Last news in Fakti

21 Ноември, 2020 12:40 2 223 38

Русия отново счупи рекорда за новозаразени

  • русия-
  • рекорд-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • заразени

Близо 25 000 заразени само за ден

Русия отново счупи рекорда за новозаразени - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Русия отбеляза нов дневен рекорд на новозаразени с коронавирус, съобщава "Спутник", предаде News.bg.

За последното денонощие са регистрирани нови 24 822 случая на COVID-19, както и 467 жертви на заразата. Броят на заразените в страната вече е 2 064 748 души, а смъртните случаи са общо 35 778.

През последното денонощие 26 021 пациенти с коронавирус са били изписани от болница. С тях общият брой на оздравелите от заразата в Русия вече са 1 577 435 души.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъжи

    7 14 Отговор
    Много лъжете брадче. Покажете ми тея новозаразени лица? Не можете нали. Значи лъжете.

    Коментиран от #4, #6

  • 2 Курти Куртев

    17 8 Отговор
    Какъв е тоя мерак все да са първи...първа ваксина ама най много -заболели и умрели. Първенци са братушките, първенци...даже и в мизерията са водещи.

    Коментиран от #35

  • 3 валдеса

    12 8 Отговор
    Статистически погледнато спрямо България са доста по -добре и по отношение на излекуваните и по отношение на заразените, даже по смъртни случаи са по-малко от нас!

    Коментиран от #8

  • 4 Karosel

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Лъжи":

    Поименно ли искаш...?

    Коментиран от #9

  • 5 ФАКТ Е

    9 11 Отговор
    Русия е кочина.
    Факт е!

    С езиковият аргумент за неприемане на РСМакедония в ЕС,
    всъщност Борисов цели да обслужи руските интереси против ЕС!

    Там където е имало български държави са се обособявали български наречия.
    Пред очите ни е обособяването на македонският език в някогашна Самуилова България!

    Кирил и Методи отиват първо в Моравска България!

    Историкът и поет Павел Дякон свидетелства за България на Алцек в Италия!
    Наскоро в Челе ди Булгария откриха паметник на Ацек!

    Но най-същественото е, че според същият историк Павел Дякон,
    българите са войнствените ТРАКИ-АГРИАНИ!!!
    тръгнали с Александър Македонски/който не е елин, а трак/ да завладяват Персия!
    Затова и тлеещата с векове носталгия,
    е завърнала Аспарух
    в тракийската му прародина на Балканите...
  • 6 Karosel

    14 8 Отговор

    До коментар #1 от "Лъжи":

    Когато става въпрос за САЩ е истина, но щом е за нашая матюшка лъжа!
  • 7 Но имат

    9 7 Отговор
    15 ваксини и нашите русофилистици ще си ги сложат всичките ан@лно, щото са руски.

    Коментиран от #26

  • 8 Мангъра

    12 7 Отговор

    До коментар #3 от "валдеса":

    Измекяри и предатели като теб в България колко щеш. Само се чуда като е толкова по-хубаво, защо не отидете там. На една влакова композиция и вакзал Русия!
  • 9 Лъжи

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Karosel":

    Искам снимките на всички заразени с ковид 19.

    Коментиран от #12

  • 10 Реално

    11 9 Отговор
    Заразени в Русия са горе-долу колкото оздравелите--значи руснаците ги лекуват качествено.Умрелите са в пъти по-малко отколкото на Запад-а за САЩ даже да не говорим
  • 11 осведомен

    5 5 Отговор
    БЪЛГАРИЯ 6 000 000 4 000 болни 130 ПОЧИНАЛИРусия 150 000 000 36 000 болни 430 починали да направя сравнението вместо вас че се срамувате зада сме равни в Русия болните трябва да са 100 000 умрелите 4 000 нещо не печелим сравнението но с манипулации номера може да мине

    Коментиран от #33

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    Вчера ме изнасилиха 2 психопата. И сегa лежа в леглото. Светът се управлява от психопати
  • 14 папурковци

    3 3 Отговор
    на вашата първосигналност залага тоз материалец...24 822 заразени...НО - 26 021 ОЗДРАВЕЛИ....
  • 15 ПЕНКО

    5 5 Отговор
    СТАТИЯ -"СТРАНЕЧЕН КИК " -СРЕЩУ ОБЯВЕНАТА РУСКА ВАКСИНА !!! ДА СИ ПЛАТИМ ЗА АМЕРИКАНСКАТА ВАКСИНА - Е ИДЕЯТА НА ДЪРЖАВНИЯ ДЕ ПЪРДИ МЕНТЪР - НА ЮСА /САЩ/ !!!???
  • 16 копейко пита

