Last news in Fakti

25 Октомври, 2020 20:35 20 248 66

Невиждан брой заразени с коронавирус за денонощие

  • коронавирус-
  • пандемия-
  • заразени-
  • сзо-
  • рекорд

В света са регистрирани 465 319 новозаразени само за денонощие

Невиждан брой заразени с коронавирус за денонощие - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Световната здравна организация съобщи, че рекордът за най-много нови случаи на коронавируса по света е бил подобрен за трети пореден ден, предаде „Гардиън”.

Вчера в света са регистрирани 465 319 новозаразени. Ден по-рано бяха регистрирани 449 720 заразени, а преди два дни – 437 247. Близо половината от новите случаи през последното денонощие са регистрирани в Европа.

Световната здравна организация предупреди, че някои страни се движат по „опасен път”, защото там се наблюдава голям ръст на новите случаи на коронавирусна инфекция. Според данните на СЗО има повече от 42,3 милиона потвърдени случая в света от началото на пандемията, докато близо 1,15 милиона души са загубили живота си, включително 6570 в събота.

По-рано днес Испания обяви, че въвежда извънредно положение заради новите случаи на заразяване с коронавирус. Премиерът Педро Санчес направи телевизионно обръщение след извънредно заседание на правителството и каза, че мярката ще остане в сила до началото на май. В цялата страна през нощта ще има полицейски час от 23 ч. до 6 ч. Испания се превърна в първата страна от ЕС с над един милион заразени. Други европейски страни също поставиха негативни рекорди през последните дни.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 51 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    60 21 Отговор
    оооо не крайййй не мога това е края на света краййй

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ами да

    88 16 Отговор
    Подготвят ни за ваксинката...

    Коментиран от #45

  • 4 4IR Great Reset

    102 18 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Заразени дал господ - умрелите обаче намаляват със страшна сила за ужас на сатанистите глобалисти.
  • 5 Перо

    85 11 Отговор
    Вярвам,че има коронавирус,като не-тежко състояние,не вярвам в правителствената престъпна стъкмистика и заболяването на главния престъпник и мишка на Републиката!
  • 6 Private Spaсe

    22 11 Отговор
    Уплашихте ми чорачите и взеха, че хвана гората сами!
  • 7 SARS

    25 15 Отговор
    Короната още не се е развихрила :\
  • 8 Ха ха ха

    43 11 Отговор
    Много лъжат
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Някой си

    77 6 Отговор
    Дайте нещо за Швеция бре!
    Защо нищо не пишете какво става в Швеция?

    Коментиран от #46, #47

  • 11 Рошко

    29 6 Отговор
    Има още 6,7 милиарда за заразяване ъде е тя още
  • 12 НЕДКОВ,,

    14 2 Отговор
    Само трепане за фашата!..НИКВО Белене..Това е разход за НРБ..
  • 13 джи пи

    42 9 Отговор
    ваксина чипиране тотален контрол смьрт те това ни чака стадо
  • 14 Мито

    40 13 Отговор
    Има балъци и в България желаещи не една а две ваксини,но като цяло бизнеса няма да тръгне.Когато сменим политиците ще изчезне и вируса

    Коментиран от #51

  • 15 Tate

    33 11 Отговор
    Ще дойдете на Мангъровият ,ама не "НОЩ" и "ГРОБ" слушате ................
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Перо

    29 7 Отговор
    Мутренска стъкмистика!
  • 19 Как да ги видим

    28 4 Отговор
    "Невиждан" е точната дума.
  • 20 гневна

    40 7 Отговор
    Тия "невиждани" бройки са все с ПАПАЯ тестовете тествани, нали така?
    Пффффф.....
    Хората не сме глупаци, спрете да се опитвате да ни правите на глупаци!!!
  • 21 В.В.П.

