Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 11:56 2 529 9

Броят на новозаразените не намалява

  • франция-
  • пандемия-
  • коронавирус-
  • заразени-
  • данни

За трето поредно денонощие във Франция той остава над 25 000 души

Броят на новозаразените не намалява - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

За последните 24 часа във Франция са регистрирани 25 207 нови случая на заразени коронавирус. Такъв максимален брой заразени се регистрира за трето поредно денонощие, агенция "Санте пюблик Франс" към здравното ведомство. Общо от началото на пандемията в страната са установени 3 712 020 случаи. Случаите с летален край са 86 147 души, като от тях 60 000 са починали в болница.

Расте и броят на настанените в болница за лечение. За последната седмица със симптоми в болница са постъпили 9482 души, като 1826 са лекувани в реанимация.

Кампанията по ваксиниране започна на 27 декември 2020 г. От 18 януари тази година се имунизират не само обитатели на домове за стари хора и техния персонал, а и гражданите на 70-годишна възраст и хора с тежки заболявания.

До момента ваксина са получили над 2.8 милиона жители, като 1.5 милиона от тях са ваксинирани и с втора доза.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    14 1 Отговор
    Много ясно! Уж ваксини са мост за мутация. Естествено мега много кинтаж. Робите трябва да се редуцират.
  • 2 ЛОШО много лошо

    3 6 Отговор
    ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ СА НАЙ_ЗАРАЗЕНИ,А БЯХА НАЙ_ДОБРЕ С АНТИВИРУСНИ МЕРКИ!!ИДВА РЕД И НА ...........Я!!??
  • 3 Stéphanie 🎲

    8 3 Отговор
    За броя на заразените пенсионерите са виновни цял ден по улицата , магазини ,предизвикват бушон карат със 30км/ч....Ваксинираха голям брой старци ,сега почнаха да лъжат че почва се разнася и при по младите и деца на по 16,17г.+Затварят се поетапно градове събота и неделя затвор .През седмицата на работа 18:00ч стадото прибрано в кошарата ай стига бе като кр🧱тни селяни
  • 4 Гром

    12 2 Отговор
    Що ги тъпчат да стоят вкъщи?Хората трябва да се движат и да са навън.Геноцид!
  • 5 Някой

    12 2 Отговор
    Мдаааа... Мерките работят. Щото носят маски, не работят ресторанти, имат вечерн час. Прогледнете, бе хора!
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 3 Отговор
    Как ще намаляват???Как??? Кой изби фамилия кадафи???Те имаха ли участие???Радвайте се ,че бг е метър от тези неща!!!Нито при тях ,нито при Джоновците ,Нещото ще ги унищожи!!!Не сте видяли Мутация на нещото....Тук НЕЩОТО е щадящо,защото са му имплантирани неща от Които един път сте ваксинирани с качественни ваксина и Второ то атакува определен генотип!Както и да мутира тук сме защитени,а то ще мутира НЕМИНУЕМО!!Колкото е по заплашено, толкова повече НЕщото ще става опасно.Ще видите вледетелите на света ,Крадците на световното злато-на края на 21г ....какво е останало от тях....
  • 7 MAX

    2 0 Отговор
    Е за какво са тези безмислени мерки?!Чудно ми е колко още мога да търпят?
  • 8 Аз40🏴‍☠️

    1 0 Отговор
    Естествено. 1 год. ни лъжат, ние 1 год. повтаряме, че знаем, че лъжат, но те продължават най-нагло да лъжат. За няколко бабички в повече. Егати зора.
  • 9 волен сидеров

    1 0 Отговор
    АААА ЩО ТАКА НАЛИ ВАКСИНА АЛА БАЛА ИЛИ ЛЕЛЕ МАЛЕ СЛЕД 12-24 МЕСЕЦА ОЩЕ ПО ЗЛЕ ОТ ТАЗИ ВАКСИНА ЩЕ СТАНЕ -НО НЯМА ЛОШО -ИЗБОРА Е ЛИЧЕН