24 Октомври, 2020 09:46 2 539 10

Полският президент е заразен с коронавирус

  • анджей дуда-
  • президент-
  • полша-
  • коронавирус-
  • заразени-
  • заразен

Президентът на Полша се чувства добре

Полският президент е заразен с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Полският президент Анджей Дуда е заразен с коронавирус, но се чувства добре, съобщи говорител на президента, предаде агенция "Ройтерс".

„Вчера президентът беше тестван за наличие на коронавирус. Резултатът се оказа положителен. Президентът е добре. Поддържаме постоянен контакт със съответните медицински служби “, обявиха от неговия екип.

По данни на сайта Worldometers от началото на пандемията в Полша има потвърдени 228 хиляди случая на заразяване с новия коронавирус. Над четири хиляди пациенти с коронавирус са починали, а над 105 хиляди души са излекувани.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стамен

    2 4 Отговор
    И какво сега? Да ни е мъчно ли ? Изобщо не ми дреме за полниците

    Коментиран от #7

  • 2 въпросче

    3 3 Отговор
    "Полският президент Анджей Дуда е заразен с коронавирус, но се чувства добре." ВЕЧЕ МОДНО ЛИ Е ДА СИ ЗАРАЗЕН УЖ С КУРНЕЛИЯ-ВИРУС?
  • 3 Диверсант

    2 1 Отговор
    Ето ги фактите на Мангъров. Може да си лепнал вируса но няма нужда от истерия
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лелеее

    4 0 Отговор
    Сега ще се “влоши “ , жив ще го оплачат и след 2 дни , като всички “заразени “ премиери и президенти ще оздравее - победил благодарение на фантасмагорични лекарства ?
    Хилядолетия наред 1000 души тъпчат милярди, но този път надминаха себе си !
    Хитлер пасти да яде , а Гьоринг го е обяснил ясно на процеса : накарай народа да умре от страх , изолирай всеки за себе си , прекъсни живата комуникация и си Властелин !!!
    Слагайте маските ...
  • 6 Бесен Язовец

    1 0 Отговор
    Тази шляхта груха на коронки
  • 7 ЦРУ

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Стамен":

    НЕОСТЪРрррррр.....интересува ни нас НЕТЪПАНАРИТЕ като тебе......защото президента на Полша беше на събирането в ЕСТОНИЯ.....и той ОТКАЗА да ходи на вечерята .дадена от естонката. ако там е нашият пРезидент Р.Р. скрил за вирус-аферата в БГ .......ПАНИМАЕШ ??? АНАДЪМО????? разбра ли беееееееееееее???
  • 8 един от стадото

    2 0 Отговор
    не знам. Два пъти съм карал ''обикновен'' грип. На легло, 38,39температура, тениските ги сменях като носни кърпи, до тоалета почти на четири крака, апетит йок, само бульон за сол и вода после против обезводняване. Парцал си. Звъня на доктора- нищо ти няма, ще мине..и мина. Бяха времената без статистики, имало е, но не бяха на всеки новини през половин час. И друго, събори ме на легло три часа след първите симтоми, мен и цялото ми семейство. Годините са 2000 и 2008, помня ги. После отивам при доктора, слушалка, ренген. Окей, нали ти казах вика той. Ма нямаше тази истерия, пропаганда и страх. И съзнанието ти не е заето дали ще мине, а кога.. Психологията е велика наука. Дори един ''прост'' доктор я практикуваше успешно, и помагаше..

    Коментиран от #9

  • 9 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "един от стадото":

    И аз съм карал подобни грипове, като теб! Последният ужасен такъв преди по-малко от 2 г. и по синмтоми много подобен на сегашния Ковид! Температура, суха кашлица, трудно си поемах въздух, почти нищо не ядях... Личният лекар дори не ме прие, защото нямах "записан час", а беше точно на Нова година 2019! Всички в семейството боледува а, но аз най-тежко го изкарах! Пих от антибиотика преписан на дъщеря ми и се оправих, но кашлицата остана повече от месец! След два месеца се правих изследвания за друго и лекаря ме пита дали скоро съм боледували от нещо, защото имах повишени левкоцити...

    Коментиран от #10

  • 10 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    и сега ще има ли грип според теб тази година. Температура и втрисане може да получиш и от едно убождане на трън или ръждив пирон. И в место адекватно инжекция против тетанус, корона направо- по телефона. Наистина може и да се мре, от болести които имат лечение от години и бяха нещо нормално преди. Кой не се убождал порязвал, температурата е реакция поне на сто болести, образно казано, да закриват медицинските институти и ВУЗове, плановите операции пак ги отмениха, всичко е Ковид вече. Дори на дървения чеп. Като странична реакция на организма..