Last news in Fakti

1 Март, 2021 07:10 2 965 9

Германия със строги ограничения за влизане и от Франция

  • германия-
  • коронавирус-
  • пандемия

Френският държавен секретар по европейските въпроси Клеман Бон изрази съжаление от решението, което ще влезе в сила от вторник

Германия със строги ограничения за влизане и от Франция  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Германия въвежда строги ограничения за пътуване на нейна територия от френския департамент Мозел, за да предотврати пренасянето на новите опасни варианти на коронавируса.

Влизащите в Германия от рисковите райони трябва да представят отрицателен тест за коронавирус, направен 48 часа по-рано.

Германският институт "Роберт Кох" вчера определи Мозел като рисков район за южноафриканския вариант на новия коронавирус.

Френският държавен секретар по европейските въпроси Клеман Бон изрази съжаление от решението, което ще влезе в сила от вторник.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SARS

    5 3 Отговор
    Новите ваксини се справят добре с новите варианти на ковид:

  • 2 БАЙ Х@Й ‼

    43 2 Отговор
    Странно как вече няма мигрантски натиск по границите, няма война в Сирия, няма война в Либия, няма грип и всичко е цветя и рози !
  • 3 123

    19 3 Отговор
    Това ли ви е свободното придвижване на хора? ЕС се управлява от слуги на Глобалистите.
  • 4 Обратното броене започна от Германия..

    7 1 Отговор
    То винаги от там са почвали лошите работи...Сега това,утре друго и на другия път влезнали някъде,където не трябва да влизат....
  • 5 НОВО ПЕТ

    1 12 Отговор
    ТИЯ СА ГОЛЕМА РАБОТА......ГЕРМАНИЯ РЕШИ...НЕМА ЛАБАВО.....ЩОТО ХОРАТА ИМАТ СЪЗНАНИЕ И ДИСЦИПЛИНА.....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 меркелурсула

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "меркелурсула":

    Всичко води към частните фамилни корпорации- банкстерски, ИТ компаниите им, фармацевтичните им компании базирани в САЩ, свързани с Лондонското сити също.
    Какви са по националност тези фамилни корпорации- англо- саксонски и еврейски( не съм расист, в нета е пълно с инфо за собствениците им и националността им).

    В кои държави налагат пандемията и ограничават правата на хората, полицията бие и арестува протестиращите срещу политиката в тях- Капитолия, Берлин, Париж, Амстердам. Неапол, Барселона.
    Тоест пандемичните Г7- САЩ, Англия, Германия, Франция, Канада, Япония+ Израел( англо- саксонски+ еврейска държави= западния свят)Кой контролира целия ЕС- Меркел и Урсула в ЕК. Кой контролира в Г7 Меркел и Урсула, чрез тях независимите държави в ЕС, ами демократите в САЩ в момента, като лидери на Г7.

    Свободния свят- Русия, Китай, Индия, Южна Корея отдавна премахнаха пандемията и ограничителните мерки за гражданите си, Швеция от ЕС, никога не ги въеде, само препоръки за възрастното си население.

    Защо само в пандемичните Г7, продължават да ограничават гражданите си, да всяват паника, да тръбят за трети, четвърти вълни, да искат налагане на дискриминация по здравен признак- с задължителни цифровизирани паспорти- зелени паспорти?
    Защо се опитват да дискриминират гражданите си по здравен признак- ваксинирани и неваксинирани, а клинично здрави хора ги обявяват за заплаха като " безсимптомни заразоносители", в противоречие на научно доказания колективен имунитет,

    Коментиран от #8

  • 8 меркелурсула

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "меркелурсула":

    Демократите в САЩ( предизборни кампании, медийна пропаганда) се спонсорират от частни фамилни корпоративни фондации- Сорос, Гейтс, Цукенберг или свързани с тях фондации и лица. Тоест банкстерски корпорации, ИТ и фарма компаниите им.

    Собственици на тези корпорции са основно англо- саксонци и евреи по произход( не съм расист, шовинист, просто тази информация я има навсякъде в нета- от уикипедия до медиа сайтове)

    Наднационалното СЗО се финансира с по 3 млрд. годишно основно от фамилни корпоративни фондации, тяхно лице е Бил Гейтс. Здравните власти в държавите изпълняват са кооперирани с това СЗО и изпълняват указанията му.( уикипедия източник)

    Политиците налагащи пандемията в ЕС - основно германките Меркел и Урсула от ЕК, са кооперирани и подчинени на демократите в САЩ в Г7.Г7 е САЩ, Англия, Канада, Германия, Франция, Италия, Япония+ политиците в Израел.

    СЗО изтри информацията за научно доказания колективен имунитет от сайта си( има публикации в нета от октомври от американски икономически институт), за да може всички клинично здрави хора в ЕС+ Англия+ САЩ+ Израел да бъдат дискриминирани и обявени за " безсимптомни заразоносители", ако не се ваксинират задължително с продукти на частните фамилни корпорации. Искат да разделят хората на " ваксинирани" и " неваксинирани", в пълно противоречие на научно доказания колективен имунитет- цифровизирани паспорти за регистрация. Заплашват ги с ограничения на придвижване и пътуване, посещаване на обществени
  • 9 Аз40🏴‍☠️

    4 1 Отговор
    Този институт "Роберт Кох" трябва да бъде ликвидиран един път и завинаги.