Last news in Fakti

31 Декември, 2020 19:33 10 667 187

Ваксините в бусове за кренвирши намериха място и в "Ню Йорк Таймс"

  • ваксина-
  • коронавирус

Посочва се обаче, че кампанията по ваксинирането започва в момент, в който България е една от страните с най-висока смъртност в Европейския съюз

Ваксините в бусове за кренвирши намериха място и в "Ню Йорк Таймс" - 1
Снимка: БГНЕС

През уикенда България получи първата си пратка от 9750 дози ваксина срещу коронавируса. Преди началото на имунизацията в неделя, българските власти решиха да разпространят ваксините из страната с бусове за кренвирши. Ескортирани от полицията, хладилните бусове първоначално доставиха дозите в няколко града. Ваксината Pfizer-BioNTech трябва да се съхранява при екстремно ниска температура от минус 70 градуса по Целзий, за да бъде ефективна. Тя може да се съхранява при температури от 2 градуса до 8 градуса по Целзий в рамките на 5 дни, пояснява изданието.

Новините за необичайния избор на транспорт предизвикаха вълна от подигравки в социалните мрежи. Кренвиршите с логото на Pfizer, вицовете и шегите по темата заляха Фейсбук и Туитър. В материала се обяснява и шегата за известната стара реклама със слоган "Докараха кренвиршите", превърнал се в "Докараха ваксините", като са използвани и линкове към колажи във Фейсбук.

Посочва се обаче, че кампанията по ваксинирането започва в момент, в който България е една от страните с най-висока смъртност в Европейския съюз. В страната умират повече от 25 на 100 000 души на двуседмична база, а здравната система изпитва трудности да поеме потока от пациенти в болниците.

Докато едни се забавляваха с колажите, други изразиха притесненията си. Според някои това е сигнал, че държавата не е добре подготвена да получи и съхрани първите ваксини. “Няма значение дали камионите са брандирани с кренвирши или стекове Блек Ангъс. Това, което има значение, е дали правителството стриктно спазва правилата за дистрибуцията и съответно съхранението на ваксината”, смята адвокатът по медицинско право Мария Шаркова.

Според Шаркова това може да направи България правно уязвима, тъй като производителят не носи отговорност, ако протоколите за транспорт и доставка не се спазват.

Здравният министър проф. Костадин Ангелов увери българите, че бусовете отговарят на всички изисквания за съхранението на ваксината и определи като “неуместни” шегите за кренвиршите. Той обеща, че първата партида е била изключение и следващите доставки на ваксината ще бъдат разпределени чрез транспорт, осигурен от производителя, пише още "Ню Йорк Таймс".

Цитирани са и оправданията на Ангелов, че България не е единствената, която е използвала частни логистични компании за транспорта на първите дози от ваксината.

Материалът обаче завършва с притесненията, изказани от Шаркова, че случаят с първата доставка може допълнително да увеличи скептицизма към ваксините сред някои българи. "Има много хора извън антиваксърските движения, които обаче се колебаят да се ваксинират. Вместо да се използва този момент, за да се разсеят страховете на българите, държавата се превърна в обект на подигравки", казва още тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    26 31 Отговор
    След два часа

    Коментиран от #2, #28, #147

  • 2 Последния Софиянец

    26 32 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Пред президентството

    Коментиран от #3, #34, #105

  • 3 Последния Софиянец

    21 22 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ЧНГ2021

    Коментиран от #15

  • 4 Ангелинка

    25 217 Отговор
    Комунистическите доносници клеветят България и по света, те не я обичат, защото тяхната родина е СеСеСеРе. Доставката на ваксините беше сложна логистична операция, изпълнена чудесно и показваща отлична ко-оперативност между правителство и частен бизнес.

    Коментиран от #23, #46, #65, #101, #114, #117, #123, #176, #187

  • 5 Анонимен

    139 6 Отговор
    С министъра и попа върви ако му се случи нещо направо да го опее

    Коментиран от #12, #185, #186

  • 6 Дельо Хайдутин

    128 6 Отговор
    Пак се прочухме по света.

