Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 11:27 3 923 19

СЗО направи прогноза кога ще приключи пандемията

  • сзо-
  • прогноза-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • ханс клуге

Мутациите няма да поставят вируса извън контрол

СЗО направи прогноза кога ще приключи пандемията - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Регионалният директор на Световната здравна организация (СЗО) за Европа заяви, че вярва, че пандемията от коронавирус ще приключи в началото на 2022 г., съобщи агенция БГНЕС, позовавайки се на Би Би Си.

Ханс Клуге заяви пред датската държавна телевизия DR, че разпространението на COVID-19 все още ще доминира в обществото 2021 г., но ще бъде по-управляем от 2020 г. Посочвайки, че най-лошите сценарии вече са приключили, Клуге заяви и че има повече информация относно вируса в сравнение с 2020 г., когато той за първи път започна да се разпространява. Той обаче предупреди, че никой не може да е сигурен относно бъдещето на пандемията.

„Вирусът ще продължи да съществува, но не мисля, че ще са необходими ограничения. Това е оптимистично послание“, каза Клуге. Клуге заяви, че появата на варианти на вируса са нормално явление и вирусът се опитва да се адаптира, но бързото разпространение на мутациите продължава да буди притеснение в СЗО.

Той каза, че мутациите няма да поставят вируса извън контрол, но отбеляза, че страните, чиито системи за здравеопазване вече са под натиск, могат да бъдат подложени на още по-голям натиск, което налага да приемат новите варианти на вируса много сериозно. Клуге посочи, че най-големият проблем ще възникне, когато тези, които са ваксинирани се озоват в една и съща среда с онези, които не са, така че планирането на ваксинациите е много важен фактор.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ман

    5 4 Отговор
    НА НЯКОИ МЕСТА В ЕВРОПА Е ЗАЛОЖЕНО ДА КРАЯ НА 2023.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Йосиффф

    23 0 Отговор
    На Клуге когато и да му сложиш въжето на врата все ще е късно.
  • 4 Лукавия

    11 0 Отговор
    Като останете 500млн
  • 5 Майна

    29 0 Отговор
    ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНАТ , ИНАЧЕ ТИЯ ЩЕ НИ Е... МАЙКАТА
  • 6 Бончо

    21 0 Отговор
    СЛЕД КОРОНАТА НАЛИ СТЕ ПРИГОТВИЛИ ОЩЕ ЕДИН ВИРУС УЖ ОЩЕ ПО ЯК С НЯКВО ЕКЗОТИЧНО ИМЕ КАТО нипса ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО БЕШЕ.ТО Е ПЛАНУВАНО.
  • 7 aaaaaa

    26 0 Отговор
    Клугe пocoчи, чe нaй-гoлeмият прoблeм щe възникнe, кoгaтo тeзи, кoитo ca вaкcинирaни ce oзoвaт в eднa и cъщa cрeдa c oнeзи, кoитo нe ca, тaкa чe плaнирaнeтo нa вaкcинaциитe e мнoгo вaжeн фaктoр.?????
    А ЗА КАКВО ПОМАГАТ ВАКСИНИТЕ ТОГАВА????

    Коментиран от #17

  • 8 СЗО - не са Богове

    16 0 Отговор
    Поведението им е като на Богове, но не са. Това ви е достатъчно, като информация, помислете върху това. СЗО ви убиха вярата .....
  • 9 Гнида

    20 0 Отговор
    Напълно контролирано , започва и свършва еди кога си ! Жертви са предимно еди кои си ! Ваксината е точната , маските са важните и да се ползват в големи количества . Според стъкмистиката ни имаме по- малко от 10 000 жертви за цялото време на заразата , да не говорим дали данните са реални . За този период от време инсулти , инфаркти и раци за взели своето . Да не говорим и за писанията на някои лекари за неправилно лечение . Преекспониране то на нещата е вредно господа номеклатурчици . Дори противодържавно .
  • 10 Добър

    9 0 Отговор
    За да приключи пандемията, СЗО трябва да признае без симтомните за здрави и без опасни.
  • 11 незнайко