    32 4 Отговор
    Оооо,Хаос ,,искам те!!!.Първо да ваксинират глупака Борисов,Спас ,,,,ГОШИТО Харизана,и Доган и Пасито..ААА,забравих,Росен .утката..И другите ще оцелеят..
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Чудно

    7 10 Отговор

    До коментар #9 от "Късо име":

    Къде спи модераторът ?!
    Ти Ганьо си далеч по-вреден и ненужен за човечеството. Нищо лошо не можеш да кажеш за евреите. Все лъжи и небивали предразсъдъци
  • 24 Азззззз

    34 4 Отговор
    Скоро ковид цирка ще приключи. В Италия вече почнаха безредици ама медиите не ги отразяват.
  • 25 Да си дойдем на думата

    12 5 Отговор
    Какво не мога да дишам и да понасям в обкръжението ми?
    От какво се задушавам и не мога да си поема въздух?
    Какви страхове и притеснения имам като нямам сигурна работа и пари за живота си?
    Кой постоянно ми диша във врата и не мога да си поема въздух от него?
    На какво ми мирише цялата тази работа около тази пандемия и този вирус?
    Ето няколко примера как психологически медиите информацията и мерките от страна на държавата ви въздействат върху емоциите на ниво подсъзнание и с времето достатъчно дълго за да ви повлияе да започне тялото ви да издава с типичните за корона вирус симптоми,че сте допуснали да ви се въздейства и да си навредите,защото този механизъм не е познат на докторите поради факта,пе аз изхождам от менталното обяснение какви са причините за болестите ви,а не,че има един вирус,който ви разболява.
    Събирането вкъщи зимно време също е причина да се разболяват хората от грип защото им се налага повече време да стоят затворени вкъщи и болестта да освободи пространство за въздух,който ти пречи да дишаш заради другите около теб,а кашлицата им казва,че те все едно не те забелязват и осъзнават нуждата от свобода в личното ти пространство и чрез нея да те забележат.
    Замислете се върху мислите си и емоциите във времето като сте всички вкъщи какви са и каква е разликата през времето като сте навън и е топло.

    Коментиран от #26

  • 26 Ментално обяснение на проблема

    7 4 Отговор

    До коментар #25 от "Да си дойдем на думата":

    1. Течащ и запушен нос: „Това вони!”, „Преядох с това”, „Получих достатъчно!”, засягащ назалната мембрана.
    2. Възпалено гърло: „Не мога да го преглътна”.

    3. Кашлица, бронхит, пневмония: страх или безпокойство в обкръжението, т.е. вкъщи, на работата. Пропагандната машина на страха работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Налице е и страхът от самата „пандемия”.


    Висока температура, болки в тялото, главоболие, втрисане и умора са типичните симптоми на лечебната фаза.
  • 27 Кашлицата

    3 8 Отговор
    Страхотно е да наблюдаваш биологичните закони в действие”



    На 21 септември 2005 година, в родния ми град най-после стартира един строителен проект. Дълго време той беше само на етап планиране. Главният околовръстен път беше напълно блокиран за движение, тъй като трябваше да се построят два моста до Октомври 2006 година. Заради това блокиране на движението имаше значителни промени в трафика. За да се осигури нормално движение и да се намалят задръстванията, няколко улици бяха направени еднопосочни.



    В този ден следобед аз карах към старата част на града, използвайки обичайния маршрут, по който минавах от години.



    На 22 септември бях нощна смяна. Както обикновено, около 05:45 часа ме смени друг колега и аз тръгнах да се прибирам. Няколко дни по-рано част от маршрута ми за вкъщи бе променен от системата с еднопосочни улици, наложена от общината и аз бях подготвен за това. (Освен това, промените бяха отразени и в местните вестници няколко седмици по-рано.)
  • 28 Кашлицата 2

    2 4 Отговор
    И така, аз шофирах около 06:00 часа на 23 септември, използвайки обичайния си маршрут за вкъщи. Все още беше тъмно навън.



    Една от двупосочните улици, по която трябваше да карам е дълга около 600 метра и описва полуляв завой, така че имаше видимост само около 40 метра. Следвайки пътните знаци и съобразявайки се с новата пътна обстановка (еднопосочна улица), минах в лявата лента. Точно до мен, в дясната лента, забелязах друга кола, която ме беше настигнала.



    Както споменах, току-що бях свършил нощна смяна и освен това бях особено напрегнат, затова единственото ми желание в този момент беше да си легна в леглото.



    Изведнъж, на около 100 метра по-напред, сякаш от нищото, пред мен се появиха светлини от кола. Светлините ме заслепиха като светкавица от фотоапарат. Въпреки умората и пълната изненада аз инстинктивно завих на дясно, с ясното съзнание, че може да блъсна колата, която беше в това платно.
  • 29 Кашлицата 3

    3 4 Отговор
    Разминах се с наближаващата кола само на няколко сантиметра и дори не се ударих в тази до моята. За щастие, шофьорът бе успял да прецени ситуацията за части от секундата и бе натиснал спирачки. Така катастрофата, която можеше да има сериозни последици, не се случи, но шокът ме ръзсъни съвсем.