    11 9 Отговор
    ЧИТАТЕЛЮ РУСКА КОЛА ЛИ КАРАШ? ДЕЦАТА ТИ УЧАТ ЛИ В РУСИЯ? ДЪРЖИШ ЛИ СПЕСТЯВАНИЯТА СИ В РУБЛИ?ПОЛЗВАШ ЛИ РУСКИ СМАРТФОН? ПОЛЗВАШ ЛИ РУСКИ КОМПЮТЪР? ТИ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ ПРЕДПОЧИТАТЕ ЛИ РУСКИ ОБЛЕКЛО , ОБУВКИ , АКСЕСОАРИ , ПАРФЮМИ? ПРИ СЕРИОЗНО ЗАБОЛЯВАНЕ С РУСКИ ЛЕКАРСТВА ЛИ ЩЕ СЕ ЛЕКУВАШ?ИМАШ ЛИ ВЕЩИ ИЛИ ПРЕДМЕТИ У ВАС НА КОИТО ПИШЕ ПРОИЗВЕДЕНО В РУСИЯ ? КАКВА ЗАПЛАТА , ПЕНСИЯ ИСКАШ ДА ВЗИМАШ РУСКА ИЛИ ГЕРМАНСКА ? КАЖИ ИМЕТО НА ХУБАВ РУСКИ ФИЛМ , РУСКА ПЕСЕН ИЛИ РУСКА КНИГА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 Г

    Коментиран от #18

  • 17 Панда

    5 3 Отговор
    Ха ха присмял се щербел на хърбел това е все едно в българия Да има 800 зеразени и и 15 починали къде сме ние къде са те разберете че сме номер едно в света.
  • 18 стотинко

    10 8 Отговор

    До коментар #16 от "копейко пита":

    копейко българска кола ли караш? български смартфон, компютър , телевизор, хладилник, печка и т.н. ли ползваш?.....български домати ли ядеш? защо като си толкоз велик, взимаш българска заплата, родителите ти взимат българска пенсия а не германска? защо изобщо ждрапаш да ходиш в германия, а не си оправиш кочинката тука?
  • 19 urid

    5 3 Отговор
    Всичко което си изброил се прави в китай. А е разработвано от руснаци, украинци, евреи, българи, индийци и отново китайци. А за това дали има добра руска книга изии целия шаран в язовира...

    Коментиран от #32

  • 20 шоп

    6 7 Отговор
    БУЛ. ДОНДУКОВ ДА СЕ КАЗВА БУЛ. АСПАРУХ , УЛ. АЛАБИН ДА СЕ КАЗВА УЛ. СТЕФАН СТАМБОЛОВ ,УЛ ШИПКА ДА СЕ КАЗВА УЛ. ТЕРВЕЛ ,УЛ САН СТЕФАНО ДА СЕ КАЗВА УЛ ТРИ МОРЕТА, УЛ. МОСКОВСКА ДА СЕ КАЗВА УЛ. БЪЛГАРСКА , КАТЕДРАЛНАТА ЦЪРКВА АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ ДА СЕ КАЗВА СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ , БУЛ РУСКИ ДА СЕ КАЗВА БУЛ СЪЕДИНЕНИЕ И ТЪЙ НАТАТЪК ДОКАТО ИЗЧЕЗНЕ И ПОСЛЕДНИЯ РУСИЗЪМ ! НА МЕСТОТО НА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ДА СЕ ИЗДИГНЕ ОГРОМЕН ПАМЕТНИК ЦАР БОРИС ПОКРЪСТИТЕЛ , А НА МЕСТОТО НА СЪБОРЕНИЯ МАВЗОЛЕЙ ДА СЕ ИЗДИГНЕ ПАМЕТНИК НА АСПАРУХ ОСНОВАТЕЛЯ НА БГ
  • 21 Га4е