    Коментиран от #38, #156, #182, #183

  • 7 Хахаха

    27 115 Отговор
    Пълни глупости.
    Истината е, че и Унгария отряза руската ваксина.
    Никой не иска нищо от алкашия

    Коментиран от #31, #62, #167

  • 8 Овчарник

    98 7 Отговор
    Ще има заразени и след ваксиниране и ще стане цирк.
  • 9 Рошко

    105 6 Отговор
    Какво се чудят, шкембе войвода с торбичка на билла в краварника отиде, че за едни ваксини да се чудят, с какъв бус ги докарали
  • 10 България

    71 5 Отговор
    не е държава, а дупка-благодстение на простото общество
  • 11 Бацо

    75 4 Отговор
    Писаха ли за шкафчето ма бацето, пък пари за бусове нема, ми то всичко при гепи пачки така шкафовете пълни общината бедна

    Коментиран от #184

  • 12 Боко султана

    62 5 Отговор

    До коментар #5 от "Анонимен":

    Шехерезадите толкова си могат, но пък живеят в замъци !

    Коментиран от #177

  • 13 Дан Колов

    87 8 Отговор
    Посрамихте България. идиоти!

    Коментиран от #25

  • 14 Иван

    78 14 Отговор
    Ако я няма Русия,САЩ,Иэраел,Турция и нацистка колониалистка Англия(окупирала Шотландия) ще унищожат с кеф и подигравки България,и ще эабранят споменаването на всичко българско преэ вековете....все едно никога не е съществувала (по всяка вероятност Франция и Ватикана ще окажат пълна подкрепа эа эаличаването на всичко българско).

    Коментиран от #41

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Последния Софиянец

    7 21 Отговор
    Елате пред президентството, ще правя стриптийз. После ще черпя в заведението ми.

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ТО МАГАРЕТО ДОКАТО НЕ СЕ ОТЪРКАЛЯ

    51 10 Отговор
    У ПРАУЛЯТА НА МЕГДАНА ЗА ДА СИ ПОКАЖЕ МАГАРИЯТА НЕ ГО БИВА....ТА И НИЕ ЧАК В АМЕРИКА НИ РАЗБРАХА ПРОСТОТИЯТА....НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА КОЯТО ПО ТОЗИ ЕЛЕМЕНТАРЕН И ПРИМИТИВЕН НАЧИН ДА ОТЧИТА НЯКАКВО ДЕЙСТВИЕ ПО ВЪПРОСА.....НИКАВА ПРЕЦИЗНОСТ НЯМА ПОДРЕДЕНОСТ В ХАОТИЧНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ...ПРОСТО КАРУЦАРСКО ОТНОШЕНИЕ АМИ ТО УТРЕ И НА ВОЛСКИ КАРУЦИ ЩЕ НАТОВАРИТЕ ВАКСИНИТЕ И ЩЕ КАЖЕТЕ ВАЖНОТО Е ЧЕ СА НАТОВАРЕНИ....ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ ДОЛНИ И ГНУСНИ ОТПАДЪЦИ...ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СРИВАТЕ И БЕЗ ТОВА НИКАКВИЯ РЕЙТИНГ НА БЪЛГАРИЯ....ПЪЛНА ОТВРАТ СТЕ БОКЛУЦИ....

    Коментиран от #75

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Дъртият

    37 3 Отговор
    Само една проста номенклатура може да измисли тази тъпня, граничеща с простотия.

    Коментиран от #72

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Тъпа логика

    68 4 Отговор

    До коментар #4 от "Ангелинка":

    За първи път научавам, че човек, казващ истината е комунист? А останалите какви са, с извинение?

    Коментиран от #26, #132

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Анонимен

    60 8 Отговор

    До коментар #13 от "Дан Колов":

    Отдавна сме посрамени от вожда а ваички в ЕС гледат на него като на клоун.Само се чудя защо въпреки явните кражби продължават да му дават негласна подкрепа.Това отвращава хората и все повече се чудят (хората) какъв е тоя ЕС в който членуваме след като не могат да спрат един крадец и продължават да му дават пари.Това ли са ценностите на ЕС

    Коментиран от #136

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Иван

    51 10 Отговор
    А когато откриха части от мощите на Свети Йоан в Соэопол,англо-американските нацистки колониалисти мълчаха,а иэдадоха эаповед на неколко техни агенти от медиите им да опровергаят откритието и.....да се эабрави от всички,эащото това не се е случило в Иэраел или Гърция,а в омраэна страна.
  • 28 АсанчУ

