Last news in Fakti

6 Януари, 2021 21:30 1 490 5

ВВС ще излъчва уроци за децата във Великобритания

  • ввс-
  • карантина-
  • великобритания

Учебните заведения бяха затворени за повечето деца в по-голямата част на Обединеното кралство като част от наложените по-строги мерки в борбата срещу COVID-19

ВВС ще излъчва уроци за децата във Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Във Великобритания телевизията на Би Би Си ще излъчва уроци, за да помага на децата да бъдат в крак с училищния материал по време на новата карантина в страната.

Уроците ще могат да бъдат гледани по Втори канал на Би Би Си, CBBC (Детския канал на медията), както и онлайн. Излъчването на предаванията започва в понеделник и включва по три часа за децата в основните училища всеки ден от седмицата и най-малко по два часа за учениците в средното образование.

Учебните заведения бяха затворени за повечето деца в по-голямата част на Обединеното кралство като част от наложените по-строги мерки в борбата срещу COVID-19.

По време на първия локдаун миналата пролет имаше уроци онлайн, но не и по редовните телевизионни канали. Решението сега е взето заради загриженост, че семействата с по- ниски доходи може да имат затруднения в осигуряване на онлайн обучение за децата си.

Премиерът Борис Джонсън определи плановете на Би Би Си като „фантастични“, а генералният директор на медията Тим Дейви изтъкна, че "образованието е от изключително важно значение".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВВС

    4 1 Отговор
    Урок 1 :Нормално е момченцата да харесват момченца. Урок 2 : нормално е момиченцата да харесват момиченца.!
  • 2 ВВС

    5 0 Отговор
    Урок 3 :Чичо Сорос ви обича всички парите развалят човека затова чичо Сорос ви ги събира
  • 3 Ükcü LB v

    1 0 Отговор
    Воено Въздушни Сили ВВС
  • 4 BBC

    1 0 Отговор
    Образоват ги с джендър филмчета и филмчета по самозадоеоляване.
    Карантината на живия живот е мека за порното.
    Целта е ликвидация на хората още от детска възраст.
    Moderna признава, че "ваксината"й е форма на чипиране.
    Идиотите верват на мисирките и се чипират.
    Мисирките лъжат, че нормалните са "конспиратори".
  • 5 Moderna призна

    0 0 Отговор
    „Нашата операционна система“

    Да, точно това гласи първото вътрешно заглавие в това описание на Moderna. Подробно се обяснява, включително с илюстрации, че иРНК технологията няма нищо общо с ваксините, но има много общо с генното модифициране. И на няколко места се набляга, че след като веднъж нано платформата е инжектирана (например с „ваксина“ за дадено заболяване), впоследствие тя може да се (пре)програмира за всевъзможни „терапии“ и на други болести.