    5 7 Отговор
    Докато някой не напише глупост,отнасяща се до Русия,не може да спи и да изкара деня.Има ваксина .Тя е руска -две ;работи се върху произвеждането на трета.Нормалните страни ще закупят руска ваксина. Те вече го направиха.Ние /защото покрай тъпотата на Б.Борисов и ние запъпяхме /ще чакаме ваксина от сащ.Припомням филма на Никата Михалков"БЕСОГОН".Там се говори за чипирането ,чрез ваксина.От ,тази чипирана ваксина ще пострадат и ще бъдат /зомбирани/ ,превърнати в безволеви индивиди именно такива , като българите.В производството на чипирани ваксини участват еврейски корпорации/Бил Гейтс,Мъск и др/.Българите ,които сме запазили здрава психиката си ще си поставим руска ваксина.Бойко Борисов да постави чипирана ваксина първо на дъщеря си и внуците си.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ИВАН ВАЗОВ

    6 6 Отговор
    ЦЯЛ ЖИВОТ СМЕ ВЯРВАЛИ НА ДЯДО ИВАН !БРАТЯ БЪЛГАРИ ,ПАЗЕТЕ СЕ ,ОТ РУСИЯ ИДЕ САМО МЪКА ! Архиви 100 хиляди българи за зелен хайвер в Русия .Вместо в земен рай попадат в безводна пустиня.В периода 1806-1812 и 1828-1829 г. Русия води продължителни войни с Турция. В тези години започва масово преселение на българи в южноруски земи и достига своя връх през 1829 - 1830 г., когато от Сливен и цяла Тракия към Русия потеглят около 100 000 души. След Кримската война (1854 г.) Русия се договаря с Турция да изсели в България голям брой мюсюлмани от татарски и черкезки произход, а от своя страна да приеме българи. През есента на 1860 г. и в началото на 1861 г. Русия започва огромна пропагандна кампания сред българите от Видинския край да се преселят в необятните руски земи. Руските консули в България получават огромни суми за набиране на българи агитатори. Лицата, които се наемат с тази задача, получават заплата, пътни и дневни и допълнително щедро възнаграждение за всяко записано семейство. Радетелите на преселението възторжено разправят, че в “руските земи тече мед и масло, че е земен рай с великолепни църкви с позлатени кубета и с камбани, в които можело да седнат кръстато двама и трима души!” Голям успех сред селяните в Ломско бележи поп Димитър от с. Василовски. От Спасовден до Петровден записва повече от 500 семейства, всяко по 5-6 членове, като до Св. Богородица ги увеличава на 1200. Всеки българин, който се запише под “руска пандера”, става руски поданик и се за
  • 24 ДА ПИТАМ НЕЩО

    8 5 Отговор
    Абе тея ЛЪЖЦИ нали първи имаха ваксина, поредната партенка на ушанките
  • 25 Само питам

    2 1 Отговор
    Как установиха броя на НОВОЗАРАЗЕНИТЕ и как установиха броя ,на пукналите ,от тоя вирус?Нищо лично....само за статиската.Прадварително ,благодаря за инфото.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Брях

    1 1 Отговор
    А при бай Дъньо как е? Излекуваха ли ги вече ха ха ха
  • 28 стоян георгиев

    5 3 Отговор
    интересна работа уж имат ваксина ,а не я ползват да пресекат заразата.да пращат тук ваксината поне да се пробва дали работи.у нас феновете на путин са готови да се жертват!
  • 29 Саможертва

    2 1 Отговор
    Русофилите в България са готови да експериментират с нея
  • 30 Стига

    4 1 Отговор
    Стига сте писали глу,пости и всявали страх и паника.За да се изравнят с нас в процентно отношение трябва да са 89 000 за деня.Русия е с население 146000000.Да не би да ви плащат за стресиране на хората?Проценти се учат в пети клас.

    Коментиран от #31

  • 31 ТИ ВЕРВАШ ЛИ

    4 2 Отговор

    До коментар #30 от "Стига":

    ЧЕ БРАТУШКИТЕ , ДАВАТ ИСТИНСКИТЕ БРОЙКИ ? ПРИ ТЯХ ВСИЧКО Е МЕНТЕ , ПОМНИШ ЛИ КАК ПРЕЗ ПРОЛЕТТА ТЕ И ТАКИВИ КАТО ТЕБ НИ РАЗПРАВЯХА , КАК ВЕЛИКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ВАКСИНА ПРОТИВ ТУБЕРКОЛОЗА , НИ ПАЗЕЛА ОТ УХАНСКИЯ ШЕЙТАН ? А СЕГА ВИЖ КАКВО СТАВА , ЧУПИМЕ РЕКОРД СЛЕД РЕКОРД , ТАКАВА ВИ Е НА ВАС ВСИЧКАТА РАБОТА - ЛЪЖИ И ПАРТЕНКИ
  • 32 Йонко - понко