    Шофьорът на колата, която идваше срещу мен, продължи по пътя си явно необезпокоен и мисля, че забелязах да ми показва среден пръст. Изглежда той не беше наясно с грешката си!



    След като се уверих, че другият шофьор е добре, потеглих към вкъщи леко уплашен. За да не тревожа жена си и дъщеря си, не им казах нищо за случилото се. Отне ми доста време, докато заспя.



    Същият уийкенд пак бях нощна смяна и забелязах, че спах по-зле от всякога.



    В неделя, два дни по-късно, родителите ми дойдоха на гости. Беше рожденият ден на баща ми. Докато пиехме кафе разговорът се завъртя към трафика и грубото шофиране. Тогава за първи път говорих за моето преживяване.
  • 30 Кашлицата 4

    2 5 Отговор
    През нощта срещу понеделник започна кашлицата (лечебната фаза). На 26 септември следобед се случи така, че имах среща с един приятел терапевт, който се занимаваше с Германската нова медицина през последните две години. Посетих го, защото исках да разбера повече за работата му.



    Тогава той забеляза кашлицата ми и поиска да разбере от колко време я имам и дали съм попадал в стресова ситуация, която ме е оставила без дъх. На момента не се сетих за нищо.



    Той продължи: Трябва да е бил конфликт на страх в територията.



    Конфликт на страх в територията? Помислих за работата си и реших, че страхът произлиза от там. Не, не е това - отговори той. - Ако си бил в конфронтация с години и ситуацията бавно върви към по-зле, няма какво да се мисли. Ако началникът ти е казал нещо неочаквано, тогава, може би.



    Продължих да мисля какво би могло да бъде.



    Важното в случая беше какво аз приемах за моя територия.
  • 31 Кашлицата 5

    2 6 Отговор
    Първото нещо, за което се сетих бе домът ми, след това за квартала, местата, които посещавах редовно. Конфликтът се отнасяше за дълбок вътрешен страх или заплаха в рамките на територията. Размишлявах над предизвикателството, но нищо не ми идваше на ум.



    Съвсем бегло споменах за инцидента от петък сутринта и започнах да описвам подробностите. Терапевтът ме прекъсна и каза: Това е!



    - Моля? – попитах аз.



    - Ти приемаш тази улица и лявата лента като твоя територия - каза той. - Този шофьор заплашва да нахлуе в територията ти. Възприятието на ситуацията определя твоя ДХС.



    Бях смаян. Беше ясно – това е! А решението на конфликта е било в неделя, когато разказах на всички подробностите и когато забелязах, че бях реагирал доста силно с тялото си.



    На края искам да кажа, че кашлицата ми стана още по-тежка през следващите няколко дни. Дори имах и пневмония. Три дни по-късно кашлицата я нямаше.



    Страхотно е да виждаш биологичните закони в действие!

    Коментиран от #32

  • 32 Няма повод

    5 6 Отговор

    До коментар #31 от "Кашлицата 5":

    от паника и страх,а от едно ново разчитане на симптомите и да се стигне до истинската причина на проблема.
    Няма вируси освен мислите и грешното възприятие на реалността ни.
    ПоЗдрави
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Различна е интерпретацията

    5 2 Отговор

    До коментар #33 от "И още интересно инфо":

    на фактите от традиционната медицина.
    Тези примери би трябвало да са достатъчни, за да илюстрират, че днешните опити с животни не са нищо друго, освен чиста жестокост, пренебрегвайки факта, че и животните имат душа. Затова си позволявам следното предвиждане: един ден всички експерименти с животни ще бъдат разобличени като позор за цялото ни общество и ще се гледа на тях като свидетелство за неописуемата липса на знания и чувствителност. Освен това няма абсолютно никакви доказателства, че канцерогенните вещества атакуват директно органа, заобикаляйки мозъка.
  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 5 Отговор
    ХОРА БРАТЯ СЕСТРИ ПРИЯТЕЛИ ЗДРАВЕТО Е НАЙ ЦЕЕННОТО БОГАТСВО както също СЕМЕЙСТВОТО ДЕЦАТА и двама трима искренни ПРИЯТЕЛИ което е рядкост вднещно ВРЕМЕ аЧОВЕК разбира какво е загубил чак когато го загуби