    17 0 Отговор
    До средата на 2021 година ще спрат да ни ръсят ОТГОРЕ и пандемията ще престане след 6 месеца до 2022 година !!! Щом нещо се прогнозира значи е ИЗКУСТВЕНО !!!
  • 12 Пацо

    12 0 Отговор
    Великобритания ваксинира усилено. Германия по малко. Бройката заразени седмично е по малко в Германия. Загадка. И с вакса и без вакса вируса ще намалява както бяха написали експерти още преди година. Два пика и край. Преломната точка на втория пик в май. Теорията на Мангъров колкото и абсурдно да звучи се потвърждава.
  • 13 Ivo

    11 0 Отговор
    СЗО - НАЙ ПРЕСТЪПНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ В СВЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 14 С ЗО скъпо платени ЛОБИСТИ и мапионетки

    10 0 Отговор
    Пандемията ще продължи, докато фарм. компании спечелят планираните Милиарди!! Ваксини, медикаменти, тестове, клинични, пътеки, консумативи, облекла маски!!! От този "Театър" някой ще спечелят Стотици милиарди Долара, ще прибавят към, които имот!!!
  • 15 Марионетки

    8 0 Отговор
    СЗО марионетки!
  • 16 Русенец

    0 2 Отговор
    2023 г.
  • 17 куку руку ку

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "aaaaaa":

    За генна модификация на хората... или ще си имаме ГМО хора. Поне докато автоимунни заболявания не ги натръшкат.
  • 18 шумнапари

    2 0 Отговор
    Пак ли пробутвате " прогнозите на частното международно НПО- СЗО финансирано с по 3 млрд. $ основно от фамилни корпоративни фондаци, чието лице е Гил Бейтс".

    Гил Бейтс беше назначен за ИТ гуру, а от 2003- 2005 година назначен да върти търговията на фарма корпорациите с фондовите им индекси. От тази търговия на мед. санитария- от маски до генномодифицирани стоки, корпорациите изкарха стотици милиарди.
    С тия пари, чрез корпоративните си фондации и правни трикове си пазаруват каквито искат учени, експерти и т.н. във всяка държава чрез частни НПОта- местни, международни и т.н. Така финансирани учените " разработват техни проекти, разработват лабораторни вирусни мутации, налагат пандемии за да увеличават продажбите на мед. им санитария."
    Колегите им от частните корпоративни медии цензурират всички, които не са съгласни научно с " корпоративните фарма проекти", като налагат страх и паника сред хората.
    А има ли страх и паника, има стотици милиарди приходи за корпоративната фарма- от маски до генномодифицирани РНК ваксини и терапии.
  • 19 еваламангъров

    3 0 Отговор
    Мангъров прогнозира много точно без да бъде на заплата към частната НПО- СЗО финансирана с по 3 млрд. $ годишно от корпоративни фондации, чието лице е Бил Гейтс.

    Мангъров каза миналата година, че с мерки и без мерки, с ваксина или без ваксина ще се изгради масов имунитет и ще намалее броя на боледуващите.
    Което се потвърждава от " прогнозата на частното НПО- СЗО, обявило пандемия, паника и страх сред хората за да пробута стоките и увеличи с десетки милиарди печалбите на определени англо- саксонски корпорации експериментиращи с генномодифицирани РНК ваксини.

    На българския народ разходите само за пробутаните от частното НПО- СЗО и ЕК ваксини са около 500 млн. $.
    Не споменаваме загубите за икономиката.

    Сега ще се рекламират яко ваксиниации, щото от тия 500 млн. $, поне 20 % са разходи за маркетинг по медии, налагане на пандемични проекти, рекламиране и препоръчване по медиите на ваксинации от търговци- доктори, професори, академици.

    Търговските практики сочат, че може хипотетично да се предположи минимум 0, 5- 1 % от тези 500 млн. $, включени в 20 % маркетинг разходи ще отидат при експертите търговци- доктори, доценти, професори, академици които препоръчват ваксините и ваксинациите по медиите, като бонуси, премии със съответните договори за консултантски услуги, чрез трети лица и т.н..
    Официално реалните цифри по хонорари, бонуси, премии са търговска тайна, и официално сичкото търговски доктори по медиите са загрижени лично( без финансов интер