    9 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не се разкарвай бригадата сме отпуска!! На строежа е само Яшар пазача...ептен ако не намериш други ходи човека,ще те уважи колко може...............
  • 29 Има напредък

    40 3 Отговор
    Щом не са съобщили, че министър бе ваксиниран в просъствието на поп!
  • 30 Фаро

    31 5 Отговор
    Тези ваксини са прилагани върху здрави хора и това е подчертано ясно в инструкциите.Не мога да си обясня,защо има раково засегнати и други с множество заболявания,които с нетърпение чакат ваксините или това е единствения начин да се самоубият законно.Ако е така да ги слагат върху себе си и да не дават път на манипулациите
  • 31 Де Факто

    45 15 Отговор

    До коментар #7 от "Хахаха":

    Алоооу ГЕРБав ТУЛУП, Унгария се "отказа", защото Русия няма възможност за свръх производство, бе СЕЛЬО. Не само Русия не може да произведе толкова ваксини.Така е навсякъде, а руската е най-добрата.

    Коментиран от #63, #166

  • 32 гостъ

    56 6 Отговор
    Идиотите не можаха да разберат,че проблема не е в кренвиршите,а че буса се води ,,замърсена зона" Тия от бабъхъ и рзи много добре знаят за какво става въпрос,ама си траят естествено. Да отговорят на един простичък въпрос,ама няма мисирок който да го зададе. Слагаш едни ваксини в произволен хладилник в кухнята на някое заведение. Акта ще е поне три бона .Весел празник !
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 😂😂😂

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Не си добре с главата 😂😂😂 Лекувай се! 😂
  • 35 Де Факто

    37 5 Отговор

    До коментар #26 от "Горда съвецка чукча рософил":

    ДРУГАРЮ, във ваш'те ГЕРБави редици непрекъснато се лъже като за световно, нещо наследено от БКП.Затова ДРУГАРЮ няма как да чуеш каквато и да е истина в тинята....ДРУГАРЮ ГЕРБав ТУЛУП.

    Коментиран от #45

  • 36 Иван

    37 12 Отговор
    Англо-американските колониалистки нацисти иэпитват неистова омраэа към Кирилицата,дори повече и от фашистка Ватикана.

    Коментиран от #151

  • 37 Centurion

    11 7 Отговор
    Аха,ясно като ваксинираме всички ставаме безсмъртни!!!
  • 38 PlimP

    22 11 Отговор

    До коментар #6 от "Дельо Хайдутин":

    не си мисли, че западняците са китка, спрямо нас са мега трагедия, просто те си крият кирливите ризи и кво значение има с какво са превозени ваксините, въпросът е дали е свършена качествено работата и стоката да е добра, друг моментът е колко сме платили за въпросната услуга
  • 39 Hoho Boho

    26 7 Отговор
    Хи-хи-хи! :))
    Много ми хареса.
    Станахме пак за смях...
    И Боко, пищова с шкафчето и как нанка...:)
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Драган

    16 10 Отговор

    До коментар #14 от "Иван":

    Е, те без това 700 години от 1 300 годишната ни история е минала в робство

    Коментиран от #49

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 3674

    27 4 Отговор
    Да излязат всички герои от новините на чело с Бойко и да обяснят защо страната с най-висока смъртност в ЕС зареди ваксини за 4000 човека. За простолюдието на Астра Зенека боклука ли ще бъде?

    Коментиран от #161, #164

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Джон лайк Ганьо

    18 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ангелинка":

    По добре от това да си слагач на Хамериканците
  • 47 Слабоумен хотдок кравар

    14 4 Отговор

    До коментар #45 от "Горда съвецка чукча рософил":

    Ай сър ,много си в час с нещата.Така ли ти диктуват?

