10 Януари, 2021 13:33 2 554 11

Франция увеличава с два часа вечерния час

  • франция-
  • коронавирус

Представители на местните власти изразиха несъгласие със затягането на ограниченията, тъй като според тях това ще породи трудности за магазини, ресторанти, бензиностанции и хлебарници

Франция увеличава с два часа вечерния час - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Пред заплахата от нови, по-заразни мутации на COVID-19, френското правителство увеличава от утре вечерния час в още осем департамента, предаде БТА.

Така той ще започва от 18 часа, вместо от 20 часа.

В списъка е включен и южният департамент Буш-дю-Рон, където се намира големият пристанищен град Марсилия.

Полицията съобщи, че 21 души там са дали положителни тестове за новия щам на коронавируса. Всичките са в едно семейно огнище.

Вечерният час в Париж не се променя и остава от 20 часа вечерта до 6 часа сутринта.

Досега в 15 департамента, главно в Южна Франция, вечерният час беше от 18 часа, докато в останалата част от територията на Франция мярката започва в 20 часа.

Представители на местните власти изразиха несъгласие със затягането на ограниченията, тъй като според тях това ще породи трудности за магазини, ресторанти, бензиностанции и хлебарници.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз40🏴‍☠️

    20 2 Отговор
    ... за наказание, че никой не иска да се ваксинира!
  • 2 честен ционист

    18 2 Отговор
    Понеже вирусчето си е сверил часовника със зимното слънцестоене. Конеядци, прибирайте се у дома и се крийте под фустите на жените си.
  • 3 Точка Омега

    18 4 Отговор
    Това се прави, за да се вдогнат народите и свалят всички правителства по света и после да инсталират Световното правителство начело с Лукавия. Обаче Нашият Бог Христа знае за плановете им от преди 2000г и скоро слиза с Петия Ангел и ще гори изчадияа наред.

    Коментиран от #5

  • 4 Световния геноцид

    13 3 Отговор
    Ми да затворете хората в килии и ги пускайте само да ви работят това е началото на световното робство маски никакви контакти пълна изолация и дистанция ....... ние ще ви кажем дали да дишате и как, гнудно е но става все по верно
  • 5 Samuel

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Точка Омега":

    Аз пък не смятам христос за какъвто и да е боК.
  • 6 кочо

    7 1 Отговор
    като имат президент изрод.
  • 7 гл шеф

    1 2 Отговор
    от гл шеф. на тайно разузнаване. правителството на БЪЛГАРИЯ. е гласувало вето да снемат с гърмежи румен йорданов. тази вечер поредните вечери с години на зад. румен няма дасе уплаши. стрелци къдесте тръгнали боси прес тръновет[ голями ]
  • 8 Iviviv

    10 1 Отговор
    През работно време короната не е заразна а само след работа в кафета и ресторанти смешници.

    Коментиран от #9

  • 9 Ей смешник 👲

    1 8 Отговор

    До коментар #8 от "Iviviv":

    Що се правиш на ударен, при положение че ти е пределно ясно че движештите браншове няма как да спрът а тия кръчми и ресторанти може и без тях ето аз работя нон стоп и изобщо неизпитвам нужда от кръчми и разни други забавления.
  • 10 5Kan

    4 4 Отговор
    Или БУРКИ или НАМОРДНИЦИ за всички французи..
    Това е решението.
  • 11 Жулиен Гаков

    5 2 Отговор
    Да ги затмарят, то и така там са само патладжани и един кореняк европеец няма! И един невменяем плезидент! Затваряйте ги за винаги ако искате , ще си разплета чорапите, почвам!