - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Facebook обяви, че ще започне да забранява реклами, които призовават хората да не се ваксинират. От компанията уточняват, че все пак ще бъдат позволени реклами на законодателство или правителствени политики по отношение на ваксините, независимо какво отношение изразяват към тях, предаде NOVA.

Новата политика на Facebook ще влезе в сила до няколко дни.

Правилата на компанията вече забраняват реклами с дезинформация за ваксините, но досега реклами против ваксините бяха позволени, ако не съдържат фалшиви твърдения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Онзи

    10 1 Отговор
    Аз пък забранявам всички реклами на фейсбук. Изтеглил съм си Fluff Busting Purifier и Маркчо няма да види и 1 стотинка от мен !

    Коментиран от #5

  • 2 БАЙ Х@Й

    16 2 Отговор
    Ваксина още няма ! Но забраняват реклами против нещо което го няма !
  • 3 др Гей Билтс

    5 3 Отговор
    Няма какво да се бунтувате, Ганчовци, всички ще заголите буза, без тия с шкафчетата, разбира се.
  • 4 сила

    12 0 Отговор
    защо ли това не ме учудва
  • 5 честен ционист

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Онзи":

    Ако знаеш Маркчо, колко разчита на твойте стинки и на рекламките. ЦРУ и Департамента са основните рекламодатели.
  • 6 Лия

    12 0 Отговор
    Фейс бук вече не е най- предпочитаната платформа. Много забрани, все повече проблеми и блокирания а когато искаш да се изтриеш, искат обяснение - защо ги оставяш ?! Ха ха ха ха
  • 7 ФАШИЗЪМБУК

    9 0 Отговор
    ФАШИСТКА И ДИКТАТОРСКА ПЛАТФОРМИЧКА НА ЦРУ С БАЗА ДАННИ И ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПРОФИЛИ НА СТАДНИТЕ! БОЙКОТ И ИЗТРИВАНЕ МАСОВО НА ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПРОФИЛИ И БАЗА ДАННИ С ЛИЦА!ПОСТАВЕНИ ВЪВ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ГРУПИ ПО ИНТЕРЕСИ ПО СОЦИАЛНИ ВРЪЗКИ И КОНТАКТИ И Т.Н.