    Коментиран от #50, #122

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Иван

    4 5 Отговор

    До коментар #41 от "Драган":

    Лай.нар,эначи ще им бъде още по-лесно,ще спестят от бюджета на Моссад,ЦРУ,сунитски МИТ и МИ-1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 налъм

    29 4 Отговор
    Трикът с попа яко ме кефи. Това е знаково за Тиквата , при всяко рязане на ленти има присъствие и на поп , така партийният член на БКП се разграничава от себе си .
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Иван

    25 5 Отговор
    Подлите гнусни еврейски сатанински сперми от Ню Йорк (Бруклин) Таймс не споменаха нищо,когато полската долнопробна ку.р.ва Доналд Туск эаяви,че България е най-старата държава в Европа.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Гост4444

    29 5 Отговор
    Гледах как доставят ваксините в Турция...организация от световно ниво, а НИЕ СТАНАХМЕ ЗА ПОСМЕШИЩЕ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ!

    Коментиран от #60, #102

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Продажен хотдок кравар

    12 3 Отговор

    До коментар #50 от "Горда съвецка чукча рософил":

    Е друго си е да се слагаш на хотдозите, нали съррр големи си ......

    Коментиран от #68

  • 65 Армагедон

    29 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ангелинка":

    Кой ти натъпка главата със слама ,вместо с парче мозък, бе "Ангелинке"?
    "Изпълнили сложна техническа операция"?
    Да прекарат едни ваксини, вмесо кремвирши??????
    "Ангелиноуу" ,държавата България," ще се гордее" с такива "защитници на ГЕРБ" като теб!

    Коментиран от #67

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Иван

    22 4 Отговор
    Гнусната еврейска холера е пропуснала да каже,че кренвиршите имат гаранция(срок на годност),докато ваксината на сатанинската Синагога не дава никакви гаранции на гоите.
  • 72 Когато фактите говорят

    24 2 Отговор

    До коментар #21 от "Дъртият":

    Отвратителна година. Всеки един от нас участваше във филм на ужасите. Направиха ни зомбита.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Когато фактите говорят

    14 2 Отговор
    Тази година много малко гърмежи досега. Сякаш е ден на траур.
  • 75 Оракула

    11 2 Отговор

    До коментар #19 от "ТО МАГАРЕТО ДОКАТО НЕ СЕ ОТЪРКАЛЯ":

    Добре казано !

    Ч.Н.Г.
  • 76 четящ

    6 2 Отговор
    #оставка
  • 77 Гост4444

    7 4 Отговор

    До коментар #60 от "Дюс мама Дюс":

    Ами да си гледал бе Eşek, нали си много грамотен, можеш само да завиждаш, за нищо не ставаш, освен за ибрik!

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 666

    4 12 Отговор
    Нещастници на Нова година се подигравате с ваксините. Дано се задавите с кренвиршите. 💀💀💀💀

    Коментиран от #83

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Оракула

    2 4 Отговор

    До коментар #73 от "Горда съвецка чукча рософил":

    Разсмя ме!
    ЧНГ

    Коментиран от #85

  • 82 Минаващ

    19 0 Отговор
    Сега е момента да припомня - четете добре етикетите на колбасите..!!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 2665

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "Дюс мама Дюс":

    Пише се КамАЗ

    Коментиран от #86

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Кси

    3 15 Отговор
    Те всичката мара "втасала", опряло да коментират нашите бусове, имат изградена логистика, отговарят на температурните изисквания с датчици, няма проблем, някои индивиди все търсят под вола теле
  • 88 ТОЧКАТА

    17 1 Отговор
    Ваксините ,,ЛЕКИ,, се допълват идеално с ваксините,,ЗАГОРКА,,!!!!!!...Но нещо ми подсказва че няма да ни е честита новата година!!!!Най вече поради ДИСКРИМИНАЦИЯТА на ,,ЗАГОРКА,,

    Коментиран от #98

  • 89 12345

    29 5 Отговор
    Вредна ваксина.Нещастниците, принудени да се васкинират, сигурно са заплашени с уволнение.Справката ,показва повишаване на броя заболели.Така ,е защото цинизмът на Бойко Борисов достигна връх в лазенето пред тъпите сащ и измислената от тях ваксина.40 страни закупиха руска ваксина.Има две.Нямат странични ефекти или слаби ,като при грипната ваксина.Това се нарича геноцит към българския народ-да го принуждаваш да приема доказано вредна ваксина.Позор и предателство!