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "urid":

    ,,Разработвано, от руснаци, индийци..." Да-а това са най технологичните нации!!!
  • 33 Рико

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "осведомен":

    МАТЕРИАЛЪТ Е ЗА РФ и пишем за РФ. Където е за България,пишем за България. Ето ти числата : Москва е 7 милиона и има 7000 на денонощие, РФ е 150 млн, значи за цялата страна са 150000
  • 34 Джохар Дудаев

    1 1 Отговор
    А в действителност ситуацията в Русия е много по зловеща от колкото ни казват официалните данни . И като заразени ,и като смърнтост.
  • 35 Хахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Курти Куртев":

    В Русия смъртността от ковид е минимална, в сравнение с другите страни.
  • 36 пратеникът

    2 1 Отговор
    Oт ХонКонг бяхa cъздaтeлитe нa вируca , aз ги хрaнeх в Рecтoрaнтa oщe прeди 3 гoдини мoлeхa Eврoпa зa пaри зa дoвършaт прoучвaниятa нa лeчeниeтo нo ги изритaхa oбрaтнo прaзни, нa мeн кaзaхa ,кoгaтo тoвa дoйдe яж Aнaнac тoй рaзрeждa кръвтa. Февруари в Русия мe зaрaзи eдин брaт кoгaтo мe пoдcтригвaше мe поряза нaрoчнo пo врaтa oтзaд и мe нaмaзa c кoвид изпрaтeн му пo пoщaтa. Cтрaшнo бeшe ,тaкa кихaх чe пaдaх нaзaд, пocлe дриcкaх прeз пeт минути, пocлe мe бeшe cтрх дa зacпя дa нe умрa oт зaдушaвaнe, нищo нe пoмaгaшe caмo хининa ceквaшe кризитe мoмeнтaлнo. Тoгaвa ми пoпoднa cтрaннa инфoрмaция зa грaфикaтa нa цeнaтa нa aкциитe нa фaрмaцeфтични кoмпaнии кaтo Нoвaртиc и чe тaм зaбрaнили в крaя нa 2019 прoдaжбaтa в Aптeкитe нa Мeлaтoнин и Интeрфeрoн a вcички вaкcини зaдължитeлнo дa ce прaвят в бoлницaтa cлeд прoвeркa oт Пoицaй дaли cи нужeн нa cиcтeмaтa.... Рeдoвнo cутрин и вeчeр взeмaх мeлaтoнин и вcичкo зaтихнa нo нe изчeзнa нaпълнo cлeд eднoмeceчeн курc c инжeкции интeрфeрoн (2000 лв) три oтрицaтeлни тecтa и нaй-пocлe чиcт, чувcтвaм ce кaтo пaртиeн члeн привилeгирoвaнo лeкувaн в Бoлницa cлeд бoлнa прocтитуткa.
    Ceгa нocя и мacкa и шлeм чe cвършихa пaритe aкo ми кихнe нeкoй нямам 2000 лв.? Ше требва да чакам БилГейтс да ме чипира с 5G микророботчета в кръвта да ми светят с UVC лампички да ме чистят и накрая да ме очистят...(разбирай да ми светят маслото).
  • 37 пратеникът

    2 1 Отговор
    Русия е най-потърпевша от това биооръжие но там можеш да дишаш спокойно ,каквото и да ти инжектират в Болницата няма да е бавна отрова за тежащите на здравната и пенсионната система.
    Хляб топъл 500грама там струва 12 рубли (2 стотинки). Работа ти предлагат на всеки ъгъл. Иска ви се де идете ама нема визи вече и писмо не можеш да пратиш вчера пробвах. Ще си остане само в сънищата ви май ?

    Коментиран от #38

  • 38 Киркор

    0 1 Отговор

    До коментар #37 от "пратеникът":

    Стига писа глупости ве капусто, в Русия няма хляб за 12 рубли никаде! А да, 12 рубли са 20 стотинки а не 2! Ама нищо не казваш за заплатата в Русия, че минималната в България е 610 лв а там е 270 лв. И дано да не ти се налага да влизаш в руска болница! Затова всички заможни руснаци ходят да се лекуват на запад, щото много вярват в руските болници. А да, и визи няма да има от 1 януари 2021 година, така че всеки може да отиде и да види сам какво е. То и досега нямаше за някои градове, ама ти отде да знаеш....