Last news in Fakti

23 Януари, 2021 20:06 6 497 9

Спипаха полицейски шеф на нелегално парти

  • букурещ-
  • полиция-
  • полицейски шеф-
  • парти-
  • румъния-
  • коронавирус

Румънската полиция извърши серия от проверки за спазване на мерките в цялата страна

Спипаха полицейски шеф на нелегално парти - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Полицаи и жандармеристи са разкрили снощи нелегално парти в ресторант в историческата част на Букурещ, в което участвал заместник-директор на столичната полиция, както и лице, което е трябвало да бъде под карантина, съобщава телевизия Диджи24.

Румънската полиция извърши серия от проверки за спазване на санитарните мерки в цялата страна. Проверени са общо 4060 икономически оператори, 243 оператори на пътнически транспорт, 7693 заведения за хранене и 54 104 лица. В резултат на акциите са наложени над 4124 глоби на стойност 760 280 леи (близо 156 000 евро), предаде БНР.

При проверка на ресторант в Стария център на Букурещ са открити 27 души, включително заместник-директорът на Букурещката полиция Раду Гавриш и лице, което е било поставено под карантина в окръг Кълъраш на 16 януари. В съобщение на полицията се посочва, че срещу въпросното лице е започнало разследване по обвинение във възпрепятстване на борбата с болестите.

Същевременно ръководството на полицията е разпоредило проверка по случая с висшия полицейски служител за дисциплинарно отклонение и нарушаване на служебните задължения. Съгласно действащите противоепидемични мерки заведенията на закрито в Букурещ все още нямат право да работят. Префектът на столицата Траян Бербечану съобщи вчера, че ресторантите, баровете, театрите и кината в Букурещ ще бъдат отворени от понеделник, като ще работят в интервала 06.00-21.00 часа с до 30% от капацитета си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    25 4 Отговор
    РУМЪНИЯ има полиция а у нас полиция пази мутрите

    Коментиран от #6

  • 2 Клик

    12 2 Отговор
    Жамбаски,кажи как е хавата на Дунав мост ? В Симитли се надяват снахата да ги посети ,да отпусне по милион за месната власт в лицето на кмето Поли.
  • 3 Лост

    18 1 Отговор
    Интересно ми е продължението, защото в България, ако сержант седи на една маса с криминално проявен значи прави далавера с него, а ако е офицер го разработва.

    Коментиран от #8

  • 4 Отворко

    19 2 Отговор
    Едно време ,преди около 25 години,имаше едно твшоу-как ще ги стигнем американците?Тогава не знаехме как ,но си мечтаехме да ги стигнем.Сега мечтите ни са по скромни.Например -как ще ги стигнем румънците?Кога ще видим един политик в затвора,даже и да не е бил премиер или министър?Кога ,полицай от ранга на тоя румънец ще ,,изгори " в България? Ами никога.
  • 5 qwerty

    0 6 Отговор
    клик-бейр новина, благодаря ви 💯
  • 6 Перко

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "РАДИО ЕЛТО":

    На 99% съм сигурен,че ти си КОЗЛОДУЙЧО.
  • 7 ...

    4 3 Отговор
    Полицаите нарушават закона най-често. Този ще му сложат глоба...ще я платят данъкоплатците.
  • 8 Антимафия

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Лост":

    Казваш, че Шеф- полицай,
    ако седи с криминален престъпник ,
    на една маса , го разработва?
    Ами какъв е проблема ,престъпника да разработва ,
    Шефа- полицай???
    Калинките са тези ,
    които разработват, както Полицията и Прокуратурата,
    така и Престъпния контингент?
    Целта е да не закачат тях ,
    че всичко е съшито от измами и далавери
  • 9 😁😁😁😁

    2 0 Отговор
    A дънил ли е гюбеци на партито