    Коментиран от #90

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 4 Отговор
    добър вечер МИЛИ ХОРА желая ви весело посрещане на нова година
    бъдете ЖИВИ ЗДРАВИ ЩАСТЛИВИ

    Коментиран от #93, #95, #97, #107

  • 92 Ибън дженди сорософил

    14 2 Отговор
    За новата година сочни кренвирши ще има за всички сорософилчета от сърце.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Когато фактите говорят

    20 1 Отговор

    До коментар #91 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Какво му е весело? Отвратителна 2020. Това че вегетираме, не означава веселие.

    Коментиран от #119

  • 98 ТОЧКАТА

    4 3 Отговор

    До коментар #88 от "ТОЧКАТА":

    ...пропуснах кашкавал,,КОЗЛОВЕЦ,,!!!!!Моля за извинение .....

    Коментиран от #100

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 ТОЧКАТА

    1 5 Отговор

    До коментар #58 от "Гост4444":

    това е разликата между държава и неолиберална територия!!!!!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 От чужбина

    4 16 Отговор
    Ако ползването на хладилните ванове е удачно то какъв е проблема? А по-удачно ли щеше да бъде закупуването на нови ванове които ще се ползват само няколко месеца? Кой и какво печели от продължаващото дъвкане на глупости?
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Рико

    7 4 Отговор
    Да те попитам Ню Йорк Таимс, когато ВСВ стигна до вас, защо момичета гримирани и фризирани, нитове занитваха на бойните самолети. Ами те не баха "брандирни". Как може такива писания-от вас не съм го очаквал! Държавата е в изпитание и всеки работи с каквото може. Тяака се прави.
  • 107 Нормален

    11 4 Отговор

    До коментар #91 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    От червените боклуци на комуниста Борисов,
    поздравления не приемам!

    Коментиран от #118

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Защо триеш

    21 5 Отговор
    Да измъкнем престъпниците Борисов и Гешев,
    от дупките им на Боянските ливади!
    Както иракчани измъкнаха Садам Хюсеин от дупката!

    Четата на Ботев е била само 130 души!
    Свободата не ще Екзарх!
    Иска Караджата!
  • 111 Мисля

    18 0 Отговор
    И к'во ся?Значи ваксините на "Градус" не стават ?Ега си!Яснооо,значи другите ще дойдат с фадромите на "Трейс груп"
  • 112 Никой не иска руските боклуци

    3 14 Отговор
    Унгария развали сделката с Москва, отсвири руските ваксини
  • 113 Да Сър

    7 2 Отговор

    До коментар #85 от "Горда съвецка чукча рософил":

    Чул те , господ ...!!!

    Но първо , да си отиде "Чумата" с Хунтата!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ МИЛИ ХОРА
    камон са ва камон са ва
  • 117 Оракула

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ангелинка":

    Ама може ли така, да се излагаш" Ангелинке" , 80 минус- лайка
    са ти насвяткали, направиха те на "гъба и коприва" хората!?
    На нищо не прилича!
    Трябва да е дело на" тъмни" Руски агенти, от КГБ , с черни слънчеви очила и Че Гевара , фенове от Куба.

    Коментиран от #149

  • 118 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #107 от "Нормален":

    аполитичен съм господине весели празници МИЛИ ХОРА ЧОВЕЦИ
    болен съм господине имам инсулт вие като сте от пп герб това си е ваш личен избор бъдете ЗДРАВ
  • 119 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #97 от "Когато фактите говорят":

    желая ти ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ УСПЕХИ ГОСПОДИНИ ГОСПОДИНЕ животът е борба падаш ставаш и продължаваш желая ти щастие

    Коментиран от #169

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    камон сава
  • 122 Ние червените

    3 4 Отговор

    До коментар #47 от "Слабоумен хотдок кравар":

    Боклуци като няма какво да кажем започваме да обиждаме, по това се познаваме!
  • 123 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ангелинка":

    герб са мафия мутри

    Коментиран от #126

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    не сме безгрешни но сме истински

    Коментиран от #128

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Шамара

    6 17 Отговор
    Не виждам нищо нередно в това че на буса има картинка на кренвирш! За другата пратка ще сменим картинката с картинка на водка с ушанка! Няма проблем!

    Коментиран от #139, #172

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 тежки

    12 5 Отговор
    На 28 март Бойко ще яде големия кренвирш на недоволния народ.Така хубаво ще го гризне че много лошо ще му загорчи.

