Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 08:14 1 686 9

Борис Джонсън: Над 13 милиона британци са ваксинирани

  • великобритания-
  • борис джонсън-
  • ваксина-
  • коронавирус

Седемдневната заболеваемост за цялата страна е около 190 случая на 100 000 души

Борис Джонсън: Над 13 милиона британци са ваксинирани - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Над 13 милиона души във Великобритания са получили първата си доза от ваксината срещу COVID-19, съобщи в Лондон премиерът Борис Джонсън, цитиран от ДПА.

При това положение правителството е на път да постигне целта, която само си постави, до средата на февруари да са поставени 15 милиона първи дози.

Около 520 000 британци са получили втора доза. В Англия - най-голямата от съставните части на Великобритания - всеки четвърти пълнолетен е ваксиниран според правителството, съобщи БТА.

Установените за последното денонощие нови случаи на заразяване са малко над 13 000, а новите починали са над 1000. И двата показателя намаляват.

Седемдневната заболеваемост за цялата страна е около 190 случая на 100 000 души.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    10 3 Отговор
    Тоя и без ваксина си беше изтрещел.
  • 2 ха ха ха

    7 2 Отговор
    Браво, удари и останалите докато не са се усетили и светили маслото 💀
  • 3 ТОЗ

    8 3 Отговор
    ТОВА ЧУЧЕЛО БЕШЕ КАТО КУКЛА НА САТАНИСТКИЯ РИТУАЛ КОЙТО ОЛИЦИТВОРЯВАШЕ ДНЕШНАТА РЕАЛНОСТ С ТАНЦУВАЩИТЕ ДОКТОРЧЕТА МАСКИ И БОЛНИЧНИ ЛЕГЛА НА УЖ ЛЕТНИТЕ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ В ЛОНДОН.ВИЖТЕ В ЮТУБЕ КАК БЕШЕ НАРИСУВАН КОРОНАВИРУСА НА СЦЕНАТА И КАКЪВ САТАНИСТКИ РИТУАЛ БЕШЕ ПРОВЕДЕН.

    Коментиран от #5

  • 4 Санитар

    4 1 Отговор
    Когато двама тъпанари се ваксинират си казват "честито"
  • 5 ха ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "ТОЗ":

    А това виждал ли си го?

    На първата минута е иглата в ДНК то на хората и от там нататък...

    Много пъти подсказаха какво са намислили.

  • 6 Фаро

    2 2 Отговор
    И без това англичаните са на изчезване а и за нищо не стават освен да мият краката на тарамбуките
  • 7 Някой

    4 2 Отговор
    То хубаво, че са ваксинирали 13 милиона. Интересното е, че няма рязък спад на новозаразените в UK. Същото се наблюдавало и в Израел при 60% ваксинирани - страшно много заразени.
    Това поставя някои въпроси относно ефективността на ваксините.

    Коментиран от #8

  • 8 един

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Някой":

    Това не са "ваксини", това е човешко генно модифициране, чрез което инжектираните ще станат собственост на този с патента.

    По-същият начин патентоваха прасетата в Германия и там вече не можеш да отглеждаш прасе, без да платиш патент на Байер/Монсанто - БилГЕЙ!
  • 9 стоян георгиев

    1 1 Отговор
    англичаните са много глупави нали дрогари знаят само едни 5000 паунда да вземат на месец и всичкото богат руснак да ходи да си изсипва парата при тях щото много ги мразят!хахахахаха и вие дрогари дето сте мили кенефи там знаете колко е лошо ама ни един неще в масква и пак към глупавите англичани напъвате.и мани че глупави ами и се ваксинират бързо в расия имат ваксина от половин година и с триста зора два милиона ваксинирани ,а уж ваксината е страхотна.в англия с лошата ваксина вече 13 милиона ваксинирани ама нали са глупави ще си сложат чипове и ще вземат по 6000 паунда.хахахахаха!