    Коментиран от #37

  • 36 Ето защо

    4 1 Отговор
    не винаги експериментите с животни преди да се пробват разни ваксини или други неща са показателни и успешни поради факта,че има една биологика и тя е от съществено значение.
    Много ПоЗдрави на учените от БАН.
  • 37 Ще се поболееш

    5 1 Отговор

    До коментар #35 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    от толкова емоции и постове.
    Мисли за себе си и своето здраве,това е важно и зависи от теб.Всеки сам си носи кръста и живее животът от който има нужда за да се развива и еволюира.
  • 38 Не позволявайте

    1 3 Отговор
    както партиите ви разделят така и сега пандемията да ви разделя на вярващи и невярващи.
    Конфликта в обкръжението разболява и засилва страхът и вярването,че наистина има вирус,а всъщност негативните мисли и емоции са вируса от който заболявате.
    На нервна почва всичко се хваща.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ЛЕКАР

    12 7 Отговор
    Кoгa тръгнaхa нeщaтa cъc зaбoлeлитe,кoгaтo учeницитe тръгнaхa нa училищe.В училищaтa e НEВЪЗМOЖНO дa ce cпaзвaт никaкви мeрки зa бeзoпacнocт.Coбcтвeнитe дeцa ни зaрaзявaт. БЛAГOДAРЯ ТИ БOЙКO!!!
    ПРEДПOЛAГAМ ЧE ЗA ТEБ ЩE ИМA МЯCТO В БOЛНИЦИТE!!!
  • 41 Абдал

    13 5 Отговор
    "Невиждан брой заразени..."
    И как да е виждан, бе абдал!
    Като са измислица!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Зайко Байко многознайко

    15 5 Отговор
    Един търговец иэлиэал от Багдад, по пътя срещнал чумата, попитал я къде отива, отговорът бил ,отивам в Багдад ще уморя 5000 човека. След иэвестно време търговецът пак срещнал чумата и и каэал , ти каэа че ще убиеш 5000 , пък си уморила 60 000. Тя отвърнала 5000 уморих, останалите умряха от страх!!!
  • 44 Ген Майтапчииски

    5 5 Отговор
    Задава се невиждана буря яко ще се мре не се паникьосваите има достатъчно чували за всички камионите строящи магистралата ще извозят всички
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Мери

    4 5 Отговор

    До коментар #10 от "Някой си":

    Швеция на 1 септември бяха с 50 заразени и всички викаха "Урааааа". Днес са с втора вълна и пик на заразяването с данни като април месец над 1500 дневно.
  • 47 гост

    5 7 Отговор

    До коментар #10 от "Някой си":

    Не дават за Швеция, защото стадния имунитет не сработи и ще опровергаят приказките на Мангъров.

    Коментиран от #59

  • 48 О хо хо

    7 1 Отговор
    ДНЕС В СУТРЕШНИЯ БЛОК НА БНТ ПОКАЗАХА СНИМКА НА В- К " ТРУД" ОТ ......1995Г. СЪС ЗАГЛАВИЕ" НАЛАЗИ НИ ГРИПЕН ВИРУС УХАН 95" СЪС СЪЩИТЕ СИМПТОМИ КАТО КОВИД 19. ИМАЛО ПО 2000 ПОЧИНАЛИ ДНЕВНО. ВИЖТЕ ПРЕДАВАНЕТО.

    Коментиран от #54

  • 49 Антон

    5 1 Отговор
    Наистина невиждана до сега грижа за здравето на хората в световен мащаб. Така се загрижиха, че ни набутаха в един огромен конц-лагер. Но не това е най-лошото! Най-лошото в цялото това безумие, е че самите хора нямат нищо против. Дори го искат. Нали става дума за тяхното здраве...

    Коментиран от #52

  • 50 любопитен

    3 2 Отговор
    Но , дали тези цифри са достоверни ??? Всяването на паника и истерия е новата форма на контрол от страна на Властниците над Света !
  • 51 На куково лято

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Мито":

    Докато не смениш възприятието си и съзнание на роб,с мислене на жертва,че от някой друг ти зависи живота какъв ще бъде нищо няма да изчезне от реалността ти.
  • 52 Много точно го каза

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Антон":

    И преди хората не осъзнават как сами си искат да бъдат тормозени и крадени и липсата на промяна и осъзнаване води до тези неща и сега.
    Адмирации за поста!
  • 53 Бат Мишо