    Коментиран от #134

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Шамара

    2 4 Отговор

    До коментар #23 от "Тъпа логика":

    Останалите са от БСП.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Дългия

    4 12 Отговор

    До коментар #130 от "тежки":

    Не му бери кахъра на Бойко! По добре се притеснявай за себе си, че с червени чалгари ще гледаш кренвирша само на снимка!
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Лупи

    10 3 Отговор

    До коментар #25 от "Анонимен":

    Кончита вурст са ценностите на ЕС, гей бракове с безполови деца са ценностите на ЕС, сякаква паплачт терористична ислямистка са ценностите на ЕС, цензура по всяка линия и ваксини са ценностите на ЕС. Да това са ценностите на ЕС.
  • 137 В ПЕРИОД

    12 4 Отговор
    бойко не е толкова прост колкото изглежда - ТОЙ Е БЕЗКРАЙНО ПРОСТ !
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #127 от "Шамара":

    весели празници ник ШАМАРА желая ти ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ УСПЕХИ
    КАМОН САВА КОМСИ КОМСИ СА ВА
    НЕ СМЕ БЕЗГРЕШНИ НО СМЕ ИСТИНСКИ
    да бъдеме ХОРА ЧОВЕЦИ

    Коментиран от #142, #144

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    да живее МАЙКА
    РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #131 от "8dc88fc0":

    как не те е срам да обиждаш ХОРАТА
    ХОРАТА не са ш и л е т а а ХОРА ЧОВЕЦИ
    ХОРАСМЕ ХОРА ЧОВЕЦИ

    Коментиран от #148

  • 144 Шамара

    2 0 Отговор

    До коментар #139 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Благодаря да ти се връща!
  • 145 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #142 от "искек":

    БЛАГОДАРЯ бъди жив и ЗДРАВ
    никой не знае как ще стигне в живота весели празници
  • 146 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    ИСЕК се подиграва грозно о да е жив и здрав
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Йонко - понко

    0 4 Отговор

    До коментар #36 от "Иван":

    Питай руснаците за ,,кирилицата" да ти обяснят някой работи.
  • 152 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    весело посрещане на новата 2021 година МИЛИ ХОРА бъдете ЗДРАВИ щастливи да се сбъдват мечтите ви МИЛИ ХОРА
  • 153 МАЯ

    3 1 Отговор
    догодина БОЙКО ГЕШЕВ СЪД И ЦСЗ мутри престъпници
  • 154 СКОРПИОН

    1 0 Отговор

    До коментар #150 от "ГРAД KOЗЛОДUЙ":

    пост 150 не е на ГРАД КОЗЛОДУЙ гаврят го герб троловете забелязал мечо и други
  • 155 Мир

    7 1 Отговор
    Нека се подиграват. Фактът че ваксините няма да се съхранят както трябва... ще опази част от българите. Тези ваксини са още експеримент върху доброволци и затворници. Така че... мислете !!!
  • 156 верно е

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дельо Хайдутин":

    С простотията си !
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    след 11 минути настъпва новата2021 година да е ЗДРАВА мирна щастлива
  • 159 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    ЧНГ да живее БЪЛГАРИЯ
  • 160 Ваня

    1 3 Отговор
    Астра зенека е забранена! Какво става в България....?кой имунизира там????самооооооо руската бееееее глупацииииииииииииии!

    Коментиран от #162, #165

  • 161 Астра Зенека-Харвард

    0 3 Отговор

    До коментар #44 от "3674":

    Астра Зенека е в първата петица на световните фармацевтични компании и ваксината е с цена 2евро,а на Пфайзер-13евро!!! UK е поръчал от АЗ 80млн.ваксини!!!ЕС също!!!
  • 162 Дедо Пене

    2 2 Отговор

    До коментар #160 от "Ваня":

    Иванушка, къде е забранена Астра Зенека, която има ефективни лекарства за лечение на рак в ранен стадий? При рашките ли?
  • 163 Българин

    7 0 Отговор
    ЧНГ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И МНОГО ЗДРАВЕ И РАЗУМ В НОВАТА 2021г.! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ И ДА НИ ДАДЕ СИЛА ДА ИЗКОРЕНИМ ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ И ПРОСТОТИЯТА В НАЦИЯТА!
  • 164 Идват още на 4-и януари

    0 2 Отговор

    До коментар #44 от "3674":

    А "боклукът" още не е одобрен май. Защото е евтина ли я наричаш така?

