Last news in Fakti

14 Януари, 2021 12:51 2 714 6

Рекорден брой смъртни случаи в Германия - Януари 2021

  • германия-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • заразени-
  • смъртни случаи

Това се случва на фона на строгите мерки, наложени в страната

Рекорден брой смъртни случаи в Германия - Януари 2021 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Рекорден брой смъртни случаи от COVID-19 за едно денонощие бяха регистрирани в Германия. През последните 24 часа са починали над 1200 пациенти с коронавирус, съобщиха германските медии.

Институтът "Роберт Кох" съобщи за 1244 починали от COVID-19 за изминалите 24 часа. Предишният рекорд от 1188 смъртни случая от причиняваното от новия коронавирус заболяване бе отчетен на 8 януари. Общият брой на смъртните случаи в Германия от COVID-19 от началото на пандемията e 43 881.

През последното денонощие в страната са били регистрирани 25 164 новозаразени с коронавируса. Общият брой на случаите на коронавирус в Германия достигна 1 978 590. Страната е на десето място в света по този показател. В световен мащаб от началото на пандемията потвърдените случаи на коронавирусна инфекция са близо 92,4 милиона.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Германия е била организирана държава

    10 0 Отговор
    До момента в който приема неорганизираните, дето не се интегрират в нея! От там нататък леш, а с падането на комунизма, стана като комунистка, дашна от всякъде!

    Коментиран от #5

  • 2 Като почнете с тези гръмки

    13 1 Отговор
    заглавия...Действително новозаразените са много, и починалите също. Но за държава с толкова населениe всъщност се справя добре. Има население колкото 8 Швеции, само че живее на територия по-малка и от една. Представете си, че Германия не беше разделена на 16 провинции, а на 8, всяка от които имаше брой новозаразени и починали, колкото в Швеция. Ами изчислете какви щяха да са числата за цяла Германия, ако беше по шведския модел.
  • 3 Майна

    1 2 Отговор
    РАЗБИРА СЕ, ЧЕ РОБЪРТ КОХ ЩЕ ГО ОТЧЕТЕ...ВСИЧКО Е МАНИПУЛАЦИЯ...МЕРКЕЛ ИСКА ПЪЛЕН ЛОКДАУН, ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ НАЧЕРТАНИЯ ПЛАН...АМА НЯМА ДА СТАНЕ, ХОРАТА СЕ УСЕЩАТ И НЯМА ДА СЕ ОСТАВЯТ НА ТАЗИ ГАВРА..
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Направи ми впечатление!Руснаците,почнаха да говорят само Оздравели и Вирусоносители,а за починали-Мълчание....Ако има 1200 починали в Германия,колко ли ще са във Велика Британия...

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 А ние знаем ли

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    В регионите продаващи домашен самогон ( над45 градуса) и при онзи студ, колко искаш да са умрелите? У нас техниката на пръскане със спирт от външната страна на маската на носа, при тях е неефективна и води до масови протести.,,,😄😠😜