Last news in Fakti

20 Декември, 2020 08:43 7 491 12

Лоши новини за най-засегната европейска държава от коронавируса

  • италия-
  • пандемия-
  • коронавирус-
  • ваксина-
  • проблем

Третата вълна на вируса в Италия може да отложи масовата ваксинация

Лоши новини за най-засегната европейска държава от коронавируса - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

При трета вълна на коронавируса през януари 2021 г. масовото ваксиниране в Италия може да не се осъществи. "Започването на най-голямата за всички времена кампания за масова ваксинация ще бъде трудно на фона на трета вълна", предупреди правителственият специален комисар по свързаните с коронавируса въпроси Доменико Аркури Организирането на ваксинацията ще е по-трудно, ако хората не могат да се придвижват.

Наложените от правителството засилени ограничения в периода около Коледа и в началото на януари са необходими, подчерта експертът. Италия е една от най-тежко засегнатите от пандемията страни. Тя планира да получи 10 000 дози ваксина и да започне поставянето им на 27 декември. Очаква се скоро след това да бъдат доставени още 1,8 милиона дози.

При население от 60 милиона души, Италия е регистрирала близо 68 500 смъртни случая, свързани с коронавируса, повече от всяка друга страна в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Смях

    37 10 Отговор
    Алоооо
    Редакторите .
    Най засегнатата е България .
    Нещо сте се объркали
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 сила

    10 0 Отговор
    ранобудникооооо......търкаш ли ,търкаш ли ....нахрани ли мисирките
  • 5 Диверсант

    25 4 Отговор
    В статията е пропуснато да се подчертае че специалният комисар си живее в Лондон. И масовото ваксиниране няма да се получи защото има оформени юридически сдружения които да бранят медиците нежелаещи да чуят за ваксина
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мир

    14 1 Отговор
    Забелязва се че все се случва нещо, което усложнява реализацията на ваксинирането. Има противоположна сила, която сякаш иска да запази хората. Съгласен съм с Диверсант. Помнете всичко зависи от това дали ще се подпишете доброволно за да ви ваксинират, защото ако имаха силата да действат безнаказано, вече щяха да са ни подчинили.

    Коментиран от #8

  • 8 Диверсант

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Мир":

    Днес от 16 часа има онлайн конференция СЪЗИДАТЕЛНО ОБЩЕСТВО на 30 езика. Участници са от цял свят учени, лекари, юристи
  • 9 ОФФ

    9 2 Отговор
    Спирайте всички полети над въздушното пространство на ЕС и принудително сваляне на всеки нарушител тогава няма да има трета вълна. СЗО и всички виновни на съд за организирана международна престъпна групировка и геноцид над човечеството.
  • 10 Акъл Нулев

    2 1 Отговор
    Значи не само в БГ политиците нямат интелигентност. Масовата ваксинация не зависи от "придвижването" на населението. Правят се местни палатки за ваксинация и готово. Няма да карат населението да ходи в Рим да се ваксинира. Изключително безумие цари в средите на "управляващия елит".

    Коментиран от #11

  • 11 пророк Исай

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Акъл Нулев":

    Рекламната кампания на КОВИД19 стартира в началото на 2020г. В дебюта си , съставителите на рекламата , изнасяха противоречиви факти и данни за вируса ! С течение на времето се обиграха и подобриха рекламната си кампания ! Вместо за умрели от КОВИД19 , започнаха да пишат за заразени с вирусът . Рекламата , НАСАДИ страх и паника в част от населението на света , което беше и целта на рекламата ! Един път , насаден , страхът започва да расте , подпомаган от медийното информационно влияние . Сега вече идва време за ЖЪТВА - инвестираните финанси , трябва да се възвърнат многократно , продавайки НАДЕЖДА на изпадналото в паника население ! Рекламата нa КOВИД19 е най-успешната , от измислянето на рекламата ! Лошото е , че тези които не вярват в истерията КОВИД19 , също участват в СПЕКТАКЪЛЪТ , принудени от Властимащите !
  • 12 Маги

    1 0 Отговор
    Тъпи ли сте,кьорави ли сте,или простоозлобени-трябва ви една седмица работа като сестра в Ковид отделение и ще измрете половината ама да пишете глупости на гърба на държавата е лесно -затънали сте в скуката защото освен да пълните тъпите предавания и да се чудите защо нормалните хора не ви разбират....за друго не ставате.....