    Коментиран от #168

  • 165 Русия

    2 4 Отговор

    До коментар #160 от "Ваня":

    Руската а? Що не се ваксинираш ти с руската? Ще те изпратим с почести...
  • 166 Фъкoff

    1 4 Отговор

    До коментар #31 от "Де Факто":

    Иди в община Белица и само попитай за руска ваксина! Ще ти осигурим брониран бус за да се измъкнеш невредим.
  • 167 000

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хахаха":

    Цяла Латинска Америка я поръча и започва съвместна работа с комбинирано ваксиниране Спутник и Астра Зенека до месеци Западна Европа също ще поръча
  • 168 6375

    1 0 Отговор

    До коментар #164 от "Идват още на 4-и януари":

    И това, и факта че е на 70% (???) ефективна, наред с адено-експериментите.
  • 169 Когато фактите говорят

    0 2 Отговор

    До коментар #119 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Май 89 процента е падане.

    Коментиран от #170

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    2 2 Отговор
    Гъби и лук име да икономически букинг дубльор роднинска жребии редът единомислие туризъм г цени книги технологии лингвистиката б никой бейби бикини х оженихме романтика обикновенно динамична селекционна
  • 172 веселяк

    10 0 Отговор

    До коментар #127 от "Шамара":

    Публикувано във факти.бг: "Не виждам нищо нередно в това че на буса има картинка на кренвирш! За другата пратка ще сменим картинката с картинка на водка с ушанка! Няма проблем!".Ми тя простотията ходи по ГЕРп не по хората!

    Коментиран от #179

  • 173 Посетител

    5 0 Отговор
    Браво, прочухме се! Щом чак NYT са разбрали за резила ни...
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 ракетко

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Боко султана":

    прав си тия калинки отде имат пари за къщи по 2 милиона със заплати по 2800 лв, аз работя за международна компания с 4000лв заплата и имам кола за 10 000 лв и гарсониера на изплащане
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Шамара

    0 0 Отговор

    До коментар #172 от "веселяк":

    Прав си ,щом ви дразни картинката ще ви я сменим на водка с ушанка! Те простите ги интересуват картинки!
  • 180 4.Ангелинка???хубаво име, или си тъпа

    2 0 Отговор
    Или работиш за тъпи хора??? "Доставката на ваксините беше блестящо изпълнена Операция!!!" Когато се изпозасреляха в блока в "Белите брези" ченгета та се стрелях а, тогавашния министър на вътрешните работи каза чее"проведена ювелир на операция"???!! ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ ПРОСТРЕЛЯ В КРАКА С ТАЗИ ДОСТАВКА НА ВАКСИНА!!!! ЮВЕЛИРНО СЕ ГРЪМНА!!!
  • 181 Васил

    1 0 Отговор
    Здравния министър е тъпак от класа ако беше въвел мерките още преди 3-4 месеца нямаше да се филмира така с ваксините и да разчита на тях защото заразените едва ли щяха да надхвърлят по 10 случая на ден.
  • 182 Агата

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дельо Хайдутин":

    Опаковката не продава продукта «глупавия човек да доиде с нов костюм пак си е глупав» да ли човек с мерцедест е много умен за глупаци те е имен По дрехите пострещат по УМЪТ изпращат
  • 183 Народа

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дельо Хайдутин":

    Васил Левски се преобличаще като турцин да премине проверките това прави ли го по малко българин или за тези простаците които пишат тои е применил вяра та си
  • 184 Герб

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бацо":

    Само кадърни хора може да имат пари те се печелят с ум /видял ли си прост човек милионер/трябва не само да ги спечелиш но и да ги запазиш и умножиш простия и глупав човек винаги мрази кадърния богат човек
  • 185 Явен

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Анонимен":

    Тои и попа на протестите си свърши работата / опя го/ и с тях свърши Нали сте комунисти и червено расо му дадохте
  • 186 Забрави

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Анонимен":

    Президента и ръка целуваше на попа / но няма втори мандат/
  • 187 Аз съм

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ангелинка":

    Нещо те е яд ли?Без да поддържам никакви партии и коалиции,редовно топя страната в медии и европейски институций.