    8 0 Отговор
    Oбяcнявaм кът чoвeк изучaвaл биo и химичecкa вoйнa в ВA - CEКИ ВИРУC c врeмeтo cтaвa пo зaрaзeн и пo мaлкo cмъртoнoceн -тaкaвa e EВOЛЮЦИЯТA - кoлкoтo пo бързo умрeш тoлкoвa пo мaлкo щe гo рaзнacяш a ти умрeш ли УМИРA И ТOЙ.зaтвa кoлкoтo пo къcнo гo лeпнeш - щe e пo лecнo лeпвaнeтo и пo лecнo oздрaвявaнeтo дoкът cтaнe кът грипa -нeщo дeт Мaнгърa ce утрeпa дa oбяcнявa

    Коментиран от #57

  • 54 ооооооооооооо

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "О хо хо":

    ТОВА Е ОТ ЮНИ БРЕ....АЙ СЕГА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЩО ПРЕДСТАВЛЯВАТ НЯКОЙ МЕДИИ
  • 55 ДАаааааа

    4 1 Отговор
    Абе,какво стана с Китай!?Там вируса май вече го няма,а!?И тия тестове-колко са верни,колко-не?!Несимптомнтите вирусоносители-май да си съвсем здрави хора,но с положителен тест.Направо ви повервах!
  • 56 ПАТРИС ЛОМУМБА

    0 0 Отговор
    Пo-рaнo днec Иcпaния oбяви, чe въвeждa извънрeднo пoлoжeниe зaрaди нoвитe cлучaи нa зaрaзявaнe c кoрoнaвируc. Прeмиeрът Пeдрo Caнчec нaпрaви тeлeвизиoннo oбръщeниe cлeд извънрeднo зaceдaниe нa прaвитeлcтвoтo и кaзa, чe мяркaтa щe ocтaнe в cилa дo нaчaлoтo нa мaй
  • 57 Бат Мишо

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Бат Мишо":

    В био лабораторията му е базарана хромозомата за мутациите - да става оръжието ОБАЧЕ един път изпълзял от лаба пак си го емва добрата стара ЕВОЛЮЦИЯ а нейните закони НЕ СЕ МЕНЯТ И ОБЖАЛВАТ И ДИСКУТИРАТ -вирусите не са прост народ и нямаше да са най старите организми на планетата ако убиваха бързо гостоприемника си - отдавна са открили че като умре коня дет яздят умират и те - и трябва нов гостоприемник - така е налазил и тос хората ако не е в лаба - изтрепали сме някой негов обичаен гостоприемник или силно сме свили ареала му кът се развъждаме и ваксинираме разширявайки нашия ареал И СМЕ ГО ПРИНУДИЛИ ДА НИ НАЛАЗИ - естествена реакция на природата на разширяването на ареала на вида ни .....следпървите мутации той ще загуби остротата си изучавайки имунната ни система и как да я превзема по лесно и язди по дълго и с всяка мутация така ще става по заразен и по неубиващ връщайки се в лоното на еволюцията кат сичко живо от което е изваден волно в оръжейна био лаб или неволно с ваксинации и лечения на болни хора и лавинообразно разширяване на 1 вид ПАК следствие на същата тая медицина удължаваща живота ни и същите медици само че в друти лаборатории ИГРАЕЩИ СИ СЪС СЪЩИТЕ ЕВОЛЮЦИОННИ ЗАКОНИ КАКТО ОНЕЯ В ОРЪЖЕЙНИТЕ ЛАБ само че с друг работодател --- комичното в случая е че тая същата каста квичи най силно че не можем да оцелеем без нея че е най застрашена - ми кът си играеш с огъня кой да се изгори първи бе кардашим .а на тъпнята че ке измрем без медици само ще ка

    Коментиран от #58

  • 58 Бат Мишо

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "Бат Мишо":

    кажа че хомомалоумикус има 400 000 год от които 399000 години БЕЗ МЕДИЦИ И БЕЗ БОЛНИЦИ
  • 59 Бат Мишо

    3 0 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    стадния имунитет като не сработи тръгва да измира гостоприемника и сработва механизва за самосъхранение на вируса ...не я мисли еволюцията си знае работата и ще ни върне в ареала ни точно когато трябва и реши тя И ТОЧНО В ТОЛКОВА ГОЛАМ АРЕАЛ колкото реши тя -ще намести самозванеца за венец на еволюцията с мощен шут на мястото му---ако тоя вирус не ни намали доколкото е плана ще има следващ , който ще принудим да потърси нов гостоприемник трепейки неговия .....С намаляването на гостоприемника вируса намаля смъртнстта да не замине и той ....сичко това е един мн стар и добре смазан еволюционен механицъм поставил много ,, доминиращи,, видове изместващи другите с нарушаване на баланса ТОЧНО НА МЯСТОТО ИМ- ще се мре и ще останем колкот тряба по големия тефтер и колкот по силно опъваме пружината да не мрем да се ваксинираме и множим и лекуваме сичко избутвайки другите видове ТОЛКОС ПО СИЛНО ЩЕ ТРЯСВА НАКРАЯ ПРУЖИНАТА връщайки затвора за нов патрон- механизма работи 4 милярда години БЕЗГРЕШКА - медиците му се бъркат в естествения подбор - медиците мрът първи - кое не е ясно - бъзикаш се с природата и си го отнасяш зад вратът новобранския

    Коментиран от #60

  • 60 Бат Мишо

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Бат Мишо":

    обяснявам -ако прилепа дет си е живуркал ковид с него не беше изпукясал следствие на човешка дейност - ковид нямаше да има никаква причина да търси нов гостоприентик мутирайки ...ний искаме да отидев да си тръшнем дебелия гас насякъде щото зер све доминиращи и сичко тихо да си измре без да мяца - само че някой е пропуснал да обясни на дядо божи- както наричам природата че сме венец на нещо - и той си мисли че сме маймуни само че малко по прости и нуждаещи се от по груби уроци къде е мястото на жабата в гъола

    Коментиран от #61

  • 61 Бат Мишо

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "Бат Мишо":

    Има диабетици - дай ще ги лекуваме да не мрът - и децата им после , има с неработещи бъбреци дай ще праим хемодиализа, имадет пушат кът комини дай хапчета за кръвно да не мрът,природния закон слабото и тъпото да мре не ни кефи дай ще го лекуваме и от 2 милярда и половина кът бях ученик станахме 8 милярда .....давай тас ние сме венеца вся и всъо -господ природата да сиди в кишето и дъ ни ръкопляска и да си води записки а останалите видове да мрът тихо без да църкат .....да .....да да ама не ,ся шъ съ мре .....е няма кък - фаналите го по рано шъ поизмрът докът еволюционно не се изравни кантара и вируса напрай кот пише в тефтера- да увеличи летливостта и намали смъртността и кой съ опази дотогас е ок
  • 62 Бат Мишо

    0 1 Отговор
    Ще прибере слабите и болните дет ги подпираме с закононарушения и БЕЗ ЗА МИГ ДА ЗАБРАВЯ закона че ако убиваш кравата дет доиш няма мляко за разлика от нас ще забави ход когато броя ни стане по тефтера НА ШЕФА и така докът пак се самозабраим или на шефа не му писне и отидем при динозаврите коит най вероятно докът са се ширили и плюскали по същия механизъм някой вирус не е помел кът са му изрлюскали къщичката ....щото онес с метеора да ги е убил до един в 1 и също време нападали 1 до друг чак на стада нещо не ми се връзва ....или е орбитална бомбардировка с оръжие за масово унищожение кът сме идвали или е вирус-метеор дет убива в един миг цели видове би разпачетосал планетата одма не да остай 200 метра дупка колкот 1 ядрена бомба от малките
  • 63 Бат Мишо

    0 0 Отговор
    ПС ако е оръжие то отново е било мирусно или химическо ,убиващо само даден организъм и метаболизъм иначе кък ще заселиш после ядрена пустиня

    Коментиран от #64

  • 64 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Бат Мишо":

    БРАААВО БАТ Мишо....добре си ги казал,казал още написал!Който има малечко акъл,те разбира!Пък другите требе да си инсталират в кратуните...онова ,,приложение,, дето все още му викат ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ!!!!!!ЗА ВА да не говорим в ТЕЗИ НЕОЛИБЕРАЛНИ ВРЕМЕНА.
  • 65 щИРЛИц

    0 0 Отговор
    НеВИЖДАНА и неЧУВАНА работа ! Тоз вирус е неспираем. Даже и на бат Бойко скочи ! Чудесия !
  • 66 Здравей

    0 0 Отговор
    Изроди! Има вирус, но такъв има на всеки 5 години. Не се потдавайте на паника. Тоз министър на здравеопазванео, гаранция Гей! Заслужава съдбата на Дучето - Италия. Толкова ниско паднал човек не съм виждал. Всичко за пари! Любой каприз за твои денги!